- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.741
yok canım durumu özetlemişsin yani o açıdan
illaaa birimizi çift doğurtcazzzz
valla bilemem canım ama iki kere yumurtladım bunun farkındaydım...iki kere akıntı geldi çünkü kesildi sonra tekrardan başladı akıntı...Belki ikisinide dölledi herifin olabilir
canım o ilk dakikalarda çekilmiş fotuydu bir 10 dakika sonra bayağı koyulaşmıştı...ikiz mi değil mi bilemem o kalp atımında belli olur anca...maşallahh canımm. Ama çok ilginç sen testi yapınca ikisi de aynı ton değildi öbürü silikti ama vardı belirgin. bu değere daha net çıkması gerekmez miydi ??
ikiz bebiş geliyo olabilir bence dee maşallah canım nazar değmesin
ikiz yaptım canım birisini iremin kızını alacam birisine fulimin kızını...irem küsmesin diye ikiz çıkartcam...allahımmm korkutttun beniii kızzzz çokkkk şükürrrrr kız ikiz mi yoksa baya yüksekkkkkk
valla bilemem canım dr kontrolünden sonra belli olur...serapcımmm.. çok çok çok çok tebrik ederim.. valla bu sayıya nasıl tebrik etçğmi bende sasırdım yaww
ikiz olmasın sakın bunlar..
ne açıdan, yalnıs bisey mi dedim ki :44::44::44:
nebilim bian snde öyle deyince, çok mu aşırı oldu ki dedimöyleyse özr dilerim
hani ben sen neşelen diye o kadar yazdım, üzüldüm simdik =(
nyse ben biraz yokum görkmek üzere ..
valla bilemem canım ama iki kere yumurtladım bunun farkındaydım...iki kere akıntı geldi çünkü kesildi sonra tekrardan başladı akıntı...
canım o ilk dakikalarda çekilmiş fotuydu bir 10 dakika sonra bayağı koyulaşmıştı...ikiz mi değil mi bilemem o kalp atımında belli olur anca...
ikiz yaptım canım birisini iremin kızını alacam birisine fulimin kızını...irem küsmesin diye ikiz çıkartcam...
valla bilemem canım dr kontrolünden sonra belli olur...
bana yok mu bana üçüz olsunn yaaa
fatmam gel biz de senle dünür olalım sen üçüz doğur ben ikiz. üçüncüyü ne yaparsan yappp
bana yok mu bana üçüz olsunn yaaa
fatmam gel biz de senle dünür olalım sen üçüz doğur ben ikiz. üçüncüyü ne yaparsan yappp
olalım kız valla üçüncüyü ben davulcuya veririmmmm
kızlarr yeni bebişler var heralde baya sayfa geçmiş net çok yavaş bana da söylesenize kim yeni hamişlerrr okuyamıyorum lütfennnnnnnnnnnnn
yaww elimde olsa üçüzde olsun..kız seni mi kıracağım birisi de kız olsun senin oğlunu alayım...
değeri tavan yapan serabımız var
ayyyy ne güzel maşaallah kaç çıkmış değeri?? fulyadan haber var mı onunda geçmişti galibaa
1400 küsur çıkmış canım..
fuli bu sabah da test yaptı ama maalesef -
ama hala regl olmadı çıkmadık candan umut kesilmez
tamam kız valla olur ben ikisini tuğbaya üçüncüsünü sana vercemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?