- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.821
kızlarrr grip oluyorumm ve ilaç kullanmak istemiyorum napcam ben
kızlarrr grip oluyorumm ve ilaç kullanmak istemiyorum napcam ben
su kaynatıyorsun toz zencefil karıştırıyosun üzerine limon sıkıp içiyosun... tadı iğrençtir ama acaip işe yarar....
bir de akşama kocana nazlanıyosun sana sıcacık çorba yapıyor ilgi ve şefkatle hasta olmaktan kurtuluyorsun...
hoşgeldin canım inşallah bu ay ugurlu gelir sana
benim kocam yumurta kırmayı beceremio nasıl corba yapsın hadi yaptı diyelim ben 3 gün mutfak temizlerimo yüzden çorba kısmını geçelim bence çan sağlığım açısından hiç hayırlı olmaz çünküm
kızlar az önce bir yayınevinden aradılar editörlük teklifi geldiama istanbulda oldugu için nasıl olur bılemıyorum ayın 18ne görüşme tarihi verdiler :26:
Kızlar ya bişi sorcam,,, hamam spa sauna filan hamilelik üstünde bi sakıncası var mıdır? yani kalma çalışmalaır sürecinde :)
süper haber,,,, ee bu işi evden de yapamaz mısın? illa ofise gitmen gerekmez bence... sana maille gönderip son tarih verirler sen de evinde yaparsın işini....
inşallah öyle olur... disiplinli insanlar için evden çalışmak harika bişey....
kızlar az önce bir yayınevinden aradılar editörlük teklifi geldiama istanbulda oldugu için nasıl olur bılemıyorum ayın 18ne görüşme tarihi verdiler :26:
saol canım benim haklısın aslındahayırlı olur inş. önce bir görüş sonunda kararını verirsin. şimdiden endişelenmeyesin sakııınnn :)
kızlar ya bişi sorcam,,, hamam spa sauna filan hamilelik üstünde bi sakıncası var mıdır? Yani kalma çalışmalaır sürecinde :)
sıcak su spermleri öldürür bildiğim kadarıyla. ilişki sonrası duş alırken bile çok sıcak suyu tercih etmemek lazım.
bakalım görüşücm işte canım detayları tam bılmıorum su an evde caalısıyorum osmanlıca ceviri yapıyorumama cok mutlu oldum
çatlama bittikten sonra bişey olur mu? artık içimde hareketli sperme ihtiyacım kalmadı sanırım :) döllenme ollduysa olmuştur :)
eitimde öyle yapıo aslında hergün burdan fatih'e gidio büyükşehir beledıyesnde memur bende yaparım sanırım üstelik anadolu yakasında:44:izmit istanbul bi saat çok insan var sabah buraya gelip aksam izmite dönüyor senin iş tam zamanlı olmazsa bi kaç gün idare edebilirsin bence
inşallah hayırlı olur
yaşayan sperm ile bir işin yoksa farketmez herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?