- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.921
nem kapar oldum napım benide böyle idare edin artıkgünaydın didoşummmmm
sağda kuzummm hep sağda hisseti zaten ne oluyo sağda yada solda olunca
içim rahatladı ablaaaa valla daha kimse bilmeyince herşeyi size soruyorum
aynenn canım budur özetii ilk haftalarda çok olmuştu benim. şimdilerde çok nadir de olsa oluyor
burda hava biraz soğuk gibi. evet o olmayınca sıkılıyorum ama alıştım artık yalnızlığa. bugün işlerim var zaten biraz yerleri silcem toz alıcam yarın için yemek yapıcam filan vakit geçer oyalanırım.
nem kapar oldum napım benide böyle idare edin artıkgünaydın didoşummmmm
sağda kuzummm hep sağda hisseti zaten ne oluyo sağda yada solda olunca
içim rahatladı ablaaaa valla daha kimse bilmeyince herşeyi size soruyorum
aynenn canım budur özetii ilk haftalarda çok olmuştu benim. şimdilerde çok nadir de olsa oluyor
burda hava biraz soğuk gibi. evet o olmayınca sıkılıyorum ama alıştım artık yalnızlığa. bugün işlerim var zaten biraz yerleri silcem toz alıcam yarın için yemek yapıcam filan vakit geçer oyalanırım.
sorcan tabi canım bende sizlere soruyorum hep
sağda olursa erkek solda olursa kız derler deee.. burda bir topik de açılmış bununla ilgili okumuştum kişisine göre değişiyo o durum. benimkide sağda bakalım benim neyim olacak
bizim burda hava çok güzel ama ben çalışıyorum malesef
bende alıştım senelerdir aynı zaten çok yorgunum bugün dün akşam
mutfak dolaplarını kapladım evi temizledim yemek tatlı yaptım
gece 1de bitti işim canım çıkmış valla
ablam sen hem hamarat hem de güçlü kuvvetli kadınsın maşallahben iki süpürge tutayım yorulup kalıyorum kuvvet yok ki
boya badana işine girişcem demişsin ya bende dört gözle bekliyorum havaların ısınmasını evi değiştircem odaları. acele ediyom da sobalar kalkacak kadar ısınmadı daha evler.. ama ufaktan ufaktan bende bazı yerleşimleri yapacam hepsi bir araya gelince zor olacak.
kızlar ben bi çamaşırları asayım sonra da duş alayım gelirim yine yanınıza
günaydın ablacım.. erkenciyim,malum cumartesi de çalışıyorum...sizinle vakit geçiyo burda zaten...günaydın fitoşcum erkencisin
oğluş muuuuu????????günaydın fitoşş ve minik oğluşuu.. senden önce ben yazmıştım ama günaydın dememiştim
günaydınnn canımm.. bu haftalarda hissedilmeye başlanabilirmiş ama ilk gebeliğin miydi senin? Aynur abla da hissediyor ama onun 3. gebeliği. ben birşeyler hissediyorum ama tam ayırt edemiyorum ne olduğunu
günaydın ablammm sana da güzel bir hafta hatta güzel bir ay dileriz şimdidennn
kızlar yaa sabah sabah kimse gelmez demiştim ama maşallah böyle güzel
günaydın hatunlarrrr nasılsınız
hülya ablammm üzülme bi an yüreğimiz hopladı heyecanlandık ama nasip vardır bununda bi hikmeti eniştemizi kandırmışsın bu ay kendini sıkmadan yormadan geçir gelsin yiğenimiz
günaydın didoşummm günaydın fitoşummmmmm
fatma bugün kaçta gidicekti kontrole bizede hbr verir inşallah gerçi hbrsiz bırakmaz o bizi
daha sobaları kaldıramayız ama en azından diğer odalardan
başlıyabilirim napıyım mutfaktan başladım dolaplarım güzel oldu şimdi boyasınıda
yapıyım daha güzel olcak
git duşunu al bitanem
günaydın ablacım.. erkenciyim,malum cumartesi de çalışıyorum...sizinle vakit geçiyo burda zaten...
ablacım geçmişi biraz okudum da,bak ne güzel eşini ikna etmişsisn cok sevindim adına...
olcak ablacım Allah izin veririse bu iş... ama kaytarmak yok çok çalışın tamam mı?ha tabi bir de moralini çok yüksek tut....
oğluş muuuuu????????
hissettinmi kız? benim kesin oğlum olur zaten...bizim sülalede kız olması mucize... 10 tane den 1 kız olur....kız kontenjanımızı da bu yıl gelinlerden biri doldurdu..bize de erkek kaldı.........
ne olursa olsun hiiiiiiiiççççççççç önemli değil....ama merak ta ediyorum açıkçası...
fulişim sana ve minik balığına da günaydın...
dün gece güzel uyudum o yüzden keyfim yerinde...
dün yemekten konuşmuşsunuz,dün kayınvalidem yemek yapmış getirdi bizim evde yedik,eşim de yanına bi çeşit daha yaptı.. ben bişi yapmadımmmmmmmmmm... ohhhhhh sadece yedim
doğru diyosun abla bir yerden başlamak lazım
oğluş diyesim geldi canım sizin sülale hep oğlan doğuruyomuş tohumlara bereketNasip kısmet canım 4-5 haftaya kadar seninkini de öğreniriz.
eşimin tarafta da hep torunlaırn hep kızları var daha erkek doğuran çıkmamış bizimki erkek olsun diye kayınvalidemler can atıyolar.
dün yemekten yana şanslıymışsın ohh ne güzel.
kızlar nereye gitmişler ben o kadar iş yaptım da geldim
maşallah sana didoşum....
benim kv. de de kız olsun çok istiyo...
bizim için hiç farketmez....
ayyyyy canım gerçekten çok heyecanlı ben de1 nisan da gidicem benim de az kaldı...hayırlı bir evlat olsun da canım farketmezz.. 4 gün kaldı benim hastaneye gitmemee çok heyecanlıı
doğru diyon valla... dürtüp uyandırırdık arada,yetkililere duyrulur......şu forumda da bir tane dürtme butonu olsa ne güzel olurdu kızlar ortadan kaybolduğunda dürterdik
kızlar çok komik bir şey oldu. benim kuşlar kavga ediyolardı dişi olanı çıkardım dışarı ortalarda dolanıyodu sehpanın üzerine çıktı deli gibi aranıyo böyle ne yapıyo bu diyodum. sonra su bardağını keşfetti içine girdi içinde de azıcık su vardı. deddim banyı istiyo heralde bu hemen tabağa su koydum oraya bıraktım bi tabağa giriyo bi bardağa giriyo yıkanıyo görsenz halini çölden çıkmış da suya hasret kalmış gibi
aaaaaa kız didoş ama ben dün lcw dan gebiş kotu aldım...
yeni gelmiş tam yazlık,ince likralı,dar paça, mavi çok koyu da değil açık ta değil,güzel bişey...
ama ben bir beden büyük aldım,seneye de giyerim diye....
son aylar da da sıkıntı çekmiyim diye,hem daha rahat oldu biraz bol olunca...
güle güle giy canımm. ben daha 2 gün önce bakmıştım aynı şeyler vardı dediğin gibi güzel bir şey yoktu. salihliye gidince ordaki lcw ya bakarım diyorum orda çeşit daha çok oluyor.
seneye de giyersin ha
Hatunlar ben gittim doktora eve anca geldik ev baktık bizim burdan bebiş iyi kalbi atiyior sesini duyduk çok kısaydı hemen kapadı 3 hafta sonra çağırdı bakalım neler olacak. Bu arada progestani biraktirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?