Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ya kist kist kist diyip durma du bakalım ağzını hayra aç hayır olsun inşallah şimdi dünden beri bi leken oldu öylemi

yok ablam hiç kırmızı yok beyaz koyu akıntı içinde açık kahve leke var sadece
ama acayip ağrım var hani adetin ilk günü kıvrandırır ya aynı öyle belimde çok ağrıyo

askolsun ben o grupta yok muyum yoksa bnm dönemım daha zor kı

Son düzenleme:
askolsun ben o grupta yok muyum yoksa bnm dönemım daha zor kı

umudum gönlümüzün ilk dileğisin sen tubişin eğer düşen bebeği yaşasaydı bugünlerde doğazcaktı oda ondan ister istemez çok dertli senin durumun elbette farklı değil ben senden de çok umutluyum seni ayırırmıyım ben hiç güzel kuzum benim bende balık hafızası oluştu çabuk unutuyorum herşeyi düşünme öyle kuzum benimm kıyamam

Canım, daha önce başına böyle birşey gelmiş miydi? İlaçlar adetinin formunu bozmuş da olabilir küçük bir ihtimal. Ama kuvvetli bir ihtimalle tutunma kanaması da yaşamış olabilirsin. Sana ne dedim ben. Ne malum adet olduğu, belki kesilir demiştim. Yanlış mı hatırlıyorum. Lütfen yarın acilde kan testi yaptır. İdrar testlerine güvenme. Testi yapınca hemen atma bir de. Bir saat bi bekle bakalım birşey çıkıyor mu. Gölge de çıksa gebesindir. Hadi inşallah gebeliğe işarettir bunlar. Bence sen hamilesin. Yarın testi yaptır lütfennnnnnn

Hülyacım, ayrıca beyaz akıntı da hamilelik belirtisidir. Ben bu akıntının fazlalaşmasıyla şüphelenip idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Sonraki günlerde kanda baktırdım hamile olduğumu öğrendim. Bende yerleşme kanaması olmadı ama çok sık yaşanan bir durum bu.

hülya ablaaa bende dedim sana ama sen adet dedin leke olduğunu niye demedinnn.. ne sabırlı hatunsun sen yaa dünden beri çıtlatmadın bize hiç

hangi yumurtan ne gün çatladı bilmiyosun kiiii. hem dediğin gibi 11nde olduysa en son ilişki daha bugün 11. gün sen kana git kanaaa sonra da sevinelim bir güzell

Kız Didemcim, bu bizi erken doğurtur bu gidişle Allah korusun:))) Çatlattı resmen:)))

yok canım daha önce böyle olmazdı ilkdi ama ilaçlar yapmış
çünkü az önce ciddi bi şekilde geldi kırmızılar hem bayağı bi çok

keşke öyle olsaydı canım ama malesef
bence klomen yaptı böyle olsun ben zaten hazırdım

sabır değil ablam olmadığını bildiğim için
bişey söylemedim az önce netleşti canım

kızlar benim kırmızlar artık tamamen netleşti hani sabah söylemiştimya
benim öküzle kavga ettik artık istemiyo demiştim ama bendeniz
herifi bu ay içinde kandırdım ama bu son ay dedi bende tamam dedim
şimdi nasipse yarın bal tarçın çörekotuna başlıyorum adetin 5.günü doktorada
gidiyorum tekrardan klomene başlıyım bakalım neler olcak ama bu sefer kendime bi söz verdim
kesinlikle kafama takmıycam bunu görev edinmiycem inşallah bu ay olur inşallah rabbim
bu ay yüzüme güler çünkü bu son şansım nolur dualarınızdan benide eksik etmeyin

yeni BAT 20 nisan dilerim gelmez

inşallah gelmezzzz ablacımm inşallah seninkide benimkide gelmez benimde 8 nisan bat heyecanla bekliorum inşallah bu ay olur sendeki durum bendede var bu ay olmazsa korunmaya başlayacağız çünkü riske atamayız bazı özel nedenlerden dolayı doğumun kışın olmaması gerekiyor..ertelemek zorunda kalıcaz...

ablacım tam yeniden ümitlenmiştik ama kesinleşti dedin Hayırlısı olsun ne diyelim

eşini ikna etmişsin bak ne güzel doktora da gideceksin. zaten yumurtlamanda sıkıntı yok eşinde tahlil vermişmiydi hatırlamıyorum ama onda da problem yoksa inşallah bu ay tutar ablammm dualarımız seninle sen kafana hiiiiççç takma bu ayy başka şeylerle meşgul ol inşallah müjdeli haber de 20 nisanda gelsin

inşallah canım bu ay bizim ayımız olcak içime doğuyo
bak görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…