Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım ben iğneyi olalı bugün 11 gün oldu yani ayın 7 sinde olmuştum

sen beni boşver aynurum sen söyle yeğenim nasıl sen nasılsın merak içindeyim

Canlarım, ben dayanamadım devlet hastanesine gittim. İki dakika baktı doktor karanlık ultrasonunda. Herşey iyi dedi. Kanama olduğumu söyledim. Olur öyle şeyler bu aydan sonra olmaması lazım dedi. Salladı progestanı yine. İğnesini de oluyorum. Kevgire döndüm. Ama razıyım. Nasıl korktuğumu banyoda nasıl bağıra bağıra ağladığımı anlatamam size. Resmen banyo terlikleri kan dolmuştu. İlk defa böle birşeyy yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın. Amin. Galiba bu bebekler çok nazar alıyorlar, fazla dillendirmemek lazım kızlar aklınızda bulunsun. Bebeğimin fotosuna bakan bir akrabam ne tombiş bebek, bu nasıl karın dedi, gecesine bu olay oldu. Şimdi hafif lekeler var, herşey 4 saatte oldu bitti atlattım inşallah. Ama sebebinin bulunamaması, kanın nereden geldiğinin görülememesi canımı sıkıyor hala...

Hülya, 11 gün olduysa rica ederim yarın git kan testi yaptır. Bak hep sen ısrar ediyordun kızlara ben de sana ısrar ediyorum şekerim:))

ablacımm iyi olmana çok sevindimmmmm doğru diyosunnn nazar çok önemli ben okuyayım mı seni bir

canım şükür iyi olmana çok sevindim inşallah o kanamanın devamı gelmez canım bencede haklısın herkes bir değil
bir maşallah bile demiyolar bende korkarım nazardan canım dikkat et kendine

tamam canım eğer yarına kadar kırmızılar gelmezse gidicem ama sanki bu akşam dökülcek gibi başladı sızılarım

ablam ben nazara göze çok inanırım o yüzden daha ailelerimiz bile bilmiyo benim hamile olduğumu mümkün olduğuncada az kişiye söylemeyi düşnüyorum insan paylaşmadan edemiyo ama malesef nazar çok kötü bişeyyy siz iyimişsiniz yaaa nasıl rahatladım anlatamam rabbim korusun kem gözlerden

Canım, olmazsa bile Allah büyük. Olduğu kadar, olmadığı kader biliyorsun. Ama bana var gibi geliyor yahu:) Teste çok iyi bak. Benim idrar testimdeki göpgölge çizgiyi kimse görmemişti benden başka. Naıl aşk ile incelediysem artıkın. Işıkta değil, gölgede bak teste.

anam ne işiği ne gölgesi test kitini açtım içinden bile baktım ama nafile

artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

Amin canım. Evet sevincimizi herkesle paylaşmak istiyoruz ama o kadar art niyetli insanlar var ki. Eltime ilk söyylediğimde hayırlı olsun bile demedi düşün. "Hıı kaç aylık" dedi o kadar. Kaynanam diğer iki kızıma da sevinmemişti. Hatta ilkinde eşim ona "Babaanne oluyorsun" deyince hiç unutamıyorum "İyi ..... yediniz" demişti ( Sebebi daha bir aylık bile evli değildik öğrendiğimde. Yaşımız küçüktü. Onun askerliği benim atama işlerim falan vardı. İkinciyi erken buldukları için sonra da kız olduğu için pek sevinmediler. Üçüncüye çok ısrar etmişti kaynanam yaşın geçiyor yap bi oğlan deyi:)) Aha size oğlan:)))

öyle ablam öyle en yakının bile içini bilemezsin o yüzden az sıkmak dişi sen kimseiklere kulak asma ablam benim sağlıcakla gelicek o bebiş

Ablacım allah yardımcın olsun.. Dualarımız senle üzme kendini sen Allahın izni ile gelicek sapa sağlam kuzumuz
kızlar değer 7986
kuzucum gözün aydın olsun..

Selam kızlar eşimi işe yolladım sonunda kavuştum sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…