Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kizlar telden giriyorum duzgun yazamaya bilirim kusura bakmayin gecmiste okuyamiyorum ama galiba fulimin degeri guzel cikmis sevindim bendeniz dayanamayip test yaptim ve kocaman bir negatifi aldim oturdum totomun ustune ben size demistim yok onlar keskn kist oldu diye hayirlisi artik hepinizi opuyorum

canım gitmek istesemde drun randevusu dolu bekliycem perşembeye kadar Allah izin verirse o gün tanışırız kuzumla ama bu değer benim içimi çok ferahlattı

bence gidemesen de bi tlfn et bence değerindeki artışı söyle belki gel aradan alıyım falan der

patlat bir şarkı da göbek atalımm
tamam birazdan patlatıyorummmm

keseden değilde bebekten söyledi benim doktor sanırım keseden anlayamıyorlar

bakalım biz gidince ne görücezzz

senin sıpan kocaman olmus ya laaaa

evet ya laaaa bu değere göre 7. haftanın ortalarındayım bilmiyorum ne olduğumu bende yaaaaa

anaaaammm bence de ikiz olma ihtimalin bayaaaa yüksek canım 3 bin küsür bekleniyodu dimi değerin hadi bakalım gel perşembe gelllll

evet kuzum 3 bin bekliyorduk biz bizimki 8 bine vurmuşşş ben en son 12 ocakta hastalandım bi daha 8 mart ta hamile olduğumu öğrendim çok mallaktayımmmm kuzum sağlıklı olsunda rabbim cümlemizi sağlıcakla mutlu sona kavuştursunnn

[video=youtube;8t14VJ8SI-k]http://www.youtube.com/watch?v=8t14VJ8SI-k[/video]

hepimizin meleklerine gelsin o zamannnn

kızz persembeye kadar nasıl sabretceksın kiiiben catlarım o zamana kadar

keseden değilde bebekten söyledi benim doktor sanırım keseden anlayamıyorlar

canım bebekten söyleniyo da şimdi orda kese zor görünürken içindeki bebeği ölçemez ki doktor. ama sonraki haftalarda bebek belirginleşiyor boyu ölçülebiliyor.

hülya ablam o zaman doktora git ya da bir telefon et durumunu söylee sana iyice sıkıntı vermesin.

Hülyacım, sen nezaman yaptırdın şu iğneyi bi de bakayım. Yine acele etmişsin. Gerçi ben de senin gibi yaptıydım hatta ağladıydım niye olmadı diye ama idrar testlerine güvenme. Çok merak ediyorsan hemen git kan testi yaptır. 12. günden sonra çıkıyor. Her nekadar kesin olmasa da. Ben adete iki gün kala öğrendim kandan. İdrar testi yapmıyorsun artık direkt kan veriyorsun tamam mı canım. Hadi yarın git yaptır. Ya da bugün acilde yaptır. İçin rahat eder en azından.

fulyamada ikiz bebişler yakışır amaaa

uyy yerim ben seniiii

ablamm bi drunu ara bence belki gel fln der olmaz mı????
bence gidemesen de bi tlfn et bence değerindeki artışı söyle belki gel aradan alıyım falan der

yok cnm yaa öyle bi durum yok şuan için sakin sakin beklemeye devam edelim biz en iyisi 3 gün kaldı şuracıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…