Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet kuzum o kadar oldu maaleseff dün son yaptığım gebelik testini buldum tek pozitif çıkan testtt

neyse ben düzelicem inşallah

buarada cumartesi bi mucizeye tanık oldum yeğenimi ultrasonda gördümm cinsiyetini göstermedi ama bacaklarını kafasını her yerini gördük çok güzel ve heyecanlıydı ilkkez şahit oldum böyle birşeye

kuzum onlara bakıp onları düşünüp iyi olmıyoruz bunu kendimden çok iyi biliyorum şimdi bizlerin tek duası tez zamanda sağlıklı bebiş haberleri almak

bende yiğenimi görünce ağlamıştımmmm zaten dün göremedim de nasıl özledm nasıl özledimmm gezenti anası gitmiş arkadasına göremedm yawrumu

valla ondan değilde pkodan korkuyorum tekrar kabusum olsun istemiyorumm kilo vermem lazımm derhall
bu ay olursa çok azimli bir bebek olacak demektir tek atışta oldu demektir

hey yarebbim ya eşlerde demezki öyle şeyler biz demediğimiz halde bu kadar zaman oldu gerekirse doktora gitsinler anlamında laflar duyduk

Eşimde telde konuşurken elini salladı zaten boşveeerr diye. ben kaşıdım annen ne diyo diyeee... bi daha kaşımam bi süre de aramam ben arayınca da laf çarptırıyo bana "tembeller" diye.. ama eşim arada tampon üzülüyor işteee...
sankim her özeli onlara anlatmak zorundayız. zaten tedavi görsek bile stresli bi dönemden geçicez. bi de kalk onlara meram anlat..
benim yaşadığım yerde çok küçük fulim. dr çalıştığı hastanede tanıdıklarım var. zaten topu topu 1 devlet hastanesi bir de özel hastane var. yani ben daha demesem de duyan duycak. allahtan ben hamişim demeden kimse haberi yaymıyo. yani en azından geçenkinde öle olmuştu..

valla ondan değilde pkodan korkuyorum tekrar kabusum olsun istemiyorumm kilo vermem lazımm derhall
bu ay olursa çok azimli bir bebek olacak demektir tek atışta oldu demektir

zaten tek atışta tutuyoda biz o tek atımı ne zaman atacağımızı bir bilsek

tutturursunuz neyy laannn kendimize müslümanmıyız biz hepimiz için geçerli çok pis dalarım sana heeee

benim mart ayı kaçtı gülüm bizim çalışma sekteli umudum tamamen sekteli sizden umutluyum o yüzden :106::106::106: bu arada nere dalıyon sen daha beni bilmedin herhal ne gadan eli maşalıyım

valla ne diyim tubişimmm Allah yardımcımız olsun bebişler gitti diemi üzülelim hamile kalamadık die mi üzülelim dr çaresini bulamadık die mi üzlülelim ana bacı ağzını mı çekelim bilemedim

evet bizdede o tek atımda tuttu velet ama içerde tutunamadıı

bana bakk gııııı çıkmadık candan umut kesilmez sıkma benim canımı yanan maşaya sarılırım ben

Son düzenleme:

didoşummmm vee serapppımmm başta olmak üzereeeee ilk siz yapın bunu bizde önce ilk 9 aylık hedefi tutturup yapıcaz ALLAH nasip kısmet ederse

Son düzenleme:

evet kuzum geçmişe sünger çekmemizz gerekiyorrr yeni umutlar yeni bebeklerr bize gelecek

ben olsam 40 günde beklerim düzensizim çünkü ama 37 gün baya olmuş yavru bide niye ç.şamba sabahı ? o güne mi randevu aldın ?

benimde yani huy çıktı bu daha randevu fln almadım hangi dr gideceğim onu bile bilmiyorum medicanadan memnun değilim doğan hastanesinden memnun değilim b.köy çamlıktan da memnun değilim kendime gün koydum işte çarşambaya kadar gelmezse gidicem dr güya ama nereye gitcem bilmiyorum avcılar hospitali araştırdım nil hn çok yoğunmuş biri daha var oda kasapmış kadının doğumda bağırsağını delmiş

nereye gitcem ben ya

bilmiyorum orda havalar nasıl ama belki soğuktan olmuştur aman dikkat et ablacım

bu arada sendende umut kesilmez sonuçta testler yanılıyor olabilir hadi inşallah bakalım

aslında hav soğuk değil ama anlamadım
ben kestim kendimden bu ay umut yok tatlım bugün olmasada
yarın gelir kırmızılar

mart ayı bizim ayımız olcak tatlım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…