Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

gördünmü bak biz umutları kaybetmek yok diyoduk hep
hehehe artık o prezervatifleride balon yapar oynarsınız kocişinle
kız yerim ben senin o minnak susamını anaaam bak harbiden yaza göbekleri tokuşturucaz

gidicem canım aklımda bu varken duramam zaten şuan halimi görsen koltuğu en aşağı indirdim ayağıma yüksek bi tabure koydum ofiste uzandım resmenn

canım geçmiş olsun, sıkma canını hemen, ama çok dikkat et kendine, dinlenmek düşük riskini yüzde 50 etkiliyormuş. hayırlısıyla atlatırsın, 1-2 damladan bir şey olmaz, yerleşme kanamasıdır.

gidicem canım aklımda bu varken duramam zaten şuan halimi görsen koltuğu en aşağı indirdim ayağıma yüksek bi tabure koydum ofiste uzandım resmenn
ani hareketler yapma canım elini havaya kaldırma yüksekten bişi alıncaksa eşin alsın arabayla giderken rampalara dikkat edin hoplatmadan gidin bu kadar bekledikten sonra aksi bişi olsa insan kaldıramaz yat dinlen bol bol sadece tuwalet için kalk hiç iş yapma evde çok ciddiyim... yerleşmede kanama olmaz kahverengi akıntılar olur kanama olması kötüdür benim rahat bi su bardağı olmuştu kanamam 1 ay yatmıştım çok dikkat et tatlım çok

gördünmü bak biz umutları kaybetmek yok diyoduk hep
hehehe artık o prezervatifleride balon yapar oynarsınız kocişinle
kız yerim ben senin o minnak susamını anaaam bak harbiden yaza göbekleri tokuşturucaz

evet ablammm yaza göbüşlerimiz dolu dolu göbüşlerimiz seve seve gezicez inşallah rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah cümlemizinkini
boşver sen onu hafta sayma ii tut yavruyuu

bantmı çeksem aşağıya şaka maka rabbim korusun bir daha aynı acıyı yaşatmasın

her an duamdasınız zaten canım Rabbimin izniyle birşey olmayacak miniklerimize bende endişeliyim öğleden sonra dru arıycam banada ilaç verir herhalde

ne güzel burda bir sürü hamile var gördüğüm kadarıyla, hepinize sağlıklı bir hamilelik ve nur topu gibi bebekler diliyorum. bu arada hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.

evet kuzum Allahın izni ile var benim için tam bi süpriz oldu daha çok minnak teyzesii

inan çok çokçok ama çok sevindimm... sanki kendi bebişimmiş gibi gözlerim dolduu. Allah'ım onu sağlıcakla kucağına almayı o mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşaaallahhhhhhhhhhhhh

her an duamdasınız zaten canım Rabbimin izniyle birşey olmayacak miniklerimize bende endişeliyim öğleden sonra dru arıycam banada ilaç verir herhalde
o vermesede sen 100 mglik progestan al iç hiç bi zararı yok hamilelikte olması gereken bi hormon takviyesi o ben 2 ay kullandım allaha çok şükür bebeişim çok sağlıklı cnm.. çünkü düşükler progestan hormonu eksikliğinden oluyormuş

Fulyam her akşam EN AZ bir avuç kabak çekirdeği ye tutunmayı sağlıyomuş , doğal aspirin

Son düzenleme:

artık senin kendine çok dikkat etmen gereken riskli bir 3 aya giriryoruz yemene içmene oturmana kalkmana gecene gündüzüne çok dikkat etmelisin kuzum ani hareketlerden kaçın meyve ve taze sebze tüket bol bol bulantı döneminde yiyemiyceksin şimdiden bol bol ye ve günde en az 2 litre su iç cnm benim kolay değil artık sen ne yersen bebeişinde onu yiycek :)) ayyy anişşşşş oldun sende yupiiiiiii

inan çok çokçok ama çok sevindimm... sanki kendi bebişimmiş gibi gözlerim dolduu. Allah'ım onu sağlıcakla kucağına almayı o mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşaaallahhhhhhhhhhhhh

aminnn canım benimm inşallahhh rabbim sağlıcakla devam ettirrirrr

evet gidicem ya zaten kesin verir vermesede alıcam rabbim korusun minnaklarımızı
yer o minnakı teyzesiii, tatlım katlanarak artan değerlerin olsun inşallahhhh geçen cuma ben vermiştim güzel haberi bu hafta sen inşallah her cumamız böyle geçerrr

irem teyzesi benimki çok fena çıktı beyaaa ne adet söktürücü ne bişey hak getire inşallah sıkı sıkı tutunur bebişimmmm

Fulyam her akşam EN AZ bir avuç kabak çekirdeği ye tutunmayı sağlıyomuş , doğal aspirin

tamam kuzum eve giderken alırım ben çiğ balık ye deseler yerim onun için...

valla bu kadar güzel haber arasında kendi derdimi unuttum, ne güzel ya, inşallah isteyen herkes bu mutluluğu yaşar. ama progestan hapını kullanmayan arkadaş mutlaka kullansın, bebeğe hiçbir zararı yok. ben birkaç doktora birden gidip devamlı araştırma halinde olduğumdan bu konuda ihtisas yapmış gibiyim. ama kabak çekirdeğini ilk defa duydum, çok da severim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…