Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben çok bilmem ablam bende yalnış yönlendirmek istemem
dedimya bende onların yalancısıyım burda arasıra dini sohbetler oluyo
bende ordan duydum sonra nette araştırdım öyle yazıyodu ama sadece bi kaç dua
var okuna bilen hepsine izin vermiyo yazıyodu

teşekkürederim canım ben daha şaşkınım her an dualarımdasınız zaten her nefeste rabbim duysun nerede isteyen varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahh
AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN......Ben yeni üye olanlardanım senin kaçıncı denemen canım bu bu heyecan arasında sorum alakasız ama belki bizede umut olursun:...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

bazı insanlar vardır mesela her akşam ayetel kürsi okuyacak, bazıları vardır cinden falan korkar hep nas felak okumaya alışmış okumayınca huzursuzluğu tavan yapan , yani bazı sureler alışkanlığın ötesine geçmiş öyle durumlarda müsamaha var fakat adetliyken kuran yani sure okunmaz ve kurana dokunulmaz benim bildiğim ....

doğrudur tatlım sen okulunu okudun ben kulaktan dolma biliyoum
bize hocanın dediğini söyledim sadece

teşekkürederim canım ben daha şaşkınım her an dualarımdasınız zaten her nefeste rabbim duysun nerede isteyen varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahh

bebeğimmmmmmmmmm ay inanamıyorum gözlerim yaşardı valla canım benim ilk hamile olduğumu öğrendiğim an geldi aklıma hayırlı olsun güzelim .. bulantılarım nedeniyle giremiyordum tatlım bi bakıym dedim senin mutlu haberini gördüm valla ne diyceğimi bilemiyorum sadece çok çok ama çok mutluyum cnm yaaaaaaaaa :)))

kız sevo sen nerdesin bıraktın gittin biziiii

sevomm canım çok saol bende şoklardayım çıkmadık candan umut kesilmezmiş hiç beklemediğim bi zamandayım inşallah vardır güzel devam eder canım benim sen nasılsın büyüttün bile yiğenimizi

aynen bencede iş yap sen bi iki hafta sonra iş yapmayı yemek yapmayı özleyeceksin cnm :))) tecrübe konuşuyor buurda 2 aydır ne ev işi ne yemek evli olduğumu unutturdu yaramaz oluşum bana :))

ev de değilim tatlım iş yerindeyim burdaki işi 6-7 ay yapcam mecbur evde iş yemek yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…