- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.481
ablacım ben imam hatip mezunuyum söylediklerini hiç duymadım , ayrıca ben genel kabule uygun davranma taraftarıyım, söylediğini genelde hocalar söylemez, istisnalar hariç , ama tabi kızlar size kalmış yanlış yönlendirme yapmayım ....
Fulyaaaaaaaaaaa tebrik ederim ......................Canım bizede dua et
AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN......Ben yeni üye olanlardanım senin kaçıncı denemen canım bu bu heyecan arasında sorum alakasız ama belki bizede umut olursun:...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;teşekkürederim canım ben daha şaşkınım her an dualarımdasınız zaten her nefeste rabbim duysun nerede isteyen varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahh
ben çok bilmem ablam bende yalnış yönlendirmek istemem
dedimya bende onların yalancısıyım burda arasıra dini sohbetler oluyo
bende ordan duydum sonra nette araştırdım öyle yazıyodu ama sadece bi kaç dua
var okuna bilen hepsine izin vermiyo yazıyodu
içimdeki kurbaaa beniii kötü yapıyorr çok bulantılıyımmmm
içimdeki kurbaaa beniii kötü yapıyorr çok bulantılıyımmmm
bazı insanlar vardır mesela her akşam ayetel kürsi okuyacak, bazıları vardır cinden falan korkar hep nas felak okumaya alışmış okumayınca huzursuzluğu tavan yapan , yani bazı sureler alışkanlığın ötesine geçmiş öyle durumlarda müsamaha var fakat adetliyken kuran yani sure okunmaz ve kurana dokunulmaz benim bildiğim ....
teşekkürederim canım ben daha şaşkınım her an dualarımdasınız zaten her nefeste rabbim duysun nerede isteyen varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahh
kurban olurum ben kurbağaya
Kızlar ben az iş yapayım sabahtan beri çene çaldım
ooyyy ablacımmm beniimmmmmm
bebeğimmmmmmmmmm ay inanamıyorum gözlerim yaşardı valla canım benim ilk hamile olduğumu öğrendiğim an geldi aklıma hayırlı olsun güzelim .. bulantılarım nedeniyle giremiyordum tatlım bi bakıym dedim senin mutlu haberini gördüm valla ne diyceğimi bilemiyorum sadece çok çok ama çok mutluyum cnm yaaaaaaaaa :)))
bebeğimmmmmmmmmm ay inanamıyorum gözlerim yaşardı valla canım benim ilk hamile olduğumu öğrendiğim an geldi aklıma hayırlı olsun güzelim .. bulantılarım nedeniyle giremiyordum tatlım bi bakıym dedim senin mutlu haberini gördüm valla ne diyceğimi bilemiyorum sadece çok çok ama çok mutluyum cnm yaaaaaaaaa :)))
aynen bencede iş yap sen bi iki hafta sonra iş yapmayı yemek yapmayı özleyeceksin cnm :))) tecrübe konuşuyor buurda 2 aydır ne ev işi ne yemek evli olduğumu unutturdu yaramaz oluşum bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?