- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.021
günaydın aynur abla. haftasonu kimsecikler olmaz buralarda herkes eşiyle ev işiyle meşgul olyuyo. ben eşim evdeyken giremiyorum.
bebiş de büyüyor rahmimi elimle hissedebiliyorum ama sağa sola dönerken zorlanmıyorum. sadece mesela emniyet kemeri takacağım uzacağım ya sağıma ya da soluma o zaman karnım acıyo iştee. karnım geriliyor daha önce de demiştim içindeki bağları biri çekiyo sanki
günaydın fatmişimmmm.. bulantıların gün ortasına kadar hafifler inşallah canım..
bende dün yine bulantı yaşadım iğrençç
günaydınn iremmm napıyon kızz bi cee diyon kaçıyorsun sonra
günaydın fuliiiimm ehliyeti almaya hak kazandın hayırlı olsun :)
fitoş ders çalışmaya başlayacaktı gelince sorarız ne yapıyormuş
ah bu anne meselesiniii bana hiççç deme canımm.. bizimkilerde gelecekler gelecekler dee benim anneannem hasta oldu annem de onun yanında ordan kendi evine dönebilirse daha bana gelecekler de oooooooo.. buralarda yalnız kaldım diye ağlayıp duruyom zaten
geçmiş olsun bebeğimm dikkat et ilaçta alamıyoruz ii bakalm kendimize
dur ağlıcam şimdi ağlatma beni ofiste hoş olmazzsevincimi kendi ailemle değilde kocamın ailesi ile yaşıyorum tüm herşeyi anneme değilde kocamın teyzesine anlatıyorum belirtiler sıkıntılar kendi kuzenlerimin doğumuyla değil kocamın kuzenlerinin doğumuyla karşılaştırıyorum ikili test yaptırsam mı diye düşünüyorum bunun kararını bile ailemle alamıyorum onlara bu kadar çok ihtiyacım olduğunu hiç hissetmemiştim 4 senedir ayrı yaşıyorum bu başkaymışşş
sinirli hallerim geçti sanırım ama duygusallık diz boyu bağıra bağıra ağladım valla gel sarılalım bebeğim
hamilelik haberimi aldığımızdan beri hiç görüşmedik onun duygusallığı var üzerimde
evet canım dikkat ediyorum da işte farkında olmadan almışızz.. arabadayken benim eşimin eli ayağı hiç rahat durmaz sürekli bir şeylerle oynar camı açmıştı bende direksiyonda olduğum için aklıma gelmedi kapat demek ordan aldım heralde rüzgarıı..
Ama sağolsun akşam mutfak berbat durumdaydı bulaşıklar filan hepsini yıkamış temizlemiş .
canım benim ben daha söyleyemedim bile kalp atışlarını yani h.sonunu bekliyorum kıyamam ben sana güzel kuzum benimm
yawruşum sağolasın artık direksyon sınavı var 7 nisanda hocada diyo zaten gözü kapalı geçersin die alırız artık ama hamile hamile gene kullanamam ben bu sinirle dalarım birilerine
sende dikkat et kuzum benim arabada rüzgar çarpmasıda fena yapar adamı sıcak su torbasını eksik etme sırtından yumuşasın etlerin rüzgardan kasılmıştır şimdi kıyamam
canım doğru diyosunn ayrı bir çarpıyorr..
ordakilerin hepsi sürücü adayı olmayacak mı canımm sende tecrübeliyim diyodun basar gidersin onlar geride kalırarada hooppp noluyooo oğlum dersin .. hocalara da bakın tüm trafik kurallarını biliyorum dersin
doğru diyosun canım ama işte insan bi an onu düşünmüyor direk duygusallaşıyordur kızzz ağlamaa seni çook çookk iyi anlıyorumm insanın kendi ailesi gibi yok tabiki ama en azından konuşabileceğin birileri var eşinin ailesi de olsa birileri var yani. bende o da yok. burda sizlerle konuşuyorum bazı şeyleri de eşimle konuşuyorum . öyle günler geçiyo iştee ne yapalımm canımm bunları düşünüp de kendimizi üzmenin bir faydası yok kii..
canım benim ben daha söyleyemedim bile kalp atışlarını yani h.sonunu bekliyorum kıyamam ben sana güzel kuzum benimm
doğru diyosun canım ama işte insan bi an onu düşünmüyor direk duygusallaşıyor
oyy nasıl duruyosunuz valla bravo ben hemen söyledim duramadım
YAWRUM NAPİMM İLKİNİ HEMEN SÖYLEDİK BİZDE HÜSRANLA SONUÇLANINCA ANNEMİMİ TESELLİ EDİCEM KENDİMİMİ BİLEMEDİM ŞİMDİ BEKLİYORUZ BAKALIM BİRAZ DAHA ŞÜKÜR İLKİNİN SIKINTILI OLDUĞU BASINDAN BELLİYDİ BUNDA DAHA İYİ HERŞEY AMA NAPALIM BEKLİYORUZ AZ KALDI H.SONUNDA SÖYLİYCEZ İNŞALLAAAHHH
kızlar yine topik sessizleşti hafta başı ya işleriniz yoğun heraldee
kızlar yine topik sessizleşti hafta başı ya işleriniz yoğun heraldee
az kalmış canım bu kadar dayandım 3- 5 günün lafı bile olmaz
Başım ağrımaya başladı yaaa midem kötü
bugünlerde topik hep böyle sessiz kalıyoIşer güçler gelemyenler gelipte yazamayanlar hepbilikte olduğumuz şen şakrak günlerimizi özledim bende
evet kuzum hayırlısıyla h.sonuna ilan edicez bizde bu yaz çabucak geçsin istiyorum
az kalmış canım bu kadar dayandım 3- 5 günün lafı bile olmaz
başım ağrımaya başladı yaaa midem kötü
bilgisayara fazla bakma canımmm
off yaa yaz bide sıcak gececekk yandık bu yaz yandıkkkk hamilelik sarstı bizi düşünsenize eskiden bi amaç vardı hamile kalınacak ama şimdi hamile kaldık hepimizin perti çıktı
evet kuzum güzelce atlatsak o günleride şimdi bulantısıydı fln derken pertimiz çıktı ama rabbim nasip ederse yaz sonu heyecanımız artıcak napalım bebek bebek bebek dedik gördükkk
evet kuzum güzelce atlatsak o günleride şimdi bulantısıydı fln derken pertimiz çıktı ama rabbim nasip ederse yaz sonu heyecanımız artıcak napalım bebek bebek bebek dedik gördükkk
mesaj attım sana bi baksana bebek
oyy sorma hastanede koca göbekli kadınları görünce hem heyecanım hemde korkularım artıyor çok büyük bir sorumluluğun altına giriyoruz
yazın da rahat rahat yürüyüşümüzü yaparız bol sıvı tüketiriz meyve sebze çeşit çokkk ohh..
tiril tiril şeyler giyerizz.. yine de terleriz ama olsun istediğimiz an duş alabiliriz.
yazın da rahat rahat yürüyüşümüzü yaparız bol sıvı tüketiriz meyve sebze çeşit çokkk ohh..
tiril tiril şeyler giyerizz.. yine de terleriz ama olsun istediğimiz an duş alabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?