Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kıyamam ben benimkide gece pizzacıyı açtırmıştı
hiç unutmam adamı yatağından kaldırmıştı ama getirdi benim
istediğimi gerçi biraz geç olmuştu ama olsun yedimya

kıyamam ben benimkide gece pizzacıyı açtırmıştı
hiç unutmam adamı yatağından kaldırmıştı ama getirdi benim
istediğimi gerçi biraz geç olmuştu ama olsun yedimya

beni yerken izleyip izleyip gülüyo , kız kıtlıktan mı çıktın diyo sonrada yarasın bebişime ye yee diyo ama yeni yemek yememe rağmen 1,5 götürdüm anca midedeki boşluk doldu

Son düzenleme:
günaydınlaaarrrrrrrr......
biz geldikkk....
nasılsınız bakalım bugün?
dün akşam eve gittim yemek yedim sonra,saat 7buçukta bi yattım,9buçukta eşim geldi uyandım ona yemek hazırladım yedi,bende sütümü içtim sonra 11 de tekrar yattım sabah 7.30 kadar..... ohhhhhhh ne uyudum beeeeee. daha da uyuyabilirim hiç sorun yok yani....
benim için herşey gündüzden ibaret,geceleri hava karardığı zaman hemen uyku moduna geçiyorum...

beni yerken izleyip izleyip gülüyo , kız kıtlıktan mı çıktı diyo sonrada yarasın bebişime ye yee diyo ama yeni yemek yememe rağmen 1,5 götürdüm anca midedeki boşluk doldu

ya ben gidicem bu topikten ya iremi göndercem dün akşamm sadece bir yuvarlak tost yedim ayranla

uyu canım uyu sonra nasılsa minik yeğenim uyutmıycak seni

Allahtan yaz geliyorda rahat edeceksin evde felan kucuk soba varsa bi tane ayaklarının dibine getir üşütme ayaklarını kuzucum

evet kuzum yaz gelsin ısınalım iyice

fulyamm sen buralarda mısınn canım yaa kıyamam üşümüşsün de... bugün ben de donduğum için üşümek nedir şu an seni çok iyi anlıyorumm

evet kuzum geç gittim eve ayaklarım buz kesti ama yapıcak bişi yok işte geçti gitti

Bildiğin sek sek canım. Bizde çizik taş derler:)

aaaa o zaman oynuyalım ablammmmm sek sek sekeriz

herkese kocaman günaydııııııııııın

bugünün ilk günaydını benden nerelerdesiniz tembel gacılar
üsküdarda sabah oldu kalkın hadeeeeee

günaydın ablişkoooooooo

günaydın hülya abla bizim kızlar tembel daha kimse gelmez.

Nasılsın ablacım bu sabah güneşle birlikte ısınırız inşallahh

günaydın didoşummmmm nasılsın kuzucuğummmmm

ablam çok geçmiş olsunnn ucuz atlatmışsınız iyisin dimi
günaydın gacılarrrr

günaydın iremiommmmmm

evet o benimmmmm ama öyle deme akşam ilk aşermemi yaşadım gözümde lahmacunlar uçuştuuuu mahalleyi birbirine kattım

ben senin aşermeni yirim yirimmmmm yirimmmmmmmmm afiyet şeker bal olsunnnn bebekimmmm

fitoşşş
fuliiim
fatmaammm
kız bakmayın aşağılardan
gelin konuşalım

geldimm ablam geldimmmmmmm

ya ben gidicem bu topikten ya iremi göndercem dün akşamm sadece bir yuvarlak tost yedim ayranla

otur oturduğun yerde kırarım bacaklarını kızım sana dediğimi yapmıyon ki canım istemiyo diye bişey yok zorla yiyeceksin, gerekirse çıkartcan onu alacağı kadar alsın bebeğinde , sana ne diyorum hiç bişey yapamadın yoğurda ekmek doğra ye , olsada yesek

hoşgeldin bitanem
çok şükür bizde bişey yok ama korkusu yetti valla 3.5 attık korkudan
anam elektiğin önünede geçilmiyomuş neyseki geçti gitti

beni yerken izleyip izleyip gülüyo , kız kıtlıktan mı çıktın diyo sonrada yarasın bebişime ye yee diyo ama yeni yemek yememe rağmen 1,5 götürdüm anca midedeki boşluk doldu

oy maşşşallahhh ye ye kan can olsunnnn yiğenime yarasın hepsiii

sabah sabah kan verdim idrar verdimmm geldimmmmm günaydın hepinizeee canlarımmmmmm
açım şuan kraker yiyorumm

kuzum günaydınnnn güpgüze sonuçlar alıcaksın c.tesiye kadar cıkar bence ya öyle düşünüyorum yani ben

günaydn uykucuuuuuuuu

kız otur oturduğun yere çekeleyi veririm seni gidersen bi yere biz sensiz naparız guzzummmm

ilk üç ayda zorlamanın anlamı yokki iremcim bebek benim yediklerimden bişi almıyorr ,
bence bunu sen anlamazsın su bile ekmek bile kokuyorr yiyemeyen insana

şiişşşt ikinizde bi yere gidemezsiniz
çekerim kulaklarınızı

bu halimle gidemem bi yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…