- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.721
valla beklemiyordum canım ben bu kadar yüksek irem 100 diyordu benanca 20li değer görürüm geçiyordu 1467yi görünce şok oldum...oooooooyyyyyyyyyyyyyy yerim ben o susamııııııııı yerimmmm nasılda tavan yapmış değerinnnn sağlıcaklaaaa geliyor bebeişiiinnnnnn yaraabbiiimmmmmm ne güzelll yaaaaa
eşime kabak çekirdeği ye dedim dükkanda otururken o da yemiş bol bol...birde nohut yedirdim bol bol bu ay...faydası çokmuş öyle duymuştum başka da birşey yapmadım...hey yawruuiimmm heyy maşallahhh allahım sağlıkla tamamına erdirsinnn inşallahhh
adet dönemin kaç gün geçmişti canım.
eşinin seni silkelemesi dışında bi şey yapmış mıydınayyy anlat anlat
evet dayaklığım canım biliyom...valla ben fırlama herif fırlama her zaman diyom ortak üretim nasıl olur düşünemiyorum...ama irem ya diğer gebelikle karşılaştrıdığımda bu değerim benim çok yüksek çıkmış di mi...bat günü 100lü değerlerdeydi...Dayaklıksın kızım sençok çekcen sen o sıpadan sen böyle fırlamaysan ana olcak yaşta o bebekliğiyle sana gerekli şebekliği edecekkk
canım B-HCG değer 6 ve üstü oluyosa eğer hamişsin demek. arkadaş 1400 küsur ile tavan yapmış. zannedersem bat bugündü onun... ikizmi acep
canım B-HCG değer 6 ve üstü oluyosa eğer hamişsin demek. arkadaş 1400 küsur ile tavan yapmış. zannedersem bat bugündü onun... ikizmi acep
valla beklemiyordum canım ben bu kadar yüksek irem 100 diyordu benanca 20li değer görürüm geçiyordu 1467yi görünce şok oldum...
eşime kabak çekirdeği ye dedim dükkanda otururken o da yemiş bol bol...birde nohut yedirdim bol bol bu ay...faydası çokmuş öyle duymuştum başka da birşey yapmadım...
haaa birde silkelettirdim kendimi...
evet dayaklığım canım biliyom...valla ben fırlama herif fırlama her zaman diyom ortak üretim nasıl olur düşünemiyorum...ama irem ya diğer gebelikle karşılaştrıdığımda bu değerim benim çok yüksek çıkmış di mi...bat günü 100lü değerlerdeydi...
valla beklemiyordum canım ben bu kadar yüksek irem 100 diyordu benanca 20li değer görürüm geçiyordu 1467yi görünce şok oldum...
eşime kabak çekirdeği ye dedim dükkanda otururken o da yemiş bol bol...birde nohut yedirdim bol bol bu ay...faydası çokmuş öyle duymuştum başka da birşey yapmadım...
Haaa birde silkelettirdim kendimi...
evet dayaklığım canım biliyom...valla ben fırlama herif fırlama her zaman diyom ortak üretim nasıl olur düşünemiyorum...ama irem ya diğer gebelikle karşılaştrıdığımda bu değerim benim çok yüksek çıkmış di mi...bat günü 100lü değerlerdeydi...
kızçeler akıntım halen devam ediyor az önce hasta oldum sandım gittim wc ye akıntıymışnolcam ben böyleee
o sol kasık sancısı bende de var cnm ya ince ince sızlıyo arada vuruyo adette yakın değil senin ne kadar sürüyo
ben iyileşemiyorum işte hala öksürük tıksırık nedeni ne tabikiii banyoo ve uzun saçççç
sırf bu sebepten saclarımı kestirdm ben
valla en rahat kocalar benimkinin saçları dümdüzzz benim saçımda dalgalı ama uysaldır banyodan sonra tarama gereği duymam karışmaz hiç sacıma tarak vurmuşluğum yoktur o yüzden çok sıkıntı olmuyo ama bendeki korku hep migrennnn kafada ağrı eksik olmuyo tabi
1467 çıkmış kızlar....
haaa birde silkelettirdim kendimi...
kuzum benimmmm ilk gebeliğinde bat günü 100 ise bu çok sağlıklı maşşallahhhh belkide ikiz
Belki ikisinide dölledi herifin olabilir
umudummm hoşgeldinnnn yüreğine sağlıkkk rabbaim kabul etsin inşallahhhhhhhh
ne yaptığımıza gelince az iş çok çeneeee
1467 çıkmış kızlar....
hanımlar siz bugün beni unuttunuz yaaa ne bu dışlamaaa
kuzum bunların çenesi düsmüs.. aha görüyon sekil A daki gibiben dövecem onları sen rahat ol ağlama sen
onlar akşamın etkisinden kurtulamamışlar leyla gibi geziyolar anamm
valla öyle.. 300 - 500 demekten..sayıları tavan yapmıs bgün ..
hele bu sabah 300 - 500 iken, 30000-500000 olmustur onlarleylayla mecnunu bile geçti bunlar sanırsam.. bgün bunlarda iş yok
biz masamuz valla.. çalısmaya yasak geldi.. bu is yerined grev var dünden itibaren , cünkü perhizil gidecek esim hsteney
sizlere kolay gele , çalısma için
hanımlar siz bugün beni unuttunuz yaaa ne bu dışlamaaa
ne diyecğeimi bilemedim
canım 0-5 arası bebiş yok, ondan büyük değerler bebiş var 2 güne birde düzenli artış sağlamalı en az %60 artmalı değerin
ne açıdan, yalnıs bisey mi dedim ki :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?