Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Bugün, bu saat oldu kimsecikler yok. Böyle mahzun bırakmayayım topiği dedim:)))

Günaydın güzel insanlarrrr. Sağlık ve hayırla güzel pazarlar diliyorum hepiciğinize....

Hülyacım, üzüldüm gerçekten. Ama olacak böyleymiş. İnşallah önümüzdeki ay Allah muradını verir canım benim. Kocan da neden vazgeçti sanki. Sanki sıkıntıyı o çekiyor(
Fatmacım, en sonunda duydun gümbürtüyü ha, maşallah:)) Gözün aydın.
Tuba hala yok mu? Onun bat ne zamandı acaba?İnşallah bu sefer kabul olur dilekleri.
Umut, diğer topikte döktürüyorsun gözüm, buraya iki sitem yazıp çıkıyorsun:)) Şaka tabi. Nerde rahat ediyorsan. İnşallah tedavin bir an önce ve başarıyla sonuçlanır canım. Her sözünü takip ediyorum acaba gelişmeler ne aşamada diye. Her seferinde de dua ediyorum. Yumoşların ne alemde baktırdın mı, azıcık da bize malumat ver kız:)
Didoşcum, bebişin büyüdü mü canım:) Ben artık yatakta sağa sola dönerken zorlanıyorum. Ani bir harekette hemen karnıma kramp giriyor. Doktora sordum rahim büyüdüğü içinmiş.
Neyse sonra gene gelirim. Kendi kendime konuşmak sıkıcıymış:))

canım o güzel dileklerin için sana çok teşekkür ederim bende sabahtan beri bakıp duruyorum ama
kimsecikler yok sende bebişinle ve ailenle mutlu bir hafta sonu geçir canım

canım o güzel dileklerin için sana çok teşekkür ederim bende sabahtan beri bakıp duruyorum ama
kimsecikler yok sende bebişinle ve ailenle mutlu bir hafta sonu geçir canım

Sağ ol canım, sen de inşallah. Güneşi gördü millet sokağa döküldü sanırım. Ben yürümeye cesaret edemiyorum hala. Evde kaldım. Birkaç tane hikaye yazdım, iyi oldu. Uzun zamandır yazamıyordum bulantılardan...Sana da güpgüzel bir haftasonu diliyorum canım. Gerçi sen çalışıyorsundur şimdi. Allah kolaylık versin.

fatmam rabbim senide bebişinide nazarlardan korusun
ne güzel pıtpıtlarınıda duymuşsunuz çok sevindim

teşekkür ederim ablalarım umarım çok güzel olur herşey hepimiz için

günaydın hatuniçelerimmmmmm

nasılsınızzzzz

biz iki beyinimizle ehliyet sınavını geçmişizzz

şimdi geçmişe dalıp geliyorummmm

Hatunlar ben gittim doktora eve anca geldik ev baktık bizim burdan bebiş iyi kalbi atiyior sesini duyduk çok kısaydı hemen kapadı 3 hafta sonra çağırdı bakalım neler olacak. Bu arada progestani biraktirdi

oyyy kurban olurum onun pıtpıtlarınaaaa maşşallah kuzummm çok sevindimmm darısı basımıza inşallahhh

canım hayır olsun inşallahhh rüyan gerçek olsun bende rüyamda test görüp hamile olduğumu öğrenmiştimmm

günaydın canlarım kızçelerim

günaydın fatmikimmmmmm

günaydın kızlar

günaydın iremiommmmmmm

fatmikimmmm sen testlerini yaptırdın ya aç tok farkediyomu? gün içinde gidip yaptırıyım mı?? yoksa sabaha mı bırakıyım bi akıl ver hele bana kuzum

amin canım inşallah sende en kısa zamanda duyarsın bebişim geriden gidiyormuş 7+3müş

fatmikimmmm sen testlerini yaptırdın ya aç tok farkediyomu? gün içinde gidip yaptırıyım mı?? yoksa sabaha mı bırakıyım bi akıl ver hele bana kuzum

canım doktorun neler yazmış eğer açlık kan şekeri yazmışsa mutlaka aç olman lazım ben aç gitmiştimm

bebeğim kapatır arayı ilerleyen haftalarda yiğenimmm sen hiç kafana takma onu

canım 6 tane test yazdı işte hemogram (tam kan sayımı) , tit (idrar) , hbsay (hepatit b), tsh (guatır), toxoplazma (çiğ et kedi köpek kılı alerjisi) bi tane daha var okuyamıyorum onu karışık yazmış :44::44::44::44::44:

doktora dedim arayı kapatır mı şişko bebek olursa kapatır dedi ama bu onun haftasının büyüdüğü anlamına gelmez dedi benim doğum kasıma kalacak sanırım

rubelladır canım rubella yazmıştır akş yoksa aç gitmene gerek olmaz bence sen istersen sabah git garanti olsun

bebeğim sağlıklı olsunlarda geç döllenme olmuş demekki sen sakın takılma bunlara hem bak ne diyoduk beraber hamile kalıp beraber doğurucaz die elele gideriz doğuma Allah nasip ederse
(benşimki daha geride senden ama olsun )

akş yazmıyo bebeğim olmazsa öğlende bi kliniğe uğrar sorarım aç gel demezlerse yaptırırım

az aralıklarla doğurcaz sen ben kübra diyoduk üçümüz beraber gidicez valla ne biliyim ya endişeleniyor insan acaba bişey varmı diye ikili teste taktım kafayı yaptırsam mı yaptırmasam mı diye

o zaman bi uğra bakalım ama tuvaletin varken git sonra idrar testi vermek sıkıntı oluyor

evet yawrummm ya bende bilmiyorum ki insan bunları düşününcede geriliyo ister istemez ben şu testleri atlatıyım sonra ikili test sıkıntısına düşerim herhalde birde senin bulantıların geçtimi bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…