- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.921
inşallah kuzucummmm işte test yaptığımda günüm 2 gun geçmişti ya geç çıkarsa die umutluyum ama yoksa neden gelmiyo die de karışığım uuff beyaaa hani gelciekse gelsin die de uğraştık ama yol kanal açma fln bu kaaa yol kanala şakır şakır gelmesi lazımdı tık yok
offf iremim oooooffff bi ağlayasım var ki sorma birde nazlımı desem sinirlimi desem bilemedim batıyo herşey
günaydın denizimmmm
gülme kız benim umudum yok
bebeğim o kadar oldumu yaaaa zaman nasıl geçiyo geçerken yaralarımızıda sarsa keşke
canım sen yinede kırmızıları görene kadar dikkat et ama inşallah o kırmızı kartı 9 boyunca görmezsin
günaydın fatmacım
evet kuzum o kadar oldu maaleseff dün son yaptığım gebelik testini buldum tek pozitif çıkan testtt
neyse ben düzelicem inşallah
buarada cumartesi bi mucizeye tanık oldum yeğenimi ultrasonda gördümm cinsiyetini göstermedi ama bacaklarını kafasını her yerini gördük çok güzel ve heyecanlıydı ilkkez şahit oldum böyle birşeye
ağlamak yokkkofff iremim oooooffff bi ağlayasım var ki sorma birde nazlımı desem sinirlimi desem bilemedim batıyo herşey
kürtaj lmadın o yüzden çok uzak düşünme batını, ben erken bile olmuştum düşükten sonra , ama düzenim şamaya şaşmıştıinşallah bebiş yüzünden gecikirsinde halayını çeker neşemizi buluruz ayolll ...............
ağlamak yokkkben zaten hazırım işyeri müsait değil nası tutcamı bilemiyom, inşallah en geç mart ayına tutturursunuz tatlımmm
yuhh yaaaaaa kardeşim ne biliyosunuz özelimizi size neçok patavatsız senin şu kvalide kpeder bizde yok böyle şeyler ama duyunca sinir oluyorum he
ya bende iyi bi dr arıyorum hasta olursamda olmazsamda gideceğim ya bulamadım içime sinen bi dreşimin teyze oğlu hasekide dr insan olsalar sordururm iyi bi dr ama bu sefer altında baska sey ararlar die kimseye müdana etmiyorum
hey yarebbim ya eşlerde demezki öyle şeyler biz demediğimiz halde bu kadar zaman oldu gerekirse doktora gitsinler anlamında laflar duyduk
valla ondan değilde pkodan korkuyorum tekrar kabusum olsun istemiyorumm kilo vermem lazımm derhall
bu ay olursa çok azimli bir bebek olacak demektir tek atışta oldu demektir
tutturursunuz neyy laannnkendimize müslümanmıyız biz hepimiz için geçerli çok pis dalarım sana heeee
Eşimde telde konuşurken elini salladı zaten boşveeerr diye. ben kaşıdım annen ne diyo diyeee... bi daha kaşımam bi süre de aramam ben arayınca da laf çarptırıyo bana "tembeller" diye.. ama eşim arada tampon üzülüyor işteee...
sankim her özeli onlara anlatmak zorundayız. zaten tedavi görsek bile stresli bi dönemden geçicez. bi de kalk onlara meram anlat..
benim yaşadığım yerde çok küçük fulim. dr çalıştığı hastanede tanıdıklarım var. zaten topu topu 1 devlet hastanesi bir de özel hastane var. yani ben daha demesem de duyan duycak. allahtan ben hamişim demeden kimse haberi yaymıyo. yani en azından geçenkinde öle olmuştu..
zaten tek atışta tutuyoda biz o tek atımı ne zaman atacağımızı bir bilsek
benim mart ayı kaçtı gülüm bizim çalışma sekteli umudum tamamen sekteli sizden umutluyum o yüzden :106::106::106: bu arada nere dalıyon sen daha beni bilmedin herhal ne gadan eli maşalıyım
gidicem çarşamba sabahı halen hastaanmadıysam
37 gün oldu bügün
evet bizdede o tek atımda tuttu velet ama içerde tutunamadıı
bana bakk gııııı çıkmadık candan umut kesilmez sıkma benim canımı yanan maşıya sarılırım ben
ben seni yerim yerrr
kuzum onlara bakıp onları düşünüp iyi olmıyoruz bunu kendimden çok iyi biliyorum şimdi bizlerin tek duası tez zamanda sağlıklı bebiş haberleri almak
bende yiğenimi görünce ağlamıştımmmm zaten dün göremedim de nasıl özledm nasıl özledimmm gezenti anası gitmiş arkadasına göremedm yawrumu
ben olsam 40 günde beklerim düzensizim çünkü ama 37 gün baya olmuş yavru bide niye ç.şamba sabahı ? o güne mi randevu aldın ?
bilmiyorum orda havalar nasıl ama belki soğuktan olmuştur aman dikkat et ablacım
bu arada sendende umut kesilmez sonuçta testler yanılıyor olabilir hadi inşallah bakalım
fatmaaaammm günaydınnnn kuzumm
geçmiş olsun ablacım. galiba testte yapmışsınn. hayırlısı olsun ablacım dur sen marttt ayı geliyo patlattcaz arka arkaya hamiş haberlerini. topiğimizi kediler bilem kıskanacakk valla...
oy oy maşallahhh serap. allah daha da kat be kat arttırsın inşallahhh. ben değer 10.000 ve üstü olunca kese görünüyo diye biliyorum. ama senin bu hızla görünmesi uzun sürmezayy valla merak ettim çok ikiz mi kız seninki acep :44:
evet kuzum geçmişe sünger çekmemizz gerekiyorrr yeni umutlar yeni bebeklerr bize gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?