Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kocamda öyle havuza girmez millet bulaşıcı sanacak diyeee

kocamda öyle havuza girmez millet bulaşıcı sanacak diyeee

ahhh şu millet ergenlik döneminde ne kabuslar yaşattı bana....
bi ara korkardım ben evlenemeyeceğim beni kimse almaz diye kocama bile çok zor sölemiştim lk tanıştığımızda... yememiş içmemiş internet üzerinde mesajlaşıken msn de bunu yetiştirmiş sölemiştimm...
ama nerden bilem adamın gözü bi şey görmüyomuş benden başkaaa takılmadı bileee sedefe medefe

heellalll benim eniştemeeeeeeee

sev beni iromiooommmmmmmmmmmmm çünküüü bens eni çok seviyooommmmmmmmmmmmmmmm

BENDEEE SENİİİİİİİİ FULİMMMMMMMMM

yaaaa pardon yavrular araya daldım ama bu değer bebiş anlamına mı geliyor kaç olsa bebek yok demekti kan sonucumu bu hiç yaşamadım da :44:

selam kızlar ben geldim.. hepimize bol bol dua ettim.hepinizin adını tek tek diyemesemde, film seridi gibi gözümün önünden geçirdim o anda..hani burada nickler fln isim yerine geçmiyor ya.. o açıdan.. ben yine de surelerimi, dualarımı okudum.. Rabbim kabul eylesin insaAllaeh

ee sizler ne yaptınız, isim çok fazla kalamıycam :26:

aaaaaaa
tühh yaa biz formülü bilmiyoşumuz gacılar
keskem bileydim derdim silkele diye onca yılım geçti, belki bi ayda tutardı..
çok silkele diyomuşum, uuuu 5748947 oluyomus rakam

Son düzenleme:

umudummm hoşgeldinnnn yüreğine sağlıkkk rabbaim kabul etsin inşallahhhhhhhh

ne yaptığımıza gelince az iş çok çeneeee

yaaaa pardon yavrular araya daldım ama bu değer bebiş anlamına mı geliyor kaç olsa bebek yok demekti kan sonucumu bu hiç yaşamadım da :44:

canım 0-5 arası bebiş yok, ondan büyük değerler bebiş var 2 güne birde düzenli artış sağlamalı en az %60 artmalı değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…