Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sıra antide inşaallah ondan da güzel haberler alırız bu mübarek günde

evet ya 3 ay içinde bebiş bekleyen herkesin nerdeyse bebişi oldu bi anti kaldı eskilerden sıra antide...... kimdi ya birirsi demişti en çok uzaktan uzağa edilen dualar tutarmış biz hep birbirirmize dualar ettik ve sonunda başardık arkadaşlar))

her an duamdasınız zaten canım Rabbimin izniyle birşey olmayacak miniklerimize bende endişeliyim öğleden sonra dru arıycam banada ilaç verir herhalde

canım üzülüp sıkılmak yok dualarım hep
sizinle zaten nolur üzme kendini bak görcen bişey yok

iyiyim moralim daha iyi şuanda

sevocum haklısın eve gider gitmez yatıcam zaten öyle durumlarda kalkmıyorum yerimde kocam yardım ediyor

canım gözün aydın çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))

aminnn canım benim aminnnnn

sıra antide inşaallah ondan da güzel haberler alırız bu mübarek günde

evet bende onu acayip merak ediyorum misafir geliyo fln diodu inşallah ayapr bi test alırız müjdeyi

fuliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
bak senin totem tuttu

ay ablaa evet rotarlıda olsa tuttu vallaaaaa darısı tez zamanda basınıza olsun inşallahhh

hala inanamıyorum şaka gibi rabbim devamını getirsin inşallahhh evet dikkat etmem lazım onlar iyi olsun da bizler herşeye katlanırız

fulicim sen en son ne zaman ekşın yaptın kocişlee?? bir de o yumurtanın çatladığı zaman da yaptınız mı bişeyler

TATLIM BENDE KİMYSAL YAŞADIM 8 AY ÖNCE ŞUAN HAMİŞ OLAN ARKADAŞIMIZ ÖYLE, ÜZÜLME ASLA , GELİYO BAK BEBİŞLER ASLA BIRAKMIYLAR ANNELERİNİ
yaaa ben kaç haftalığım şimdiii

SENİN BAT HESAPLAMAN OLMAZ SEN 3-4 HAFTALIK ANCASIN BOŞVER HAFTANI ANIN TADINI ÇIKARRR

HAYIRRRRRRR ÇİĞ HİÇ BİŞEY YEMİYOSUN ASLA, ADAÇAYI YEŞİL ÇAY BİTKİSELLERİ VE NORMAL ÇAY İÇME SEN ÖZETİ NAR TÜKETME , BU ARA ANANAS YİYEBİLİRSİN YİNE TUTUNMAYI SAĞLIYO, VE DEĞERİN 1000 E YAKLAŞINCA ANANS VE KABAK ÇEKİRDEĞİNİ KESİYOSUN , AKŞAMLARIDA BİR BARDAK SÜT İÇİP YATIYORSUN, 2 CEVİZ 5 ER FINDIK VE BADEMİ UNUTMUYOSUN OK

reçelimle biz kaldık eskilerden

Fulim birde 707 kere ya varis çek birde aynur ablam demişti ona burdan Vela tahsen innallahe meane diyeceksin tamammı ay çok heyecanlandım farkettiniz mi

sende canım kimyasala üzülme geçen ay bende yaşadım bir kimyasal kanadı gitti bebek arkasından hemen bu bebeğe hamile kaldımmm sen sıkma canını

Fulim birde 707 kere ya varis çek birde aynur ablam demişti ona burdan Vela tahsen innallahe meane diyeceksin tamammı ay çok heyecanlandım farkettiniz mi

topiğin en tecrübeli hamişi oldun çıktınn bizler garip kaldık tavsiyede bulunan eden olmadı hiç ortadan sessiz sedasız büyüttük bebişimizi:2:

fulicim sen en son ne zaman ekşın yaptın kocişlee?? bir de o yumurtanın çatladığı zaman da yaptınız mı bişeyler

kuzucum yumurtam muhtemelen 24/02 de çatladı o gün ilişkimiz oldu ama ben direk silinip kalktım dusa grdim peşinede zaten hep didiştik 2 veya 3 olmuştur

topiğin en tecrübeli hamişi oldun çıktınn bizler garip kaldık tavsiyede bulunan eden olmadı hiç ortadan sessiz sedasız büyüttük bebişimizi:2:

kuzucum yumurtam muhtemelen 24/02 de çatladı o gün ilişkimiz oldu ama ben direk silinip kalktım dusa grdim peşinede zaten hep didiştik 2 veya 3 olmuştur

en fazla 2 gün sonra 4 haftalık olursun sen tatlım benim tosbağamdan, 10 gün küçük minnakın (benimki 14 şubat meyvesi ya o bakımdan )

tamam yawrum drumu aradım şimdi tebrik etti ama daha çok küçük dedi muhtemel akıntımın geldiği gün oluştuğunu düşünüyo oda progestan içeyimmi dedim keseyi görmeden içme dedi birtek folic plus ı 3 e çıkar dedi herhangi bi ağrın olursa sadece minoset iç ayrıca bi durumda da hemen beni ara dedi haftaya cuma gel inşallah keseyi görelim dedi

reçelimle biz kaldık eskilerden

gelicek ben öyle inanıyorum ki az kaldı mart ayı patlama ayı

evet farkettim sen bide beni gör kimseyede diyemiyorum hacca giden arkadasımın anası varya oda dönmüş ilk ona söyliycem gitmeden bana tutucak o bebek kimseye söyleme demişti ilk 3 ay

didoşum sen tecrubelimizsin bizim yerim ben o göbüşündeki meleğiii yol gösteren annesin sen doğuma giricen peş peşe sıraya dilizcez

ben bu sefer bir uçan kuşa demedim diğerinde yaptığım hiç bişeyi yapmıyom özeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…