- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.581
kızlar kanamam oldu bu sefer baya kırmızı küçük bir leke devam etmedi ama korktum doktoru aradım bekle dedi kanaman artarsa hemen gel dedi
Kızlar maşallah çok Mutlu oluyorum sizin adınıza bende böyle keyifli ve mutlu olucağım günleri sabırla bekliyorum ...
Fulyacım çok sevindim seni gördüğümede umarım sağlıklı bebeğine kavuşursun
Kötü geçen bir akşam arkasından uykusuz gece balon gibi gözler ve çalışmaya çalışıyorum ...Ya sabır diyorum evime gitmeme 2 hafta var hadi hayırlısı
Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun
Hayırlı Cumalar...HERKEZE
canım izin alabiliyorsan eve git dinlen ayaklarını uzat. Allah korusun bebeğini canımm kötüyü düşünme.
canım sakin ol bence biraz dinlen ama ihmalde etme
akşama bi doktora görün istiyosan
kocam namaza gitti gelsin izin alıcam gidicemm
doktoru aradım bi damla geldi kesildi dedim
artarsa gel dedi ben zaten progestan içiyorum yaa
38.17 daha çok minaaakkkk 2 haftalık kuzum
kızlar kanamam oldu bu sefer baya kırmızı küçük bir leke devam etmedi ama korktum doktoru aradım bekle dedi kanaman artarsa hemen gel dedi
gözün aydın canımmm
canım çok sevindim geliyor susamımız
oy oy oyyy severiz biz onuuuu.. taze aşk meyvesiiii buyrun gelinntebrikler canımmm gözün aydınn
fatmişim korkmaa dinlenn bebek büyüdüğü için de yapıyo olabilir o kanamalarıı.
canım çok sevindim maşallah annesi ona
Kızlar maşallah çok Mutlu oluyorum sizin adınıza bende böyle keyifli ve mutlu olucağım günleri sabırla bekliyorum ...
Fulyacım çok sevindim seni gördüğümede umarım sağlıklı bebeğine kavuşursun
Kötü geçen bir akşam arkasından uykusuz gece balon gibi gözler ve çalışmaya çalışıyorum ...Ya sabır diyorum evime gitmeme 2 hafta var hadi hayırlısı
Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun
Hayırlı Cumalar...HERKEZE
yuppiiiiiiiiiiiiiiiii sonunda ohhh yaaaa canım çok sevindim hayırlı olsun 4 haftalık diyolar ama ne kadar 2 haftalık olursa olsun 4 haftalık diye anılıyo doktor nezlinde:))) ayyy bebişşşş kız olsunda oluma alayım artık çok dikkat et kendine hiç yorulma riske atma ilişkiye fln girme 2 ayı bi doldur sonra
38.17 daha çok minaaakkkk 2 haftalık kuzum
git dinlen bitanem uzat ayaklarını yat
kalma akşama kadarda inşallah bişey yok kuzum canınıda sıkma
minnak kurbağan büyüyo ondan
anladım canım. dikkat et kendine üzülme ve dinlen.
bende bi yemek yiyeyim öğlen olduuu görüşürüz sonraa
ne kanaması kuzum sen ilaç kullanıyomusun drun ne dedi korkma ferah tut içini bebeğim
canım gözünaydın Allah ım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
çok ayakta durmamaya çalış cnm mümkünse ayaklarını uzat ve bence git dr a iş çıkışı için rahatlar en azından
herkes öyle diyo yerleşiyodur o büyüyodur filan diyorlarr
kullanıyorum fulicimmm ama anlamadım
canım gözünaydın Allah ım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
çok ayakta durmamaya çalış cnm mümkünse ayaklarını uzat ve bence git dr a iş çıkışı için rahatlar en azından
canım ayaklarının altına bi sehpa koy eniştem gelip izin alana kadar
izin almaya çalışma cnm al ve git ayaklarını az yüksek biyere kaldır ve en az 1 hafta dinlen düşük tehlikesi olabilir ilişkiyede girme sakın bende atlattım çok kötüydü 1 ay yatıcaksın dedi doktorum progestanıda içmeyi bırakma sakın
bebeğim fatmikim gözlerim dolu dolu
yelizimmm tşkrederim rabbim tez zamanda sizleride kavuştursun imkansız dedğim anda süprizim oldu rabbim devamını getirir inşallahhh
didoşummmm çok tşkrederimmmmmm sevin benim susamımıda tabi kardeş getirdim size
ablaaa nasıl şaşkınım bi bilsen asla olmaz diyodum 3 sene çocuk yok diyodum hatta korunmak için przvtf bile almıştık eşime
kuzum denizim canım çok teşekkürederim az kaldı gelicek seninde mutlu günlerin neden ağladın k.validenler mi üzdü seni sık dişini yeni evin yeni hayatın birde bebeğin olacak...
sevom evet muhtemel 4 haftalık kız olsun erkek olsun hayırlısıyla gelsin inşallahhh sağlıklı devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?