Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar maşallah çok Mutlu oluyorum sizin adınıza bende böyle keyifli ve mutlu olucağım günleri sabırla bekliyorum ...
Fulyacım çok sevindim seni gördüğümede umarım sağlıklı bebeğine kavuşursun

Kötü geçen bir akşam arkasından uykusuz gece balon gibi gözler ve çalışmaya çalışıyorum ...Ya sabır diyorum evime gitmeme 2 hafta var hadi hayırlısı

Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun

Hayırlı Cumalar...HERKEZE

noldu bitanem niye üzüldün
sabır canım herşeyin başı sabır sık dişini

canım izin alabiliyorsan eve git dinlen ayaklarını uzat. Allah korusun bebeğini canımm kötüyü düşünme.

kocam namaza gitti gelsin izin alıcam gidicemm

canım sakin ol bence biraz dinlen ama ihmalde etme
akşama bi doktora görün istiyosan

doktoru aradım bi damla geldi kesildi dedim
artarsa gel dedi ben zaten progestan içiyorum yaa

anladım canım. dikkat et kendine üzülme ve dinlen.

bende bi yemek yiyeyim öğlen olduuu görüşürüz sonraa

38.17 daha çok minaaakkkk 2 haftalık kuzum

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii sonunda ohhh yaaaa canım çok sevindim hayırlı olsun 4 haftalık diyolar ama ne kadar 2 haftalık olursa olsun 4 haftalık diye anılıyo doktor nezlinde:))) ayyy bebişşşş kız olsunda oluma alayım artık çok dikkat et kendine hiç yorulma riske atma ilişkiye fln girme 2 ayı bi doldur sonra

gözün aydın canımmm

bebeğim fatmikim gözlerim dolu dolu

canım çok sevindim geliyor susamımız

yelizimmm tşkrederim rabbim tez zamanda sizleride kavuştursun imkansız dedğim anda süprizim oldu rabbim devamını getirir inşallahhh
oy oy oyyy severiz biz onuuuu.. taze aşk meyvesiiii buyrun gelinn tebrikler canımmm gözün aydınn

fatmişim korkmaa dinlenn bebek büyüdüğü için de yapıyo olabilir o kanamalarıı.

didoşummmm çok tşkrederimmmmmm sevin benim susamımıda tabi kardeş getirdim size
canım çok sevindim maşallah annesi ona

ablaaa nasıl şaşkınım bi bilsen asla olmaz diyodum 3 sene çocuk yok diyodum hatta korunmak için przvtf bile almıştık eşime

kuzum denizim canım çok teşekkürederim az kaldı gelicek seninde mutlu günlerin neden ağladın k.validenler mi üzdü seni sık dişini yeni evin yeni hayatın birde bebeğin olacak...

sevom evet muhtemel 4 haftalık kız olsun erkek olsun hayırlısıyla gelsin inşallahhh sağlıklı devam etsin inşallah

38.17 daha çok minaaakkkk 2 haftalık kuzum

canım gözünaydın Allah ım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

kızlar kanamam oldu bu sefer baya kırmızı küçük bir leke devam etmedi ama korktum doktoru aradım bekle dedi kanaman artarsa hemen gel dedi

çok ayakta durmamaya çalış cnm mümkünse ayaklarını uzat ve bence git dr a iş çıkışı için rahatlar en azından

git dinlen bitanem uzat ayaklarını yat
kalma akşama kadarda inşallah bişey yok kuzum canınıda sıkma
minnak kurbağan büyüyo ondan

anladım canım. dikkat et kendine üzülme ve dinlen.

bende bi yemek yiyeyim öğlen olduuu görüşürüz sonraa

ne kanaması kuzum sen ilaç kullanıyomusun drun ne dedi korkma ferah tut içini bebeğim

herkes öyle diyo yerleşiyodur o büyüyodur filan diyorlarr
kullanıyorum fulicimmm ama anlamadım

izin almaya çalışma cnm al ve git ayaklarını az yüksek biyere kaldır ve en az 1 hafta dinlen düşük tehlikesi olabilir ilişkiyede girme sakın bende atlattım çok kötüydü 1 ay yatıcaksın dedi doktorum progestanıda içmeyi bırakma sakın

slm kızlar, ben de 5 haftalık mamileydim ama riskli bir hamilelikti ve bugün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim, moralim çok bozuk. yaklaşık 1 senedir uğraşıyorduk, ilk defa bu kadar yaklaştık bebişimize ama olmadı işte.

gidicem canım aklımda bu varken duramam zaten şuan halimi görsen koltuğu en aşağı indirdim ayağıma yüksek bi tabure koydum ofiste uzandım resmenn

aynen öyle geçicek inş. Güzel Allah'ım izniyle iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…