- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.881
ya kist kist kist diyip durmadu bakalım ağzını hayra aç hayır olsun inşallah şimdi dünden beri bi leken oldu öylemi
yok ablam hiç kırmızı yok beyaz koyu akıntı içinde açık kahve leke var sadece
ama acayip ağrım var hani adetin ilk günü kıvrandırır ya aynı öyle belimde çok ağrıyo
sen ara ablam drunu muhakkak hadi inşallah halaya durucazzz
kızlar ben tubişi özledim zor bi dönemden geçiyor ve hepimiz bunun farkındayız Rabbim tez zamanda tubişim ve yelizim hülya ablam bambu diar perikızı (deniz) meryemenes ne kadar isteyen dileyen varsa adını hatırlayamadığım dileyen siteyen kim varsa rabbim yar ve yardımcıları olsun tez zamanda müjdeli haberlerini alıp grubumuzu tamamlayalım inşallah
inşallah ablam yarın çıkar ortaya ak koyun kara koyun
askolsun ben o grupta yok muyum yoksa bnm dönemım daha zor kı
canlarım böyle arada gelip yırtık dondan çıkar gibi oluyorum nolur kusuruma bakmayın
ama size sormadan yapamıycam dün sabah benim kırmızı geldi dedimya sabahtan sonra bir daha görmedim
ama beyaz akıntı içinde açık kahve lekelerim var dünden beride başka gelen giden
yok acabamı diyip az önce test yaptım ama negatif geç döllenme desem hiç değil
napıcamı bilmiyorum şaşırmış durumdayım
hülya ablaaa bende dedim sana ama sen adet dedin leke olduğunu niye demedinnn.. ne sabırlı hatunsun sen yaa dünden beri çıtlatmadın bize hiç
hangi yumurtan ne gün çatladı bilmiyosun kiiii. hem dediğin gibi 11nde olduysa en son ilişki daha bugün 11. gün sen kana git kanaaa sonra da sevinelim bir güzell
hadi inşallahhh
Canım, daha önce başına böyle birşey gelmiş miydi? İlaçlar adetinin formunu bozmuş da olabilir küçük bir ihtimal. Ama kuvvetli bir ihtimalle tutunma kanaması da yaşamış olabilirsin. Sana ne dedim ben. Ne malum adet olduğu, belki kesilir demiştim. Yanlış mı hatırlıyorum. Lütfen yarın acilde kan testi yaptır. İdrar testlerine güvenme. Testi yapınca hemen atma bir de. Bir saat bi bekle bakalım birşey çıkıyor mu. Gölge de çıksa gebesindir. Hadi inşallah gebeliğe işarettir bunlar. Bence sen hamilesin. Yarın testi yaptır lütfennnnnnn
Hülyacım, ayrıca beyaz akıntı da hamilelik belirtisidir. Ben bu akıntının fazlalaşmasıyla şüphelenip idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Sonraki günlerde kanda baktırdım hamile olduğumu öğrendim. Bende yerleşme kanaması olmadı ama çok sık yaşanan bir durum bu.
hülya ablaaa bende dedim sana ama sen adet dedin leke olduğunu niye demedinnn.. ne sabırlı hatunsun sen yaa dünden beri çıtlatmadın bize hiç
hangi yumurtan ne gün çatladı bilmiyosun kiiii. hem dediğin gibi 11nde olduysa en son ilişki daha bugün 11. gün sen kana git kanaaa sonra da sevinelim bir güzell
Kız Didemcim, bu bizi erken doğurtur bu gidişle Allah korusun:))) Çatlattı resmen:)))
inşallah gelmezzzz ablacımm inşallah seninkide benimkide gelmez benimde 8 nisan bat heyecanla bekliorum inşallah bu ay olur sendeki durum bendede var bu ay olmazsa korunmaya başlayacağız çünkü riske atamayız bazı özel nedenlerden dolayı doğumun kışın olmaması gerekiyor..ertelemek zorunda kalıcaz...kızlar benim kırmızlar artık tamamen netleşti hani sabah söylemiştimya
benim öküzle kavga ettik artık istemiyo demiştim ama bendeniz
herifi bu ay içinde kandırdım ama bu son ay dedi bende tamam dedim
şimdi nasipse yarın bal tarçın çörekotuna başlıyorum adetin 5.günü doktorada
gidiyorum tekrardan klomene başlıyım bakalım neler olcak ama bu sefer kendime bi söz verdim
kesinlikle kafama takmıycam bunu görev edinmiycem inşallah bu ay olur inşallah rabbim
bu ay yüzüme güler çünkü bu son şansım nolur dualarınızdan benide eksik etmeyin
yeni BAT 20 nisan dilerim gelmez
kızlar benim kırmızlar artık tamamen netleşti hani sabah söylemiştimya
benim öküzle kavga ettik artık istemiyo demiştim ama bendeniz
herifi bu ay içinde kandırdım ama bu son ay dedi bende tamam dedim
şimdi nasipse yarın bal tarçın çörekotuna başlıyorum adetin 5.günü doktorada
gidiyorum tekrardan klomene başlıyım bakalım neler olcak ama bu sefer kendime bi söz verdim
kesinlikle kafama takmıycam bunu görev edinmiycem inşallah bu ay olur inşallah rabbim
bu ay yüzüme güler çünkü bu son şansım nolur dualarınızdan benide eksik etmeyin
yeni BAT 20 nisan dilerim gelmez
inşallah gelmezzzz ablacımm inşallah seninkide benimkide gelmez benimde 8 nisan bat heyecanla bekliorum inşallah bu ay olur sendeki durum bendede var bu ay olmazsa korunmaya başlayacağız çünkü riske atamayız bazı özel nedenlerden dolayı doğumun kışın olmaması gerekiyor..ertelemek zorunda kalıcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?