- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.281
daha akşam işten çıktım aradım yola çıkmış , lahmacun canım çekti deyince eve gelince spora gitcem o zaman alıyım dedi , yemek yedim doymuş olunca vazgeçtim geri oda spora gitti ama bir saat olmadı lahmacun istiyorum ama öyle böyle değilaradım herifi dedi para yok hallederiz bakalım dedi, sonra geldi lahmacunlarım aramış nikah şahidimi oda gidip almış çarşıdannn
kıyamam ben benimkide gece pizzacıyı açtırmıştı
hiç unutmam adamı yatağından kaldırmıştı ama getirdi benim
istediğimi gerçi biraz geç olmuştu ama olsun yedimya
beni yerken izleyip izleyip gülüyo , kız kıtlıktan mı çıktı diyo sonrada yarasın bebişime ye yee diyoama yeni yemek yememe rağmen 1,5 götürdüm anca midedeki boşluk doldu
beni yerken izleyip izleyip gülüyo , kız kıtlıktan mı çıktı diyo sonrada yarasın bebişime ye yee diyoama yeni yemek yememe rağmen 1,5 götürdüm anca midedeki boşluk doldu
sabah sabah kan verdim idrar verdimmm geldimmmmm günaydın hepinizeee canlarımmmmmm
açım şuan kraker yiyorumm
günaydınlaaarrrrrrrr......
biz geldikkk....
nasılsınız bakalım bugün?
dün akşam eve gittim yemek yedim sonra,saat 7buçukta bi yattım,9buçukta eşim geldi uyandım ona yemek hazırladım yedi,bende sütümü içtim sonra 11 de tekrar yattım sabah 7.30 kadar..... ohhhhhhh ne uyudum beeeeee. daha da uyuyabilirim hiç sorun yok yani....
benim için herşey gündüzden ibaret,geceleri hava karardığı zaman hemen uyku moduna geçiyorum...
ya ben gidicem bu topikten ya iremi göndercem dün akşamm sadece bir yuvarlak tost yedim ayranla
Allahtan yaz geliyorda rahat edeceksin evde felan kucuk soba varsa bi tane ayaklarının dibine getir üşütme ayaklarını kuzucum
fulyamm sen buralarda mısınn canım yaa kıyamam üşümüşsün de... bugün ben de donduğum için üşümek nedir şu an seni çok iyi anlıyorumm
Bildiğin sek sek canım. Bizde çizik taş derler:)
herkese kocaman günaydııııııııııın
bugünün ilk günaydını benden nerelerdesiniz tembel gacılar
üsküdarda sabah oldu kalkın hadeeeeee
günaydın hülya abla bizim kızlar tembel daha kimse gelmez.
Nasılsın ablacım bu sabah güneşle birlikte ısınırız inşallahh
oy oy yerim ben senin gelinlerini ama varsada eğer dün düşmüştür herhalde
çok korktum dün dükkanda elektrikler patladı dolapların üstlerine nasıl tırmandım
kedi gibi allahtan ucuz atlattık
bebiş yoksada biran önce gelsin şu kırmızılarda yeni ayla çalışmaya başlıyım
ama inşallah vardır canım
günaydın gacılarrrr
evet o benimmmmm ama öyle deme akşam ilk aşermemi yaşadım gözümde lahmacunlar uçuştuuuu mahalleyi birbirine kattım
daha akşam işten çıktım aradım yola çıkmış , lahmacun canım çekti deyince eve gelince spora gitcem o zaman alıyım dedi , yemek yedim doymuş olunca vazgeçtim geri oda spora gitti ama bir saat olmadı lahmacun istiyorum ama öyle böyle değilaradım herifi dedi para yok hallederiz bakalım dedi, sonra geldi lahmacunlarım aramış nikah şahidimi oda gidip almış çarşıdannn
fitoşşş
fuliiim
fatmaammm
kız bakmayın aşağılardan
gelin konuşalım
afiyet olsun tatlım
sonuçları ne zaman alcan inşallah hepsi çok güzel çıkar
ya ben gidicem bu topikten ya iremi göndercem dün akşamm sadece bir yuvarlak tost yedim ayranla
saol ablacım perşembe çıkıcakmış hormonda varmış cumartesi doktora gidicem tekrar o zamana kadar çıksa yeter
evet kuzum yaz gelsin ısınalım iyice
evet kuzum geç gittim eve ayaklarım buz kesti ama yapıcak bişi yok işte geçti gitti
aaaa o zaman oynuyalım ablammmmm sek sek sekeriz
günaydın ablişkoooooooo
günaydın didoşummmmm nasılsın kuzucuğummmmm
ablam çok geçmiş olsunnn ucuz atlatmışsınız iyisin dimi
günaydın iremiommmmmm
ben senin aşermeni yirim yirimmmmm yirimmmmmmmmm afiyet şeker bal olsunnnn bebekimmmm
geldimm ablam geldimmmmmmm
beni yerken izleyip izleyip gülüyo , kız kıtlıktan mı çıktın diyo sonrada yarasın bebişime ye yee diyoama yeni yemek yememe rağmen 1,5 götürdüm anca midedeki boşluk doldu
sabah sabah kan verdim idrar verdimmm geldimmmmm günaydın hepinizeee canlarımmmmmm
açım şuan kraker yiyorumm
günaydınlaaarrrrrrrr......
biz geldikkk....
nasılsınız bakalım bugün?
dün akşam eve gittim yemek yedim sonra,saat 7buçukta bi yattım,9buçukta eşim geldi uyandım ona yemek hazırladım yedi,bende sütümü içtim sonra 11 de tekrar yattım sabah 7.30 kadar..... ohhhhhhh ne uyudum beeeeee. daha da uyuyabilirim hiç sorun yok yani....
benim için herşey gündüzden ibaret,geceleri hava karardığı zaman hemen uyku moduna geçiyorum...
saol ablacım perşembe çıkıcakmış hormonda varmış cumartesi doktora gidicem tekrar o zamana kadar çıksa yeter
hoşgeldin bitanem
çok şükür bizde bişey yok ama korkusu yetti valla 3.5 attık korkudan
anam elektiğin önünede geçilmiyomuş neyseki geçti gitti
otur oturduğun yerde kırarım bacaklarınıkızım sana dediğimi yapmıyon ki canım istemiyo diye bişey yok zorla yiyeceksin, gerekirse çıkartcan onu alacağı kadar alsın bebeğinde , sana ne diyorum hiç bişey yapamadın yoğurda ekmek doğra ye , olsada yesek
şiişşşt ikinizde bi yere gidemezsiniz
çekerim kulaklarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?