Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sevomm canım çok saol bende şoklardayım çıkmadık candan umut kesilmezmiş hiç beklemediğim bi zamandayım inşallah vardır güzel devam eder canım benim sen nasılsın büyüttün bile yiğenimizi

canım benim hamilesin sen herrosu merrosu kalmadı bu işin o çift çizgi aynı benimkine benziyo benimki dahada silikti :)) ama 3,5 aylık oldu erkek olduğunu öğrendik bu hafta adını çınar koyduk bulantılarla savaşıyom daha bitmek bilmedi hamileyken çalışanlara şaşıyorum vede helal diyorum valla çok zormuş yaa

sabah servisin camından başımı çıkarıyorum kocamda diyo senin yerinde olsam evde otururum çalışmam bu kadınları anlamıyorum diyorr

oy maşşallaaahhh erkeğimeee ismide çok güzel anası sen yolu yarıladın darısı başımıza inşallah sağlıcakla bende çalışıyorum şuan bende hiçbişey yok elim ayağım titriyo o kadar :18::18:

kız sevo sen nerdesin bıraktın gittin biziiii

anam ben kendimi bıraktım saç baş birbirinde haftada bi yıkanıyom tırnaklarım pençe gbi oldu mecalim yok kesmeye kokuştum resmen dişlerim 2 aydır fırça yüzü görmüyo midem bulanıyo ağzıma sokamıyorum kız bildiğin gbi değil ben çok ağır atlatıyorum tansiyonum 8 4 fln hep baş dönmesi baygınlık fln feci durumdayım derbeder oldum bildiğin

ayyy cnm 1 hafta şok duruumda oluyosun sonra geçiyo ekim annesimi oluyon bu durumda kasımmı?

oyy kuzumm çok ağır geçirmişsin inşallah bende o kadar olmaz :18::18:

ayyy cnm 1 hafta şok duruumda oluyosun sonra geçiyo ekim annesimi oluyon bu durumda kasımmı?

bilmiyorum ki sevocum benim durum karısık sat 12 ocak dr söktürücü vermişti 20 gün önce bugüne de olmazsan gel demişti sabah test yaptım çift çizgi böyleyim aynen

sabah servisin camından başımı çıkarıyorum kocamda diyo senin yerinde olsam evde otururum çalışmam bu kadınları anlamıyorum diyorr

yok yok çalış evde iyce kafayı yersin daha dur hamileleik depresyonu geçircen gerçi çalışıyosun sana olmaz ben evde olduğum için durup durup ağlıyodum hiç bişi yokken zor yaaaa:))

yok yok çalış evde iyce kafayı yersin daha dur hamileleik depresyonu geçircen gerçi çalışıyosun sana olmaz ben evde olduğum için durup durup ağlıyodum hiç bişi yokken zor yaaaa:))

bencede evde tek başıma yerim kafayı annemler akrabalarım da yok burda yalnızlıktan ölürümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…