- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.901
ablacım tam yeniden ümitlenmiştik ama kesinleşti dedinHayırlısı olsun ne diyelim
eşini ikna etmişsin bak ne güzel doktora da gideceksin. zaten yumurtlamanda sıkıntı yok eşinde tahlil vermişmiydi hatırlamıyorum ama onda da problem yoksa inşallah bu ay tutar ablammm dualarımız seninle sen kafana hiiiiççç takma bu ayy başka şeylerle meşgul ol inşallah müjdeli haber de 20 nisanda gelsin
günaydın kızlar..
önce ben yazdım önce ben yazdım..............
nasılsınız bakalım cumartesiciler?
günaydın kızlar..
önce ben yazdım önce ben yazdım..............
nasılsınız bakalım cumartesiciler?
Günaydın kızlar
2 gündür kasıklarımın hemen üzerinde bişiler hissetmeye başladım önce tekme atıyo galiba dedim kendi kendime,sonra da daha erken hareketlerini hissetmem diye düşündüm.
ama gercekten de hareketlerini hissediyorum galiba gün içinde 3-4 kez oluyo özellikle bişiler yedikten sonra daha cok hissediyorum,daha doktora gitmeme 15 gün var
en son 28 subat ta gittim doktora 11+5 demişti.hissedince insan bi garip oluyo,heyecanlanıyo.ilerleyen tarihlerde neler hissedicem acaba
14+7 yim bugün doktorun söylediğine en son tarihe göre,hareketlerini hissetmem erken mi sizce?hareketlerini hisseden arkdaşlar var mı bu haftalarda?
herkese günaydın çok güzel bi hafta sonu dilerim herkese
günaydın fitoşş ve minik oğluşuu.. senden önce ben yazmıştım ama günaydın dememiştim
günaydınnn canımm.. bu haftalarda hissedilmeye başlanabilirmiş ama ilk gebeliğin miydi senin? Aynur abla da hissediyor ama onun 3. gebeliği. ben birşeyler hissediyorum ama tam ayırt edemiyorum ne olduğunu
günaydın ablammm sana da güzel bir hafta hatta güzel bir ay dileriz şimdidennn
kızlar yaa sabah sabah kimse gelmez demiştim ama maşallah böyle güzel
evet tatlım ya hafta sonu çok sessiz oluyo topiğimiz
günaydın hatunlarrrr nasılsınız
hülya ablammm üzülme bi an yüreğimiz hopladı heyecanlandık ama nasip vardır bununda bi hikmeti eniştemizi kandırmışsın bu ay kendini sıkmadan yormadan geçir gelsin yiğenimiz
günaydın didoşummm günaydın fitoşummmmmm
fatma bugün kaçta gidicekti kontrole bizede hbr verir inşallah gerçi hbrsiz bırakmaz o bizi
benimde eşim yok da bugün o yüzden girebiliyorum o olduğu zaman giremiyorum
günaydın tatlişkom
yok canım üzülmedim zaten biliyodum hazırdım
tabiki burukluk oldu ama olsun hem bu ay çok sıkı çalışcam ve
allahın izniyle olcak kafayıda hiç takmıycam komple evi
değiştiricem boya falan yapıcam onlarla oyalanırım iyi olcak
sen nasılsın canım bebişin nasıl
kızlar bişi sorcam sabah ve dün 1 er kere oldu yürürken birden bi batma oluyo 2-3 sn geçiyo normal mi
eşin hafta sonuda çalışıyomu canım
ben çalışıyorum cumarteside pazarda çok zor
iyiyiz ablam sağ taraftan bi batma var ona takıldım nedir bu die
iyiyiz ablam sağ taraftan bi batma var ona takıldım nedir bu die
normal canımm olur öyle şeylerbu arada günaydınnnn sana ve balık yeğenime :)
eşim normalde nöbeti olmazsa çalışmıyor cumartesi pazar. bugün bir arkdaşının nikahına gitti o yüzden yalnızım
Hareket etmekle, aniden ayağa kalkmakla bu ağrı birden şiddetlenebilir. Bu ağrının sebebi rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesidir. (Round ligament ağrısı) Rahmin büyümesine bağlı gelişen round ligament ağrısı genellikle sağ tarafta olur fakat her iki tarafta da olabilir.
bumudur özeti ???????
normal canımm olur öyle şeylerbu arada günaydınnnn sana ve balık yeğenime :)
eşim normalde nöbeti olmazsa çalışmıyor cumartesi pazar. bugün bir arkdaşının nikahına gitti o yüzden yalnızım
bacım ben sana sormayı unuttum doktor keseyi dün hangi tarafında gördü sağda mı solda mı?
o batmalar kesenin büyümesinle alakalı canım
şimdi kese büyüyo bebiş içine yerleşiyo ondan takılma canım
Hareket etmekle, aniden ayağa kalkmakla bu ağrı birden şiddetlenebilir. Bu ağrının sebebi rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesidir. (Round ligament ağrısı) Rahmin büyümesine bağlı gelişen round ligament ağrısı genellikle sağ tarafta olur fakat her iki tarafta da olabilir.
bumudur özeti ???????
sıkılıyosundur havada çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?