Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yok canım durumu özetlemişsin yani o açıdan

nebilim bian snde öyle deyince, çok mu aşırı oldu ki dedim öyleyse özr dilerim
hani ben sen neşelen diye o kadar yazdım, üzüldüm simdik =(
nyse ben biraz yokum görkmek üzere ..

Son düzenleme:
Belki ikisinide dölledi herifin olabilir
valla bilemem canım ama iki kere yumurtladım bunun farkındaydım...iki kere akıntı geldi çünkü kesildi sonra tekrardan başladı akıntı...

canım o ilk dakikalarda çekilmiş fotuydu bir 10 dakika sonra bayağı koyulaşmıştı...ikiz mi değil mi bilemem o kalp atımında belli olur anca...

allahımmm korkutttun beniii kızzzz çokkkk şükürrrrr kız ikiz mi yoksa baya yüksekkkkkk
ikiz yaptım canım birisini iremin kızını alacam birisine fulimin kızını...irem küsmesin diye ikiz çıkartcam...

serapcımmm.. çok çok çok çok tebrik ederim.. valla bu sayıya nasıl tebrik etçğmi bende sasırdım yaww
ikiz olmasın sakın bunlar..
valla bilemem canım dr kontrolünden sonra belli olur...

bana yok mu bana üçüz olsunn yaaa

Kızlar çok yoğunum arada okuyorum yazdıklarınızı kendi kendime sırıtıyorummmm ama cvp vermeedimmmm

Didoşumm seni unuturmuyuz biz hiçççç ilkgözağrımızsın sennn

kızlarr yeni bebişler var heralde baya sayfa geçmiş net çok yavaş bana da söylesenize kim yeni hamişlerrr okuyamıyorum lütfennnnnnnnnnnnn

kızlar hepiciğinize iyi akşamlar ve iyi hafta sonlarııı... ben çıkıyorum. topiğe de hafta sonu rehaveti çöktü şimdiden kimse kalmadı.
beni yoğun bi hafta sonu bekliyo. gez gez anacım ne olacak sonum bakalımm
ççookkk çoookkk öpüyorum siziiiii

Son düzenleme:
tamam kız valla olur ben ikisini tuğbaya üçüncüsünü sana vercemmm

tamam anlaştık üçüde erkek olmasın bir öğretmen maaşı battığımızın resmidir..kociş ne der bilemem bu işe..üçüz diye şaka mı yapsam..adamın gece gündüz çalışması lazım o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…