Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Günaydın kızlar
2 gündür kasıklarımın hemen üzerinde bişiler hissetmeye başladım önce tekme atıyo galiba dedim kendi kendime,sonra da daha erken hareketlerini hissetmem diye düşündüm.
ama gercekten de hareketlerini hissediyorum galiba gün içinde 3-4 kez oluyo özellikle bişiler yedikten sonra daha cok hissediyorum,daha doktora gitmeme 15 gün var
en son 28 subat ta gittim doktora 11+5 demişti. hissedince insan bi garip oluyo,heyecanlanıyo.ilerleyen tarihlerde neler hissedicem acaba
14+7 yim bugün doktorun söylediğine en son tarihe göre,hareketlerini hissetmem erken mi sizce?hareketlerini hisseden arkdaşlar var mı bu haftalarda?

kısmet değilmiş ablam ama olsun napalım yeni ay yeni umut
nasılsa kandırdım eşimi bu ay kafamada takmıycam o zaman inşallah
allahın izniyle olcak

günaydın kızlar..

önce ben yazdım önce ben yazdım..............

nasılsınız bakalım cumartesiciler?

günaydın fitoşş ve minik oğluşuu.. senden önce ben yazmıştım ama günaydın dememiştim

günaydınnn canımm.. bu haftalarda hissedilmeye başlanabilirmiş ama ilk gebeliğin miydi senin? Aynur abla da hissediyor ama onun 3. gebeliği. ben birşeyler hissediyorum ama tam ayırt edemiyorum ne olduğunu

herkese günaydın çok güzel bi hafta sonu dilerim herkese

günaydın ablammm sana da güzel bir hafta hatta güzel bir ay dileriz şimdidennn

kızlar yaa sabah sabah kimse gelmez demiştim ama maşallah böyle güzel

evet tatlım ya hafta sonu çok sessiz oluyo topiğimiz

günaydın hatunlarrrr nasılsınız

hülya ablammm üzülme bi an yüreğimiz hopladı heyecanlandık ama nasip vardır bununda bi hikmeti eniştemizi kandırmışsın bu ay kendini sıkmadan yormadan geçir gelsin yiğenimiz

günaydın didoşummm günaydın fitoşummmmmm

fatma bugün kaçta gidicekti kontrole bizede hbr verir inşallah gerçi hbrsiz bırakmaz o bizi

günaydın tatlişkom
yok canım üzülmedim zaten biliyodum hazırdım
tabiki burukluk oldu ama olsun hem bu ay çok sıkı çalışcam ve
allahın izniyle olcak kafayıda hiç takmıycam komple evi
değiştiricem boya falan yapıcam onlarla oyalanırım iyi olcak

sen nasılsın canım bebişin nasıl

iyiyiz ablam sağ taraftan bi batma var ona takıldım nedir bu die

kızlar bişi sorcam sabah ve dün 1 er kere oldu yürürken birden bi batma oluyo 2-3 sn geçiyo normal mi

normal canımm olur öyle şeyler bu arada günaydınnnn sana ve balık yeğenime :)

eşin hafta sonuda çalışıyomu canım
ben çalışıyorum cumarteside pazarda çok zor

eşim normalde nöbeti olmazsa çalışmıyor cumartesi pazar. bugün bir arkdaşının nikahına gitti o yüzden yalnızım

Hareket etmekle, aniden ayağa kalkmakla bu ağrı birden şiddetlenebilir. Bu ağrının sebebi rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesidir. (Round ligament ağrısı) Rahmin büyümesine bağlı gelişen round ligament ağrısı genellikle sağ tarafta olur fakat her iki tarafta da olabilir.

bumudur özeti ???????

bak bulmuşsun nedenini yani korkulcak bişey yok

nem kapar oldum napım benide böyle idare edin artık günaydın didoşummmmm

bacım ben sana sormayı unuttum doktor keseyi dün hangi tarafında gördü sağda mı solda mı?

sağda kuzummm hep sağda hisseti zaten ne oluyo sağda yada solda olunca

o batmalar kesenin büyümesinle alakalı canım
şimdi kese büyüyo bebiş içine yerleşiyo ondan takılma canım

içim rahatladı ablaaaa valla daha kimse bilmeyince herşeyi size soruyorum

aynenn canım budur özetii ilk haftalarda çok olmuştu benim. şimdilerde çok nadir de olsa oluyor

sıkılıyosundur havada çok güzel

burda hava biraz soğuk gibi. evet o olmayınca sıkılıyorum ama alıştım artık yalnızlığa. bugün işlerim var zaten biraz yerleri silcem toz alıcam yarın için yemek yapıcam filan vakit geçer oyalanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…