Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

didoooooooooşşşşşş benim göbüş aldı başını gidiyo didoşşşşşşşşş...
ne olcak benim sonum... ? ye iç uyu başka bişey yok....

hamile pantolonu giyiyorum artık düşünnnnn..
diğerleri sıkıyo...........

didoş,canommmmm vardı hatırlıyon mu diğer topikten... o da sabah test yaptı,pozitifi gördü

hey maşallah berekete bakkkkk....

hormon varmış hormon geç çıkıyor bide bu kan verdiğim yer kurumun tıp merkezi biraz ağırdan alıyolar 1 gün sonrada çıksa 2 gün diyorlar garanti olsun diye

anladım canım neyse temiz çıksın da geç çıksın önemli değil.

fulicim hamile olduğunu söyleyince niye ağlaştınız duygusallıktan olsa gerek dimi
annen de sevincinden havalara uçaacak desene

anladım canım neyse temiz çıksın da geç çıksın önemli değil.

fulicim hamile olduğunu söyleyince niye ağlaştınız duygusallıktan olsa gerek dimi
annen de sevincinden havalara uçaacak desene

EVET DUYGUSALLIKTAN KUZUM GÖRÜMCEME HALA OLUCAĞINI SÖYLEYİNCE TUTAMADI KENDİNİ PEŞİNE BENDE BAŞLADIM HEM GÜLÜP HEM AĞLADIKKK KISMETSE PERŞEMBE AKŞAMIDA ANACIĞIMLA PAYLAŞICAM SEVİNCİMİ

valla sen bana benzicen galiba,paso uykuuuuuu....
bende de bulantı yok,ama her kokuyu hemen duyuyorum inanılmaz hassasım ve cok tiksiniyorum herşeyden yiyemediklerimi bulantıdan değilde tiksintiden yiyemiyorum.... onun haricinde iştahım iyi,ayrıca patates çok canım istiyo,sabah öğle akşam her öğün yiyebilirim her türlüsünü,yemeğini,kızartmasını,haşlamasını,kavurmasını.....

uyu tatlım uyu kıyamam ben size bebişler gelsin zaten zor uyucaz şimdi uyu en azından

o da doğru abla,
zaten bebek hareketlenincede uyutmuyomuş de mi?
bende keyfini çıkatıyom şimdi ohhhhhh...

Günaydın arkadaşlar nasılsınız geçmişe baktımda herkes mide bulantısından yakınıyor oğluma hamileyken 3 ay a yakın yaşadım zayıfladım hatta doktora bebek nasıl besleniyo ben bi şey yiyemiyorum dedim o depodan alır merak etme demişti 3 aydan sonrası önemli demişti.Şimdi de tam tersi içimde bir boşluk var sanki sürekli yiyorum ne zaman başlar acaba bulantılar ?????????????????????*

senin göbüşünü sevsinlerr maşallah Benim de popo büyümeye başladı galiba
ben tayttan başka bişey giyemiyorum bir de babanne pijamaları

canoommu ismen hatırlıyorum maşallahh orda bir tek eslem kaldı gibi ya o da bi mutlu haber alsaydı iyi olaktı

kızzz benim de öylee patates çekiyo canımm. dediğin gibi her türlüsünü yerim ama en çok da haşlayıp tuzlayıp tuzlayıp yemesi

benim de göbek çıktı popo büyüdü,bel kalınlaştı.....

şekilsiz bişey oldum ya ben......:125::125::125:

evet canım eslem de güzel haberle döner inşallah...

kızzz benim de öylee patates çekiyo canımm. dediğin gibi her türlüsünü yerim ama en çok da haşlayıp tuzlayıp tuzlayıp yemesi

bende nerdeyse her akşam yapıyorum...
ben kızatma istediğimde patatesi küçük küçük ince ince doğruyorum,teflon tavada çok az 1 kaşık yağda kavuruyrum,hem çabuk oluyo hemde çok nefis oluyo...akşama yine yapcam....

ya şimdi biz nasipse cinsiyetini öğrenene kadar alışveriş yapmıycakmıyız yaaaa şuan çıldırıyorummm bebek alişveriş sitelerinde

kabızlık için önerisi olan var mııı

biraz geç oldu ama yeni keşfettiğim bir şey gün içerisinde hatta akşam yersen daha etkili kuru üzüm ye sabaha süper etkili

kızz sende benim gibi yapıyomuşsun ya kızartmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…