- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.301
büyük geçmiş olsun ablammmm elektrik bu allah korusun şakası olmaznazarlara geldiniz
oy maşşşallahhh ye ye kan can olsunnnn yiğenime yarasın hepsiii
kuzum günaydınnnn güpgüze sonuçlar alıcaksın c.tesiye kadar cıkar bence ya öyle düşünüyorum yani ben
günaydn uykucuuuuuuuu
kız otur oturduğun yereçekeleyi veririm seni gidersen bi yere biz sensiz naparız guzzummmm
evet canım aynen öyle
sen napıyorsun bitanem
minik kuzum nasıl
günaydın canımcımmm perşmbeye çıkıcak sonuçlar ii çıkar inş.
günaydın güzel hatunlaaarsabah bir parca ekmeğin arasına peynir koydum yanında da 1 tane zeytin yiyebildim sabah bulantıları çook fena
ilk üç ayda zorlamanın anlamı yokki iremcim bebek benim yediklerimden bişi almıyorr ,
bence bunu sen anlamazsın su bile ekmek bile kokuyorr yiyemeyen insana
bu halimle gidemem bi yere
günaydın güzel hatunlaaarsabah bir parca ekmeğin arasına peynir koydum yanında da 1 tane zeytin yiyebildim sabah bulantıları çook fena
iyi dielim iyi olsun ablammm tuhafım işte ben ne bilim dün değerim epey yükselmişti 3000 olmasını beklerken 8000 çıktı bi sorun yoktur inşallah die kendimi yemeye başladımmm çünkü dün akşam kendim ettim kendim buldum nette dolandım kafamı bulandırdım :44::44:
evet o benimmmmm ama öyle deme akşam ilk aşermemi yaşadım gözümde lahmacunlar uçuştuuuu mahalleyi birbirine kattım
sabah sabah kan verdim idrar verdimmm geldimmmmm günaydın hepinizeee canlarımmmmmm
açım şuan kraker yiyorumm
günaydınlaaarrrrrrrr......
biz geldikkk....
nasılsınız bakalım bugün?
dün akşam eve gittim yemek yedim sonra,saat 7buçukta bi yattım,9buçukta eşim geldi uyandım ona yemek hazırladım yedi,bende sütümü içtim sonra 11 de tekrar yattım sabah 7.30 kadar..... ohhhhhhh ne uyudum beeeeee. daha da uyuyabilirim hiç sorun yok yani....
benim için herşey gündüzden ibaret,geceleri hava karardığı zaman hemen uyku moduna geçiyorum...
kuzucuklarımmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
abla haklısın valla ikimiz mi acaba die nette dolanırken salak salak şeylere takıldım aslında alakası yok dururmumun ama hormonlar ele geçirdi herhalde beni temiz bi sopa lazım banayaaa siz tam sopalıksınız
değer az çıksa problem çok çıksa problem ortanız yokmu sizin
oh oh ohh güzel bir belirtiAfiyet olsunn :)
günaydınn fatoşş rutin tahlilleri yaptırdın galiba canım. Umarım iyi çıkar sonuçların ama çok geç çıkıyo yaa ne biçim şehir orası öyle
Günaydın uykucuuu nasılsınız bebişinlee göbüş büyümeye devam mı??
Günaydınnn fulyacımm sen ne kafanı bulandırıyon kızzz 2 gün sabret şurdaa
ÇIKAR KUZUM MRK ETME SEN
BENİM BULANTIM YOK ŞÜKÜR AMA İŞTAHSIZIM İŞTE AMA YİYORUM BEN YEMEKTEN YANA SIKINTIM YOK
gel kuzum gell benim gibi bulantılı iştahsız biri geldi kıyamam sanan
bulantısı olan arkdaşlarım sıkmayın canınızı 1, 1.5 aya kadar kalmadan geçer bu sıkıntılar açılır iştahınız. Bebişin o kadar da cilvesi olsun dimi.
abla haklısın valla ikimiz mi acaba die nette dolanırken salak salak şeylere takıldım aslında alakası yok dururmumun ama hormonlar ele geçirdi herhalde beni temiz bi sopa lazım bana
didoşum benim çok haklısın valla kendim edip kendim buluyom birde tecrubesizlik pimpiriklenme girince işiniçine ahanda ben
Ama ben dün akşam dayanamadım görümceme ve k.valideme söyledim hamile olduğumu görümcemle ağlaştık durduk tlfnda
Kendi annamede nasipse perşemdeden sonra söyliycem annem benim çok heyecanlı valla şimdi söylesem yedi cihana duyurur die bekliyom önce keseyi neyin görim die
oh oh ohh güzel bir belirtiafiyet olsunn :)
günaydınn fatoşş rutin tahlilleri yaptırdın galiba canım. umarım iyi çıkar sonuçların ama çok geç çıkıyo yaa ne biçim şehir orası öyle
günaydın uykucuuu nasılsınız bebişinlee göbüş büyümeye devam mı??
günaydınnn fulyacımm sen ne kafanı bulandırıyon kızzz 2 gün sabret şurdaa
valla her fırsatta uyuyorum ablacım.. kayınvalidemdeyken bile sızıyorum...uyu canım uyu sonra nasılsa minik yeğenim uyutmıycak seni
oy maşşşallahhh ye ye kan can olsunnnn yiğenime yarasın hepsiii
kuzum günaydınnnn güpgüze sonuçlar alıcaksın c.tesiye kadar cıkar bence ya öyle düşünüyorum yani ben
günaydn uykucuuuuuuuu
kız otur oturduğun yereçekeleyi veririm seni gidersen bi yere biz sensiz naparız guzzummmm
kuzucuklarımmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
valla her fırsatta uyuyorum ablacım.. Kayınvalidemdeyken bile sızıyorum...
Günaydınnnnnn fuliiiiiiiii
sorma pek uykucu oldum ben... Ama çok mutluyum uyumaktan...
valla her fırsatta uyuyorum ablacım.. kayınvalidemdeyken bile sızıyorum...
günaydınnnnnn fuliiiiiiiii
sorma pek uykucu oldum ben... ama çok mutluyum uyumaktan...
günaydın canım hoş geldin afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?