Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oooooooyyyyyyyyyyyyyy yerim ben o susamııııııııı yerimmmm nasılda tavan yapmış değerinnnn sağlıcaklaaaa geliyor bebeişiiinnnnnn yaraabbiiimmmmmm ne güzelll yaaaaa
valla beklemiyordum canım ben bu kadar yüksek irem 100 diyordu benanca 20li değer görürüm geçiyordu 1467yi görünce şok oldum...
eşime kabak çekirdeği ye dedim dükkanda otururken o da yemiş bol bol...birde nohut yedirdim bol bol bu ay...faydası çokmuş öyle duymuştum başka da birşey yapmadım...
haaa birde silkelettirdim kendimi...

Dayaklıksın kızım sen çok çekcen sen o sıpadan sen böyle fırlamaysan ana olcak yaşta o bebekliğiyle sana gerekli şebekliği edecekkk
evet dayaklığım canım biliyom...valla ben fırlama herif fırlama her zaman diyom ortak üretim nasıl olur düşünemiyorum...ama irem ya diğer gebelikle karşılaştrıdığımda bu değerim benim çok yüksek çıkmış di mi...bat günü 100lü değerlerdeydi...

kuzum benimmmm ilk gebeliğinde bat günü 100 ise bu çok sağlıklı maşşallahhhh belkide ikiz

Belki ikisinide dölledi herifin olabilir

kızçeler akıntım halen devam ediyor az önce hasta oldum sandım gittim wc ye akıntıymış nolcam ben böyleee

sende bi acayiplikler var fulimm hayır olsun

o sol kasık sancısı bende de var cnm ya ince ince sızlıyo arada vuruyo adette yakın değil senin ne kadar sürüyo

güzel haberler gelebilir bu adetten çook önce başlayan kasık ağrıları bende hamişlikle sonçlandı inşalah sende de olur.

ben iyileşemiyorum işte hala öksürük tıksırık nedeni ne tabikiii banyoo ve uzun saçççç

kestir saçını ccanım sonra bebek olunca doğana kadar kestiremiycen şimdiden biraz kısaltmakta fayda var.

sırf bu sebepten saclarımı kestirdm ben

al benden de o kadar şimdi çok rahtım

kızz saçları taramadan nasıl rahat ediyonn:

1467 çıkmış kızlar....

maşallahh canımm. Ama çok ilginç sen testi yapınca ikisi de aynı ton değildi öbürü silikti ama vardı belirgin. bu değere daha net çıkması gerekmez miydi ??

ikiz bebiş geliyo olabilir bence dee maşallah canım nazar değmesin

umudummm hoşgeldinnnn yüreğine sağlıkkk rabbaim kabul etsin inşallahhhhhhhh

ne yaptığımıza gelince az iş çok çeneeee

tahmin etmistim zaten.. düsük çeneli hatunlar siziii
bana bakın bide, hiç konusuyom muuu
elin çalışsın az da fulyyy

Son düzenleme:
serapcımmm.. çok çok çok çok tebrik ederim.. valla bu sayıya nasıl tebrik etçğmi bende sasırdım yaww
ikiz olmasın sakın bunlar..

onlar akşamın etkisinden kurtulamamışlar leyla gibi geziyolar anamm

valla öyle.. 300 - 500 demekten.. sayıları tavan yapmıs bgün ..
hele bu sabah 300 - 500 iken, 30000-500000 olmustur onlar leylayla mecnunu bile geçti bunlar sanırsam.. bgün bunlarda iş yok
biz masamuz valla.. çalısmaya yasak geldi.. bu is yerined grev var dünden itibaren , cünkü perhizil gidecek esim hsteney
sizlere kolay gele , çalısma için

Son düzenleme:

ne diyecğeimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…