Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlarrr grip oluyorumm ve ilaç kullanmak istemiyorum napcam ben

su kaynatıyorsun toz zencefil karıştırıyosun üzerine limon sıkıp içiyosun... tadı iğrençtir ama acaip işe yarar....
bir de akşama kocana nazlanıyosun sana sıcacık çorba yapıyor ilgi ve şefkatle hasta olmaktan kurtuluyorsun...

benim kocam yumurta kırmayı beceremio nasıl corba yapsın hadi yaptı diyelim ben 3 gün mutfak temizlerim o yüzden çorba kısmını geçelim bence çan sağlığım açısından hiç hayırlı olmaz çünküm

kızlar az önce bir yayınevinden aradılar editörlük teklifi geldi ama istanbulda oldugu için nasıl olur bılemıyorum ayın 18ne görüşme tarihi verdiler :26:

o zmaan nar ayıklasın sana :) çok faydalı bağışıklık sistemi için.... bünyeni kuvvetlendirir...

kızlar az önce bir yayınevinden aradılar editörlük teklifi geldi ama istanbulda oldugu için nasıl olur bılemıyorum ayın 18ne görüşme tarihi verdiler :26:

süper haber,,,, ee bu işi evden de yapamaz mısın? illa ofise gitmen gerekmez bence... sana maille gönderip son tarih verirler sen de evinde yaparsın işini....
inşallah öyle olur... disiplinli insanlar için evden çalışmak harika bişey....

bakalım görüşücm işte canım detayları tam bılmıorum su an evde caalısıyorum osmanlıca ceviri yapıyorumama cok mutlu oldum

bakalım görüşücm işte canım detayları tam bılmıorum su an evde caalısıyorum osmanlıca ceviri yapıyorumama cok mutlu oldum

izmit istanbul bi saat çok insan var sabah buraya gelip aksam izmite dönüyor senin iş tam zamanlı olmazsa bi kaç gün idare edebilirsin bence
inşallah hayırlı olur

izmit istanbul bi saat çok insan var sabah buraya gelip aksam izmite dönüyor senin iş tam zamanlı olmazsa bi kaç gün idare edebilirsin bence
inşallah hayırlı olur
eitimde öyle yapıo aslında hergün burdan fatih'e gidio büyükşehir beledıyesnde memur bende yaparım sanırım üstelik anadolu yakasında:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…