- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.881
haklısın bebişim de işte fuliyle ben mart annesiydik. mart ayı bizim için o yüzden sıkıntılı.
mesela c.tesi güne gittim gündki bi arkadaşla da hamileliğimiz aynıydı. benden 1 hafta öndeydi sadece. o da doğum iznine çıkmış. 3-5 mart arası doğumu...
ayyy tımamammm bak çenem olumsuz yönde göçtü yine . kapatıyom bu muhabbeti lay layy looommm
kalp kalbe karşıymış bende aynı şeyi yazdım şikerimbu smile bana yine urfayı hatırlattı
günaydın kuzulaar
günaydın kuzulaar
günaydın cancazııımsanada topik anası ...............
Gunaydinnn kac gundur internet yoktu bakamadim. okumaya calisayim ama hiziniza da yetisilmiyor ki:) bu arada var mi haberler bakalim benim kirmizilar gecikti ama olucam sanki test yapmadim
günaydın cancazııım
günaydn cnm yapsana bir test
günaydın cancazııım
günaydn cnm yapsana bir test
Hastalik belirtisi var o yuzden yapmak istemedim biraz daha bekliyelim dedik kocamla.. sizlerden var mi haber:)
günaydınnnn topikimizin sahibesiii...günaydın kuzulaar
Günaydın Herkese
Bol bebişli sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta diliyorum herkese
Gunaydinnn kac gundur internet yoktu bakamadim. okumaya calisayim ama hiziniza da yetisilmiyor ki:) bu arada var mi haberler bakalim benim kirmizilar gecikti ama olucam sanki test yapmadim
valla bizde bişey yok cnmbekliyoruz her ay yeni umut diyerek
günaydın kuzulaar
canlarım şuanda kimse olmasada
sizler beni eminim duyuyosunuz hepinize günaydın
eşinizle mutlu hafta sonları
ben çok kötüyüm akşamdan beri bir kulak ağrısı
berbat etti hiç uyuyamadım zaten kasıklarımda ağrıyo
eli kulağında bugün yarın gelcek kırmızılar hepsi bi araya toplandı
kısacası hiç keyfim yok offf yaaa
3751 olmuş kızlar değerim....
abliş çıkmadık candan umut kesilmezzz benden gelen giden yok çarşambaya kadar bekliycem olmazsa test yapıp dra gidicemkızlar ben dayanamdım bugün test yaptım
bi ümit hani belki vardır diye ama aldım ağzımın payını
zaten kırmızılar geliyorum diye sinyal veriyo
bide ben fulimi merak ettim acaba geldimi
kırmızıları inşallah yokturda bebişi vardır testler yanıltmıştır
kızlarr günaydın nasılsınızzz...
ayy sabah zor geldim işe bi miskinlik var üzerimde. tabe o kadar gezersem olacağı budur. bi de soğuk vardı hafta sonu anaammmbuz tuttum valla gezme sevdasına. bu gece de zaten hapşırmaktan üşümekten uyuyamadım. şifayı kaptım kapıcam yaneee :2::2::2: göğüslerim bile sızlıyooo.
dünkü bebek mevlüdü çok güzeldi. ikiz kız bebek gördük.çok kalabalıktı sevemedimama çok tatlılardı maşallahhhh. allahım analı babalı uzun ömür versin ikisine de. hikayelerini daha önce anlatmışmıydım bilmiyorum. 6-7 yıl önce bi bebekleri olmuş bu çiftin oğlan ama 3 aylıkkken ölmüş. sonra bi süre düşünmemişler ama tekrar yapmaya karar verince de olmamış. tüp bebk tedavisi ve zorlu bi hamilelik sürecinden sora olmuş bu kızlar. zaten bi de erken doğum olmuştu.
biri sarı diğeri esmer kızların. biri daha minyon biri daha büyük diğerinden en az 1 ay büyük duruyo...
ayyy o kadar içimden geçirdim ki. mevlütte dualar okunurken hepiniz aklımdan geçtiniz. "Allah olmayanlara evlat hasreti çekenlere de versin" diyo ya hoca kocaman bi AMİNNN dedim hepimizin adına. azcık başka şeylere kanalize olmaya çalıştım. yoksa mevlüt boyunca ağlıycaktım...
işte böle kızlarr. 2 gün yazamayınca çenem düşmüş...
siz neler yaptınız hafta sonu nasıl geçti..
kırmızıları bekleyenler inşallah fuli, diar... kırmızı deil bebiş vardır.
günaydınnnn kızlar......................
kızım haftayı doldurmuşsun bileee, bir testi daha mı hakketin sen yoksaaa .................
günaydın kuzulaar
tubiişş olur kuzum yazın batlarınızı bos zamanımda yaparım bir liste
canım sen yinede kırmızıları görene kadar dikkat et ama inşallah o kırmızı kartı 9 boyunca görmezsinAyni bende en kotusu de belirsizlik haftasonu temizlik yaptim icimdn diyorum ki ya hamileysem bu yorgunluk zarar verir mi bebege beni en cok bu yordu
günaydın kübra kuzusuuuu
ablişkooo çok geçmiş olsunnnnnnn
annaammmmm yrim la ben o minnakı yadaaaa minnaklarııııııııı
abliş çıkmadık candan umut kesilmezzz benden gelen giden yok çarşambaya kadar bekliycem olmazsa test yapıp dra gidicem
ballı lokmam günaydınnnn iyi gezmişsinnn bende dün anacuğumla gezindimmmm ama çok sertti hava bu arada gelen giden yok hayırlısı
günaydınn iremiommmmmçarşambaya kadar bekliyorumm
günaydın toipikimin anasııı
günaydın fatmikimmmmmmm
günaydııınnnn tüm topikkkkkkkkkkk
beni soracak olursanız yol kalan açmaya devam ama gelen giden yok bu durum beni endişelendiriyo :18::18::18::18:
al bendende o kadar ilki 1 mart ikincisi 29 mart büyük ihtimal 1.yi görcemde 29 u görmeyim rabbimmmvalla benim eğer adetim düzenli gelirse (ki son iki aydır 25 günde 1 geliyi) batasıca iki batım var mart ayında. ilki 1 MART, ikincisi 26 MART..
valla benim eğer adetim düzenli gelirse (ki son iki aydır 25 günde 1 geliyi) batasıca iki batım var mart ayında. ilki 1 MART, ikincisi 26 MART..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?