Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sen çarşamba patlatırsın güzel bir haber inşallah çok çalıştın bu ay geç meç döllemiş labilinnn

ayyyy sormaaa benim de 28 marttttı..
bi de benim kaygana bastırmaya başladı... noolduysa birdenbiree..
hafta sonu eşim 14 şubatta onun için hazırladığım mumları face koymuş... dün akşam konuştuk kayınvalidemde ki yorum. "Mumlarla oynuyacağınıza çocuk yapsanıza."
gene sinirlendirmeye başladıı beni. eşime dedim söle bali de rahatklasın "çalışıyoz ama olmuyor!!!"

kuzuum yaa senin durumunda cok karısık gebelik belirtileri var ama en son test negatif cıktı bir iki gün daha bekle olmazsa doktora git canım bu kadın hastalıklarının sakası olmuo Allah korusunama temennım hamile olman yönünde

yuhh yaaaaaa kardeşim ne biliyosunuz özelimizi size ne çok patavatsız senin şu kvalide kpeder bizde yok böyle şeyler ama duyunca sinir oluyorum he

ya bende iyi bi dr arıyorum hasta olursamda olmazsamda gideceğim ya bulamadım içime sinen bi dr eşimin teyze oğlu hasekide dr insan olsalar sordururm iyi bi dr ama bu sefer altında baska sey ararlar die kimseye müdana etmiyorum

hey yarebbim ya eşlerde demezki öyle şeyler biz demediğimiz halde bu kadar zaman oldu gerekirse doktora gitsinler anlamında laflar duyduk

benim batıma normal şartlarda 1 gün kaldı 30 gün hesaplarsak 3 gün ama ben gününde gelmeyeceğini düşünüyorum gecikecek kesin düzenim bozuldu benceeee

benim batıma normal şartlarda 1 gün kaldı 30 gün hesaplarsak 3 gün ama ben gününde gelmeyeceğini düşünüyorum gecikecek kesin düzenim bozuldu benceeee

kürtaj lmadın o yüzden çok uzak düşünme batını, ben erken bile olmuştum düşükten sonra , ama düzenim şamaya şaşmıştı inşallah bebiş yüzünden gecikirsinde halayını çeker neşemizi buluruz ayolll ...............

doktora senin alet ne zamn gösteriyo biçiminde sorma da
tövbe tövbe kafam cinliğe işliyo sabah sabahhh..
kız o şekilde soramam zaten soramadım da..doktorumuz yokmuş pazartesi salı...çarşamba da doluymuş benimki kaldı cumaya perşembe de kardeşim gidecek...onun hazırlığını yapmam lazım...

ben senden önce yazdım ama naber kız biz senle allahtan yanyana değiliz uzaktan anca bu kadar birbirimize baka baka karardık birde yakın olaydık
allahtan yanyana değilik şikerim yoksa varya trabzon veya maraş karışırdı...

annaammmmm yrim la ben o minnakı yadaaaa minnaklarııııııııı
ye canım ye bende yiyecem yakın bir zamanda...

inşallah kuzucummmm işte test yaptığımda günüm 2 gun geçmişti ya geç çıkarsa die umutluyum ama yoksa neden gelmiyo die de karışığım uuff beyaaa hani gelciekse gelsin die de uğraştık ama yol kanal açma fln bu kaaa yol kanala şakır şakır gelmesi lazımdı tık yok

tuttursam sağlıksızı düşünmek 2. planda 8 ayı doldurdum fulim ya niye gelmiyo hani nerdeee ...............

offf iremim oooooffff bi ağlayasım var ki sorma birde nazlımı desem sinirlimi desem bilemedim batıyo herşey

Yavrular günaydın nasılsınız ? Allah iyilinizi versin

günaydın denizimmmm

günaydın canımm.. cümlemizin inşallahhhh...

valla geç olursa şaşma o kadar 300 500 300 5000 e

gülme kız benim umudum yok

bebeğim o kadar oldumu yaaaa zaman nasıl geçiyo geçerken yaralarımızıda sarsa keşke

günaydın kuzucummmm bebekiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…