Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Ablacım allah yardımcın olsun.. Dualarımız senle üzme kendini sen Allahın izni ile gelicek sapa sağlam kuzumuz

kuzucum gözün aydın olsun..

Selam kızlar eşimi işe yolladım sonunda kavuştum sizlere

çileğimm hoşgeldin bebeğimmmm Rabbim tez zamanda senide kavuşturucak meleğine Rabbim dileyen isteyen herkese nasip edicek biliyorum canı gönülden hissediyorummm

çileğimm hoşgeldin bebeğimmmm Rabbim tez zamanda senide kavuşturucak meleğine Rabbim dileyen isteyen herkese nasip edicek biliyorum canı gönülden hissediyorummm

insallah canım bende cok istiyorum artık cevre baskısıda arttı baya hayırlısı ile tez zamanda gelir insallah saglıkla
hoşgeldin bebeğimmmm
hoş bulduk kuzucumm

yeni evliyiz kuzumda iki taraftanda ilk torunuz evlenen e hali ile ilk torun cocugunu herkes görmek istiyor

yeni evliyiz kuzumda iki taraftanda ilk torunuz evlenen e hali ile ilk torun cocugunu herkes görmek istiyor

allahtan benim elti hamile kimse bana baskı yapmadı ama annemlerin ilk torunu olacak kardeşim baskı yapıyoduuuu inanıyorum en kısa zamanda gelecek o fıstık ben hep dua ediyorum

allahtan benim elti hamile kimse bana baskı yapmadı ama annemlerin ilk torunu olacak kardeşim baskı yapıyoduuuu inanıyorum en kısa zamanda gelecek o fıstık ben hep dua ediyorum
sağol kuzum Eksik olma.. klomen kullandım bu ay bakalım ne olacak yumurta geliştimi diye ultrasonada gitmedim bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…