- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.501
içimdeki kurbaaa beniii kötü yapıyorr çok bulantılıyımmmm
fatmam topiğin en yaşlısı olarak
ben anneanne oluyorum hemde bak kaçtene torunum var
sevomm canım çok saol bende şoklardayım çıkmadık candan umut kesilmezmiş hiç beklemediğim bi zamandayım inşallah vardır güzel devam eder canım benim sen nasılsın büyüttün bile yiğenimizi
kötü yapıyor demek yokdiline biber sürerim ha , ohhh midem bulanıyo diycen
misafir gelckmiş off kötüyüm gelmeyınde diyemedım kim ugrasck şimdi yaaaahiçbişey yapasım yok
canım benim hamilesin sen herrosu merrosu kalmadı bu işin o çift çizgi aynı benimkine benziyo benimki dahada silikti :)) ama 3,5 aylık oldu erkek olduğunu öğrendik bu hafta adını çınar koyduk bulantılarla savaşıyom daha bitmek bilmedi hamileyken çalışanlara şaşıyorum vede helal diyorum valla çok zormuş yaa:d:d
canım benim hamilesin sen herrosu merrosu kalmadı bu işin o çift çizgi aynı benimkine benziyo benimki dahada silikti :)) ama 3,5 aylık oldu erkek olduğunu öğrendik bu hafta adını çınar koyduk bulantılarla savaşıyom daha bitmek bilmedi hamileyken çalışanlara şaşıyorum vede helal diyorum valla çok zormuş yaa
misafire söyle eli boş gelinmez gelirken test getirsin
kız sevo sen nerdesin bıraktın gittin biziiii
oy maşşallaaahhh erkeğimeee ismide çok güzel anası sen yolu yarıladın darısı başımıza inşallah sağlıcaklabende çalışıyorum şuan bende hiçbişey yok elim ayağım titriyo o kadar :18::18:
sabah servisin camından başımı çıkarıyorum kocamda diyo senin yerinde olsam evde otururum çalışmam bu kadınları anlamıyorum diyorr
anam ben kendimi bıraktım saç baş birbirinde haftada bi yıkanıyom :d:d:d tırnaklarım pençe gbi oldu mecalim yok kesmeye kokuştum resmen dişlerim 2 aydır fırça yüzü görmüyo midem bulanıyo ağzıma sokamıyorum kız bildiğin gbi değil ben çok ağır atlatıyorum tansiyonum 8 4 fln hep baş dönmesi baygınlık fln feci durumdayım :d:d:d derbeder oldum bildiğin
çalışan kadına evde oturmak zor geliyor anlamıyolar
ayyy cnm 1 hafta şok duruumda oluyosun sonra geçiyo ekim annesimi oluyon bu durumda kasımmı?
sabah servisin camından başımı çıkarıyorum kocamda diyo senin yerinde olsam evde otururum çalışmam bu kadınları anlamıyorum diyorr
bilmiyorum ki sevocum benim durum karısık sat 12 ocak dr söktürücü vermişti 20 gün önce bugüne de olmazsan gel demişti sabah test yaptım çift çizgiböyleyim aynen
oyy kuzumm çok ağır geçirmişsin inşallah bende o kadar olmaz :18::18:
yok yok çalış evde iyce kafayı yersin daha dur hamileleik depresyonu geçircen gerçi çalışıyosun sana olmaz ben evde olduğum için durup durup ağlıyodum hiç bişi yokken zor yaaaa:))
kuzuum ya sen kaçıncı haftandasın aceep çok karışık bir durum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?