Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben şubatı kaçırdım, inşallah marta siz yakalarsınız bebişlerinizi

kalp kalbe karşıymış bende aynı şeyi yazdım şikerim bu smile bana yine urfayı hatırlattı

ben senden önce yazdım ama naber kız biz senle allahtan yanyana değiliz uzaktan anca bu kadar birbirimize baka baka karardık birde yakın olaydık

günaydın kuzulaar
günaydınnnn topikimizin sahibesiii...
kübra ya benim bi arzu talebimmm var.
topikcene mart ayında çok umutluyuz. bi BAT listesi yapsana ilk sayfaya. ben kızları takipte de zorlanıyorum. cvb yazmak istediğim oluyo BAT ları tam hatırlayamadığım veya bilmediğim için karıştırıyom cevaplarıı..

Günaydın Herkese
Bol bebişli sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta diliyorum herkese

günaydınnnn hazirannn...
iyi dileklerin için çok sağol bebişim...
nasıl gidiyo hamişliğin ilk dönemleri...

Gunaydinnn kac gundur internet yoktu bakamadim. okumaya calisayim ama hiziniza da yetisilmiyor ki:) bu arada var mi haberler bakalim benim kirmizilar gecikti ama olucam sanki test yapmadim

günaydın yeşimmm. hadin hayırlısııı. valla test yapmadan iyi dayanıyosun. ben olsam çatlarım. hatta senin yerine de çatlayabilirm yaniii

ablişkooo çok geçmiş olsunnnnnnn

3751 olmuş kızlar değerim....

annaammmmm yrim la ben o minnakı yadaaaa minnaklarııııııııı

abliş çıkmadık candan umut kesilmezzz benden gelen giden yok çarşambaya kadar bekliycem olmazsa test yapıp dra gidicem

ballı lokmam günaydınnnn iyi gezmişsinnn bende dün anacuğumla gezindimmmm ama çok sertti hava bu arada gelen giden yok hayırlısı

günaydınnnn kızlar......................

kızım haftayı doldurmuşsun bileee, bir testi daha mı hakketin sen yoksaaa .................

günaydınn iremiommmmm çarşambaya kadar bekliyorumm

günaydın kuzulaar

günaydın toipikimin anasııı

günaydın fatmikimmmmmmm

günaydııınnnn tüm topikkkkkkkkkkk

beni soracak olursanız yol kalan açmaya devam ama gelen giden yok bu durum beni endişelendiriyo :18::18::18::18:

Ayni bende en kotusu de belirsizlik haftasonu temizlik yaptim icimdn diyorum ki ya hamileysem bu yorgunluk zarar verir mi bebege beni en cok bu yordu
canım sen yinede kırmızıları görene kadar dikkat et ama inşallah o kırmızı kartı 9 boyunca görmezsin
günaydın kübra kuzusuuuu

günaydın fatmacım

ayyyyyy bir bebiş haberi alsak senden bu ay cook süper olck yaaa

duydum ki doğum ayları gelmiş depresyonlara girilmiş

yaklaşıyo bizimde doğum 19 mart ben bu kadar geçmeyen kasık ağrısına mart ayında birde doğum sancısı çekersem şaşmammm ölüyorum kasık batmasından ayrıcada ateşler içinde yanıyorum artık çamaşırla yatma derecesine geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…