- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.221
Ablacım allah yardımcın olsun.. Dualarımız senle üzme kendini sen Allahın izni ile gelicek sapa sağlam kuzumuz
kuzucum gözün aydın olsun..
Selam kızlar eşimi işe yolladım sonunda kavuştum sizlere
Ablacım allah yardımcın olsun.. Dualarımız senle üzme kendini sen Allahın izni ile gelicek sapa sağlam kuzumuz
kuzucum gözün aydın olsun..
Selam kızlar eşimi işe yolladım sonunda kavuştum sizlere
çileğimm hoşgeldin bebeğimmmm Rabbim tez zamanda senide kavuşturucak meleğine Rabbim dileyen isteyen herkese nasip edicek biliyorum canı gönülden hissediyorummm
hoş bulduk kuzucummhoşgeldin bebeğimmmm
insallah canım bende cok istiyorum artık cevre baskısıda arttı baya hayırlısı ile tez zamanda gelir insallah saglıkla
hoş bulduk kuzucumm
insallah canım bende cok istiyorum artık cevre baskısıda arttı baya hayırlısı ile tez zamanda gelir insallah saglıkla
hoş bulduk kuzucumm
yeni evliyiz kuzumda iki taraftanda ilk torunuz evlenen e hali ile ilk torun cocugunu herkes görmek istiyor
sağol kuzum Eksik olma.. klomen kullandım bu ay bakalım ne olacak yumurta geliştimi diye ultrasonada gitmedim bekliyoruz bakalımallahtan benim elti hamile kimse bana baskı yapmadı ama annemlerin ilk torunu olacak kardeşim baskı yapıyoduuuuinanıyorum en kısa zamanda gelecek o fıstık ben hep dua ediyorum
sağol kuzum Eksik olma.. klomen kullandım bu ay bakalım ne olacak yumurta geliştimi diye ultrasonada gitmedim bekliyoruz bakalım
benide facebookdan ekleseniz ya artık
6 nisan canım kocamon dogum günü 8 nisan insallah ona dogum günü hediyesi olur :26:bat ne zaman bebeğimmm
6 nisan canım kocamon dogum günü 8 nisan insallah ona dogum günü hediyesi olur :26:
attım gitti canımfacebooka girerken kullandığın mail adresini at bana bende ekliyim seniii
attım gitti canım
temam kuzucumbteşekkğr ederimakşama ekliyorum canımcım sende bakar kabul edersin
canım ben iğneyi olalı bugün 11 gün oldu yani ayın 7 sinde olmuştum
sen beni boşver aynurum sen söyle yeğenim nasıl sen nasılsın merak içindeyim
abla ben neremle söylesem anlıycan anlamıyorum ki ben 11. gün test yaptım negatifti şuan hamileyim :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?