- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.321
hormon varmış hormon geç çıkıyor bide bu kan verdiğim yer kurumun tıp merkezi biraz ağırdan alıyolar 1 gün sonrada çıksa 2 gün diyorlar garanti olsun diye
abla haklısın valla ikimiz mi acaba die nette dolanırken salak salak şeylere takıldım aslında alakası yok dururmumun ama hormonlar ele geçirdi herhalde beni temiz bi sopa lazım bana
didoşum benim çok haklısın valla kendim edip kendim buluyom birde tecrubesizlik pimpiriklenme girince işiniçine ahanda ben
Ama ben dün akşam dayanamadım görümceme ve k.valideme söyledim hamile olduğumu görümcemle ağlaştık durduk tlfnda
Kendi annamede nasipse perşemdeden sonra söyliycem annem benim çok heyecanlı valla şimdi söylesem yedi cihana duyurur die bekliyom önce keseyi neyin görim die
ben sabahları oldukca zorlanmaya başladım cnm yaa
evet cnm benı en iyi sen anlarsn Allaha şükür öğleden sonra biraz hafifliyor ama sabahları berbat
anladım canım neyse temiz çıksın da geç çıksın önemli değil.
fulicim hamile olduğunu söyleyince niye ağlaştınız duygusallıktan olsa gerek dimi
annen de sevincinden havalara uçaacak desene
nerde o eski fatma bir küçük danayı tek başına yerdi
valla sen bana benzicen galiba,paso uykuuuuuu....benide bıraksalar 7/24 uyurum dün akşam eve geç gittim babam uğradı azcık derken saat 11 oldu normalde 11 e kadar bir birbuçuk saat kocişin dizinde uyurdum uyuyamadım ya gözlerim nasıl boş boş bakıyo yastığa çeyrek kala uyumuşum yatağımıza geçinceBenim gidişat sen gibi galibaaa yanlız değilsin
uyu tatlım uyu kıyamam ben size bebişler gelsin zaten zor uyucaz şimdi uyu en azından
didoooooooooşşşşşş benim göbüş aldı başını gidiyo didoşşşşşşşşş...
ne olcak benim sonum... ? ye iç uyu başka bişey yok....
hamile pantolonu giyiyorum artık düşünnnnn..
diğerleri sıkıyo...........
didoş,canommmmm vardı hatırlıyon mu diğer topikten... o da sabah test yaptı,pozitifi gördü
hey maşallah berekete bakkkkk....
kabızlık için önerisi olan var mııı
valla sen bana benzicen galiba,paso uykuuuuuu....
bende de bulantı yok,ama her kokuyu hemen duyuyorum inanılmaz hassasım ve cok tiksiniyorum herşeyden yiyemediklerimi bulantıdan değilde tiksintiden yiyemiyorum.... onun haricinde iştahım iyi,ayrıca patates çok canım istiyo,sabah öğle akşam her öğün yiyebilirim her türlüsünü,yemeğini,kızartmasını,haşlamasını,kavurmasını.....
o da doğru abla,
zaten bebek hareketlenincede uyutmuyomuş de mi?
bende keyfini çıkatıyom şimdi ohhhhhh...
senin göbüşünü sevsinlerr maşallahBenim de popo büyümeye başladı galiba
ben tayttan başka bişey giyemiyorum bir de babanne pijamaları
canoommu ismen hatırlıyorum maşallahhorda bir tek eslem kaldı gibi ya o da bi mutlu haber alsaydı iyi olaktı
Aç karnına veya yatmadan önce incir ve kuru kaysı yemek hem çok faydalı kan yaptığı bile söylenir.....kabızlık için önerisi olan var mııı
kızzz benim de öylee patates çekiyo canımm. dediğin gibi her türlüsünü yerim ama en çok da haşlayıp tuzlayıp tuzlayıp yemesi
kabızlık için önerisi olan var mııı
bende nerdeyse her akşam yapıyorum...
ben kızatma istediğimde patatesi küçük küçük ince ince doğruyorum,teflon tavada çok az 1 kaşık yağda kavuruyrum,hem çabuk oluyo hemde çok nefis oluyo...akşama yine yapcam....
Aç karnına veya yatmadan önce incir ve kuru kaysı yemek hem çok faydalı kan yaptığı bile söylenir.....
ya şimdi biz nasipse cinsiyetini öğrenene kadar alışveriş yapmıycakmıyız yaaaa şuan çıldırıyorummm bebek alişveriş sitelerinde
ben kızımda habire corap alıyordm ortak renklerden
yaaa çorap kesmiyo beni kihkih kihhh ortak renklerden bişiler yaparız artıkınnnnn sen tecrübelisin ben mesela a dan z ye ne lazım bilmiyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?