- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.901
ayyyyyy bir bebiş haberi alsak senden bu ay cook süper olck yaaa
fuliiiii günaydınnnn bacımmmm...
duydum ki doğum ayları gelmiş depresyonlara girilmiş
yaklaşıyo bizimde doğum 19 martben bu kadar geçmeyen kasık ağrısına mart ayında birde doğum sancısı çekersem şaşmammm ölüyorum kasık batmasından ayrıcada ateşler içinde yanıyorum artık çamaşırla yatma derecesine geldim
yaklaşıyo bizimde doğum 19 martben bu kadar geçmeyen kasık ağrısına mart ayında birde doğum sancısı çekersem şaşmammm ölüyorum kasık batmasından ayrıcada ateşler içinde yanıyorum artık çamaşırla yatma derecesine geldim
çalıştım çalışmaya da ne bilim varsada ya yine sağlıksızsa die telaşlanmaya basladım benim hiç umudum yok anlayacağınsen çarşamba patlatırsın güzel bir haber inşallah çok çalıştın bu ay geç meç döllemiş labilinnn
çalıştım çalışmaya da ne bilim varsada ya yine sağlıksızsa die telaşlanmaya basladım benim hiç umudum yok anlayacağın
Yavrular günaydın nasılsınız ? Allah iyilinizi versin
günaydın canımm.. cümlemizin inşallahhhh...Yavrular günaydın nasılsınız ? Allah iyilinizi versin
sen çarşamba patlatırsın güzel bir haber inşallah çok çalıştın bu ay geç meç döllemiş labilinnn
ayyyy sormaaa benim de 28 marttttı..
bi de benim kaygana bastırmaya başladı... noolduysa birdenbiree..
hafta sonu eşim 14 şubatta onun için hazırladığım mumları face koymuş... dün akşam konuştuk kayınvalidemde ki yorum. "Mumlarla oynuyacağınıza çocuk yapsanıza."
gene sinirlendirmeye başladıı beni. eşime dedim söle bali de rahatklasın "çalışıyoz ama olmuyor!!!"
ayyyy sormaaa benim de 28 marttttı..
bi de benim kaygana bastırmaya başladı... noolduysa birdenbiree..
hafta sonu eşim 14 şubatta onun için hazırladığım mumları face koymuş... dün akşam konuştuk kayınvalidemde ki yorum. "Mumlarla oynuyacağınıza çocuk yapsanıza."
gene sinirlendirmeye başladıı beni. eşime dedim söle bali de rahatklasın "çalışıyoz ama olmuyor!!!"
benim batıma normal şartlarda 1 gün kaldı 30 gün hesaplarsak 3 gün ama ben gününde gelmeyeceğini düşünüyorum gecikecek kesin düzenim bozuldu benceeee
günaydın yeşimmm. hadin hayırlısııı. valla test yapmadan iyi dayanıyosun. ben olsam çatlarım. hatta senin yerine de çatlayabilirm yaniii
günaydın yawruu aynı hamam aynı tas modundayım
günaydın canımm.. cümlemizin inşallahhhh...
valla geç olursa şaşma o kadar 300 500 300 5000 e
kız o şekilde soramam zaten soramadım da..doktorumuz yokmuş pazartesi salı...çarşamba da doluymuş benimki kaldı cumaya perşembe de kardeşim gidecek...onun hazırlığını yapmam lazım...doktora senin alet ne zamn gösteriyo biçiminde sorma da
tövbe tövbe kafam cinliğe işliyo sabah sabahhh..
allahtan yanyana değilik şikerim yoksa varya trabzon veya maraş karışırdı...ben senden önce yazdım ama naberkız biz senle allahtan yanyana değiliz uzaktan anca bu kadar birbirimize baka baka karardık birde yakın olaydık
ye canım ye bende yiyecem yakın bir zamanda...annaammmmm yrim la ben o minnakı yadaaaa minnaklarııııııııı
inşallah kuzucummmm işte test yaptığımda günüm 2 gun geçmişti ya geç çıkarsa die umutluyum ama yoksa neden gelmiyo die de karışığım uuff beyaaa hani gelciekse gelsin die de uğraştık ama yol kanal açma fln bu kaaa yol kanala şakır şakır gelmesi lazımdı tık yokkuzuum yaa senin durumunda cok karısık gebelik belirtileri var ama en son test negatif cıktı bir iki gün daha bekle olmazsa doktora git canım bu kadın hastalıklarının sakası olmuo Allah korusunama temennım hamile olman yönünde
tuttursam sağlıksızı düşünmek 2. planda 8 ayı doldurdum fulim ya niye gelmiyo hani nerdeee ...............
Yavrular günaydın nasılsınız ? Allah iyilinizi versin
günaydın canımm.. cümlemizin inşallahhhh...
valla geç olursa şaşma o kadar 300 500 300 5000 e
benim batıma normal şartlarda 1 gün kaldı 30 gün hesaplarsak 3 gün ama ben gününde gelmeyeceğini düşünüyorum gecikecek kesin düzenim bozuldu benceeee
ablişkooo çok geçmiş olsunnnnnnn
annaammmmm yrim la ben o minnakı yadaaaa minnaklarııııııııı
abliş çıkmadık candan umut kesilmezzz benden gelen giden yok çarşambaya kadar bekliycem olmazsa test yapıp dra gidicem
ballı lokmam günaydınnnn iyi gezmişsinnn bende dün anacuğumla gezindimmmm ama çok sertti hava bu arada gelen giden yok hayırlısı
günaydınn iremiommmmmçarşambaya kadar bekliyorumm
günaydın toipikimin anasııı
günaydın fatmikimmmmmmm
günaydııınnnn tüm topikkkkkkkkkkk
beni soracak olursanız yol kalan açmaya devam ama gelen giden yok bu durum beni endişelendiriyo :18::18::18::18:
sizin de mi uykunuz var gözümü açamadım sabah beeekız fuli bi doktor a git bencede :44: belli mi olur belkide oyun oynuyodur annesiyleeeeeeeeeee küçük minnakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?