- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.941
hoşgeldin canımmm.. gözün aydın canım bebişe de maşallahSağlığının yerinde olmasına sevindim canım
ev baktık demişsin hoşunuza giden oldu mu?
meryemcim günaydın bu arada nasılsınn
Saol canım oturmak için değil ama yatırım için bi kaç tane baktuk bakalım eşim ve abisi kara r verecek baktığımız evler hep benim evden küçüktü bide bizim için önemli olan banyosu yoktu yatak odasında kısmet artık sen nasılsın
günaydın fitoşş ve minik oğluşuu.. senden önce ben yazmıştım ama günaydın dememiştim
günaydınnn canımm.. bu haftalarda hissedilmeye başlanabilirmiş ama ilk gebeliğin miydi senin? Aynur abla da hissediyor ama onun 3. gebeliği. ben birşeyler hissediyorum ama tam ayırt edemiyorum ne olduğunu
günaydın ablammm sana da güzel bir hafta hatta güzel bir ay dileriz şimdidennn
kızlar yaa sabah sabah kimse gelmez demiştim ama maşallah böyle güzel
ewet benim ilk gebeliğim.bebeğim hareket mi ediyor yoksa kasılmamı tabi emin olamıyorumolsun yine de güzel
anladım canım hayırlısı ile kısmet olsun.
bende iyiyim canım temizlik yapıyorum dinlene dinlene
ay bende buzdolabını sildim evde olunca kendmi daha enerjik hissettimm
hamarat bayanlar imrendim size.. ama ben eve gidince pert oluyorum iş yapmayı geçtim yemeğimi bile hazırlamaya halim kalmıyo..
ama geçen hafta baya temizlemiştim evi bu hafta bi süpürge yeter...
Slm kızlar nasılsınız. Gece rüyamda hamile olduğumu gördüm nisan ayında hamile kalmışım. öğreniyorum hamile olduğumu hemen nete girmem lazım diyorum foruma bakmam lazım kızlara yazmalıyım diyorum.. Hayır olsun inşaallah
pişt didoş.....
dürt-dürt-dürt
dürttüm seni
napıyon orda?
Slm kızlar nasılsınız. Gece rüyamda hamile olduğumu gördüm nisan ayında hamile kalmışım. öğreniyorum hamile olduğumu hemen nete girmem lazım diyorum foruma bakmam lazım kızlara yazmalıyım diyorum.. Hayır olsun inşaallah
geldim geldimmmm... yemek de yaptımm işlerim bitti sayılırr.. senin mesain kaçta bitiyo canımm?
selammm hoşgeldinn biz iyiyiz sen nasılsın?? Rüyan düze çıkar inşallah ve hamile olduğunu öğrenirsin canımmm
hayırlara çıksın canım umarım güzel olur
geldim geldimmmm... yemek de yaptımm işlerim bitti sayılırr.. senin mesain kaçta bitiyo canımm?
selammm hoşgeldinn biz iyiyiz sen nasılsın?? Rüyan düze çıkar inşallah ve hamile olduğunu öğrenirsin canımmm
5 te canım malesef bugün de 5 te...
zaten patrondan çift maaş,çift sigorta isticem artık...
kaçak işçi çalıştırıyon diycem....
teşekkür ederim canlarımm bakalım inşaallah güzwl haberi ben de alırım zaten ben çalışmalara nisan ayında başlıcam ama kaynana da geliyo nasılolcak bakalım. 15 bgün bizde olcakk
o zamansa tamam....anladım canım yarım gün olsa iyiymişti.. ama 5 e kadar yanındayım yalnız kalmazsın
evet hem daha heyecanlı oluyo...kaynana varken yapılan kaçamaklar tutuyo canım
o zamansa tamam....
zaten biz bebişimle cumartesi cumartesi çalışıyoz....
siz evde bütün işlerinizi yaptınız... yemeğini bile yaptın....
ben ne yapcam şimdi.. ha sorarım sana
evde kaynanamın yaptırı kuru fasulye var azcık.. yanına pilav deme hiç canım istemiyo,gecen gün çok rahtsız etti beni...
patates mi yapsam acaba? fikir versene sen naptın?
evet hem daha heyecanlı oluyo...
çalışan annesin senn çalışmak kolay mıı...
ben kabak yemeği yaptım ve sebzeli köfte yaptım malzemen varsa yapabilrisin ama patates de iyi fikir midene dokunmaz hem.
kabak yok evde...
dün eşim kıyma kavurmuştu... köfte de pek istemedi canım...
ama patates haşlıyayım.. tuz,hakiki zeytinyağ (kendi yağımız bu arada,reklamımızı da yapayım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?