- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.601
canım bebiş mi varrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ayaklarının altına bi sehpa koy eniştem gelip izin alana kadar
bebeğim fatmikim gözlerim dolu dolu
yelizimmm tşkrederim rabbim tez zamanda sizleride kavuştursun imkansız dedğim anda süprizim oldu rabbim devamını getirir inşallahhh
didoşummmm çok tşkrederimmmmmm sevin benim susamımıda tabi kardeş getirdim size
ablaaa nasıl şaşkınım bi bilsen asla olmaz diyodum 3 sene çocuk yok diyodum hatta korunmak için przvtf bile almıştık eşime
kuzum denizim canım çok teşekkürederim az kaldı gelicek seninde mutlu günlerin neden ağladın k.validenler mi üzdü seni sık dişini yeni evin yeni hayatın birde bebeğin olacak...
sevom evet muhtemel 4 haftalık kız olsun erkek olsun hayırlısıyla gelsin inşallahhh sağlıklı devam etsin inşallah
yaaa ben kaç haftalığım şimdiii
gidicem canım aklımda bu varken duramam zaten şuan halimi görsen koltuğu en aşağı indirdim ayağıma yüksek bi tabure koydum ofiste uzandım resmenn
şu an o durumdayım kuzumm bekliyorum dua ediyorum hepimize ne olur sizde dua edin mübarek saatte
şu an o durumdayım kuzumm bekliyorum dua ediyorum hepimize ne olur sizde dua edin mübarek saatte
ani hareketler yapma canım elini havaya kaldırma yüksekten bişi alıncaksa eşin alsın arabayla giderken rampalara dikkat edin hoplatmadan gidin bu kadar bekledikten sonra aksi bişi olsa insan kaldıramaz yat dinlen bol bol sadece tuwalet için kalk hiç iş yapma evde çok ciddiyim... yerleşmede kanama olmaz kahverengi akıntılar olur kanama olması kötüdür benim rahat bi su bardağı olmuştu kanamam 1 ay yatmıştım çok dikkat et tatlım çokgidicem canım aklımda bu varken duramam zaten şuan halimi görsen koltuğu en aşağı indirdim ayağıma yüksek bi tabure koydum ofiste uzandım resmenn
gördünmü bak biz umutları kaybetmek yok diyoduk hep
hehehe artık o prezervatifleride balon yapar oynarsınız kocişinle
kız yerim ben senin o minnak susamını anaaam bak harbiden yaza göbekleri tokuşturucaz
boşver sen onu hafta sayma ii tut yavruyuu
her an duamdasınız zaten canım Rabbimin izniyle birşey olmayacak miniklerimize bende endişeliyim öğleden sonra dru arıycam banada ilaç verir herhalde
evet kuzum Allahın izni ile var benim için tam bi süpriz oldu daha çok minnak teyzesii
o vermesede sen 100 mglik progestan al iç hiç bi zararı yok hamilelikte olması gereken bi hormon takviyesi o ben 2 ay kullandım allaha çok şükür bebeişim çok sağlıklı cnm.. çünkü düşükler progestan hormonu eksikliğinden oluyormuşher an duamdasınız zaten canım Rabbimin izniyle birşey olmayacak miniklerimize bende endişeliyim öğleden sonra dru arıycam banada ilaç verir herhalde
38.17 daha çok minaaakkkk 2 haftalık kuzum
38.17 daha çok minaaakkkk 2 haftalık kuzum
evet ablammm yaza göbüşlerimiz dolu dolu göbüşlerimiz seve seve gezicez inşallah rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah cümlemizinkini
bantmı çeksem aşağıyaşaka maka rabbim korusun bir daha aynı acıyı yaşatmasın
inan çok çokçok ama çok sevindimm... sanki kendi bebişimmiş gibi gözlerim dolduu. Allah'ım onu sağlıcakla kucağına almayı o mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşaaallahhhhhhhhhhhhh
o vermesede sen 100 mglik progestan al iç hiç bi zararı yok hamilelikte olması gereken bi hormon takviyesi o ben 2 ay kullandım allaha çok şükür bebeişim çok sağlıklı cnm.. çünkü düşükler progestan hormonu eksikliğinden oluyormuş
yer o minnakı teyzesiii, tatlım katlanarak artan değerlerin olsun inşallahhhhgeçen cuma ben vermiştim güzel haberi bu hafta sen inşallah her cumamız böyle geçerrr
Fulyam her akşam EN AZ bir avuç kabak çekirdeği ye tutunmayı sağlıyomuş , doğal aspirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?