Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

serapp :) hoşgeldin canımm :) dün uzun uzun düşündükten sonra bir sonuca vardım :) birçok kişinin eşi silkelemez hanımını :) o zaman hanım kendi kendini silkelesin :) diksin ayaklarını duvara mum duruşu ile sallansın sonuç yine aynı oluyor :)

serap bende bir tablo var beta hcg ye göre kaç haftalık olduğunu gösteriyor. seninki 6 haftalık gözüküyor. acaba üzerine adet mi gördün sen? elimdeki tabloda ikiz olabileceği yazıyor. (annem ebe hemşire benim) onun kitabındaydı

valla bilmem canım ama silkelerken daha hızlı olmaz mı..ya da benim ki çok mu hızlı silkeledi...

benim ki çok hızlı silkledi hızlı teslimat oldu değerim o yüzden yüksek herhalde canım... valla bilmiyorum ama geçen ay bayağı adet oldum..üstüne görme olmaz zaten idrar testinde de çıkmamıştı artı büyümüş 2 yumurtam vardı..üstüne görme olmaz...ama ikiz kısmını bilemem..annene sorar mısın değerlerim normal miymiş canım...

cnmm tekrar gözün aydın Allah sağlıklı evlat versin inşaallah.. sen de mi öğretmensin? ben öğretmenim batmanda sen nerdesin?

Nese yavrular prof. a gıcık kocayla foto ekledim merak eden baksın evden ilk kez giriom eklim dedim fırsat bu fırsat yarın kimsecikler olmass yatarsınızz ohhh nese görüşürüz

annaaaaaaaaaaammmmmmmm
kimsecikler yok terkedildim ne hayallerle
geldiğidim topiğe oysa yıkıldım şuan

olsun kimse olmasada hepinize günaydın sizleri seviyorummmmmm

bende eşimi berbere göndermişken uğrayım dedim kaçcam namaz kılalım kocişimle gezmelere tozmalara gitcezde

iyi yaptın bebeğim bende hafta içi çok boşladım işi şimdi sakinken topluyorum masamı

ohhhhhhhh gezin bakalım fuli de erken çıkar ohhhh kebap gidin gidin mutlu olucaksanız beni düşünmeyin

iyi yaptın bebeğim bende hafta içi çok boşladım işi şimdi sakinken topluyorum masamı
kolay gelsin bebekim senin kırmızılar gelmedi demi , ya sen ne zaman yumoşladığını anlıyomusun ona göre geleceği zmanı bilirdin üstüne 14 ekleyip aslında, bu ay olmazsa gelmediği için umut hala var çünkü gelecek ay ona göre dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…