- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.521
ben sana bakarım diyo dedim ben alışmışım kendi kendime bakarım karışma bana
ben sana bakarım diyo dedim ben alışmışım kendi kendime bakarım karışma bana
görcem ben seniii görsem kurban olurum onun bulantısınaaaa
anam ben kendimi bıraktım saç baş birbirinde haftada bi yıkanıyom :d:d:d tırnaklarım pençe gbi oldu mecalim yok kesmeye kokuştum resmen dişlerim 2 aydır fırça yüzü görmüyo midem bulanıyo ağzıma sokamıyorum kız bildiğin gbi değil ben çok ağır atlatıyorum tansiyonum 8 4 fln hep baş dönmesi baygınlık fln feci durumdayım :d:d:d derbeder oldum bildiğin
bende çok mrk ediyorum sağlıklı olsunda diyorum haftası mühim değil saat durdumu yaa 12 olaydı iyiydi
bilmiyorum ki sevocum benim durum karısık sat 12 ocak dr söktürücü vermişti 20 gün önce bugüne de olmazsan gel demişti sabah test yaptım çift çizgiböyleyim aynen
hiç öyle deme öyle bi mahkum oluyosunki erkeğin eline bi suyumu bile alamıyodum ben yalvarıyodum hakannnnnnnnn aşkoooooo kubban olsun karın dötunu yesin karın oluşun susamışmı ne diyodumda öyle getiriyodu benimki tam maço hayatı boyunca yanındaki suyu doldurmazdı buna şükrediyorum :d:d:d
aynını seroda söylüyo ama bende bişey yok ama hiç bişey
didoşşşşş listeye başlayalım tatlımmm bulantısı var oğluş geliyoooo
Ben kızçe hissediyom bulantı yokkk
senin bebik de 14 şubatın meyvesi olmasın kuzuum
bat kaçtı aşkım??
sevoooo oğluş mu geliooo
bende çok mrk ediyorum sağlıklı olsunda diyorum haftası mühim değil saat durdumu yaa 12 olaydı iyiydi
hemde nasıl oluşşşşş dil çıkardı bana ulturasonda
tatlım sen ilaçtan sonra çatladığını hissettin gibi hatırlıyom sanki bir ateşli haftasonu vardıCanım sen 4 haftalıksındır anca ilaç kullanalı 14 günü az geçmiştir
yok çalışma anlamında diyorum evde bakıyor zaten hiç bir iş yaptırmıyor süt ısıtıyo su getiriyo meyve getir diyorum soyuyo bile çok saolsunnn
olan var olmayan ver ne anlatıyon kız ulu orta(( :ddd
bende öyle düşünüyorum seninle konuştuğumuz gün demiştim ya haftasonu akıntım geldi fln die ortalama 15 gün olmuştur
olan var olmayan ver ne anlatıyon kız ulu orta(( :ddd
4 + bişeysin tatlım ben bebekim büyüdü kuzun sayesindeeee
4 + bişeysin tatlım ben bebekim büyüdü kuzun sayesindeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?