- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.621
sıra antide inşaallah ondan da güzel haberler alırız bu mübarek günde
her an duamdasınız zaten canım Rabbimin izniyle birşey olmayacak miniklerimize bende endişeliyim öğleden sonra dru arıycam banada ilaç verir herhalde
canım üzülüp sıkılmak yok dualarım hep
sizinle zaten nolur üzme kendini bak görcen bişey yok
ani hareketler yapma canım elini havaya kaldırma yüksekten bişi alıncaksa eşin alsın arabayla giderken rampalara dikkat edin hoplatmadan gidin bu kadar bekledikten sonra aksi bişi olsa insan kaldıramaz yat dinlen bol bol sadece tuwalet için kalk hiç iş yapma evde çok ciddiyim... yerleşmede kanama olmaz kahverengi akıntılar olur kanama olması kötüdür benim rahat bi su bardağı olmuştu kanamam 1 ay yatmıştım çok dikkat et tatlım çok
canım gözün aydın çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
sıra antide inşaallah ondan da güzel haberler alırız bu mübarek günde
fuliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
bak senin totem tuttu
artık senin kendine çok dikkat etmen gereken riskli bir 3 aya giriryoruz yemene içmene oturmana kalkmana gecene gündüzüne çok dikkat etmelisin kuzum ani hareketlerden kaçın meyve ve taze sebze tüket bol bol bulantı döneminde yiyemiyceksin şimdiden bol bol ye ve günde en az 2 litre su iç cnm benim kolay değil artık sen ne yersen bebeişinde onu yiycek :)) ayyy anişşşşş oldun sende yupiiiiiii
aminnn canım benimm inşallahhh rabbim sağlıcakla devam ettirrirrr
evet gidicem ya zaten kesin verir vermesede alıcam rabbim korusun minnaklarımızı
irem teyzesi benimki çok fena çıktı beyaaa ne adet söktürücü ne bişey hak getire inşallah sıkı sıkı tutunur bebişimmmm
tamam kuzum eve giderken alırım ben çiğ balık ye deseler yerim onun için...
slm kızlar, ben de 5 haftalık mamileydim ama riskli bir hamilelikti ve bugün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim, moralim çok bozuk. yaklaşık 1 senedir uğraşıyorduk, ilk defa bu kadar yaklaştık bebişimize ama olmadı işte.
yaaa ben kaç haftalığım şimdiii
irem teyzesi benimki çok fena çıktı beyaaa ne adet söktürücü ne bişey hak getire inşallah sıkı sıkı tutunur bebişimmmm
tamam kuzum eve giderken alırım ben çiğ balık ye deseler yerim onun için...
reçelimle biz kaldık eskilerdenevet ya 3 ay içinde bebiş bekleyen herkesin nerdeyse bebişi oldu bi anti kaldı eskilerden sıra antide...... kimdi ya birirsi demişti en çok uzaktan uzağa edilen dualar tutarmış biz hep birbirirmize dualar ettik ve sonunda başardık arkadaşlar))
canım geçmiş olsun, sıkma canını hemen, ama çok dikkat et kendine, dinlenmek düşük riskini yüzde 50 etkiliyormuş. hayırlısıyla atlatırsın, 1-2 damladan bir şey olmaz, yerleşme kanamasıdır.
Fulim birde 707 kere ya varis çek birde aynur ablam demişti ona burdanVela tahsen innallahe meane diyeceksin tamammı ay çok heyecanlandım farkettiniz mi
fulicim sen en son ne zaman ekşın yaptın kocişlee?? bir de o yumurtanın çatladığı zaman da yaptınız mı bişeyler
topiğin en tecrübeli hamişi oldun çıktınnbizler garip kaldık tavsiyede bulunan eden olmadı hiç ortadan sessiz sedasız büyüttük bebişimizi:2:
topiğin en tecrübeli hamişi oldun çıktınnbizler garip kaldık tavsiyede bulunan eden olmadı hiç ortadan sessiz sedasız büyüttük bebişimizi:2:
kuzucum yumurtam muhtemelen 24/02 de çatladı o gün ilişkimiz oldu ama ben direk silinip kalktım dusa grdim peşinede zaten hep didiştik 2 veya 3 olmuştur
TATLIM BENDE KİMYSAL YAŞADIM 8 AY ÖNCE ŞUAN HAMİŞ OLAN ARKADAŞIMIZ ÖYLE, ÜZÜLME ASLA , GELİYO BAK BEBİŞLER ASLA BIRAKMIYLAR ANNELERİNİ
SENİN BAT HESAPLAMAN OLMAZ SEN 3-4 HAFTALIK ANCASIN BOŞVER HAFTANI ANIN TADINI ÇIKARRR
HAYIRRRRRRRÇİĞ HİÇ BİŞEY YEMİYOSUN ASLA, ADAÇAYI YEŞİL ÇAY BİTKİSELLERİ VE NORMAL ÇAY İÇME SEN ÖZETİ NAR TÜKETME , BU ARA ANANAS YİYEBİLİRSİN YİNE TUTUNMAYI SAĞLIYO, VE DEĞERİN 1000 E YAKLAŞINCA ANANS VE KABAK ÇEKİRDEĞİNİ KESİYOSUN , AKŞAMLARIDA BİR BARDAK SÜT İÇİP YATIYORSUN, 2 CEVİZ 5 ER FINDIK VE BADEMİ UNUTMUYOSUN OK
reçelimle biz kaldık eskilerden
Fulim birde 707 kere ya varis çek birde aynur ablam demişti ona burdanVela tahsen innallahe meane diyeceksin tamammı ay çok heyecanlandım farkettiniz mi
en fazla 2 gün sonra 4 haftalık olursun sen tatlım benim tosbağamdan, 10 gün küçük minnakın(benimki 14 şubat meyvesi ya o bakımdan )
tamam yawrum drumu aradım şimdi tebrik etti ama daha çok küçük dedi muhtemel akıntımın geldiği gün oluştuğunu düşünüyo oda progestan içeyimmi dedim keseyi görmeden içme dedi birtek folic plus ı 3 e çıkar dedi herhangi bi ağrın olursa sadece minoset iç ayrıca bi durumda da hemen beni ara dedi haftaya cuma gel inşallah keseyi görelim dedi
gelicek ben öyle inanıyorum ki az kaldı mart ayı patlama ayı
evet farkettim sen bide beni gör kimseyede diyemiyorum hacca giden arkadasımın anası varya oda dönmüş ilk ona söyliycem gitmeden bana tutucak o bebek kimseye söyleme demişti ilk 3 ay
didoşum sen tecrubelimizsin bizim yerim ben o göbüşündeki meleğiii yol gösteren annesin sen doğuma giricen peş peşe sıraya dilizcez
ben bu sefer bir uçan kuşa demedim diğerinde yaptığım hiç bişeyi yapmıyom özeti
ben eve gidiyorum kuzularımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?