- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.181
fulyam degerin cok cok cok yükselmiş masallah bence sen hemn bir dr gitmelisin
ye balım yeeeee yiğenimin canı çok istemiş demekki doymuyo tatlıya
hadi inşallahhh canım benimmm
evet canım kesenin boyutuna göre haftan belli oluyor.
şimdi ben gidince görünür dimi kaçıncı haftamda olduğum ben takvimi tahmini yapmıştım :44::44::44:
canım gitmek istesemde drun randevusu dolu bekliycem perşembeye kadar Allah izin verirse o gün tanışırız kuzumla ama bu değer benim içimi çok ferahlattı
kızlar değer 7986
anaaaammm bence de ikiz olma ihtimalin bayaaaa yüksek canım 3 bin küsür bekleniyodu dimi değerin hadi bakalım gel perşembe gelllll
canım gitmek istesemde drun randevusu dolu bekliycem perşembeye kadar Allah izin verirse o gün tanışırız kuzumla ama bu değer benim içimi çok ferahlattı
fulyamada ikiz bebişler yakışır amaaa
tamam birazdan patlatıyorummmmpatlat bir şarkı da göbek atalımm
keseden değilde bebekten söyledi benim doktor sanırım keseden anlayamıyorlar
senin sıpan kocaman olmus ya laaaa
anaaaammm bence de ikiz olma ihtimalin bayaaaa yüksek canım 3 bin küsür bekleniyodu dimi değerin hadi bakalım gel perşembe gelllll
tamam birazdan patlatıyorummmm
bakalım biz gidince ne görücezzz
evet ya laaaa bu değere göre 7. haftanın ortalarındayım bilmiyorum ne olduğumu bende yaaaaa
evet kuzum 3 bin bekliyorduk biz bizimki 8 bine vurmuşşşben en son 12 ocakta hastalandım bi daha 8 mart ta hamile olduğumu öğrendim çok mallaktayımmmm kuzum sağlıklı olsunda rabbim cümlemizi sağlıcakla mutlu sona kavuştursunnn
keseden değilde bebekten söyledi benim doktor sanırım keseden anlayamıyorlar
eğer fulinin ikizsee yarım dünya gibi olur vallla iri kadın zatennnnnnnn
kızz persembeye kadar nasıl sabretceksın kiiiben catlarım o zamana kadar
Kizlar telden giriyorum duzgun yazamaya bilirim kusura bakmayin gecmiste okuyamiyorum ama galiba fulimin degeri guzel cikmis sevindim bendeniz dayanamayip test yaptim ve kocaman bir negatifi aldim oturdum totomun ustune ben size demistim yok onlar keskn kist oldu diye hayirlisi artik hepinizi opuyorum
bekliycez elimiz mahkummm sağlıklı belirtisini aldım ya ben bi ay daha beklerim aslında
fulyamada ikiz bebişler yakışır amaaa
kizlar telden giriyorum duzgun yazamaya bilirim kusura bakmayin gecmiste okuyamiyorum ama galiba fulimin degeri guzel cikmis sevindim bendeniz dayanamayip test yaptim ve kocaman bir negatifi aldim oturdum totomun ustune ben size demistim yok onlar keskn kist oldu diye hayirlisi artik hepinizi opuyorum
bence gidemesen de bi tlfn et bence değerindeki artışı söyle belki gel aradan alıyım falan der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?