Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bugün tekrarladı bulantımm sabh sabah hiç bişey yiyemedim kötüyüm bugün

kuzum benim siniki kadar değil ama bulandıkça sen ve serapı anıyorum şükür daha yemekten kesmedi beni ama hasta gibi yapıyo o ayrı kraker fln yemeye çalış bebeğimmm

off sorma ya hasta olmadan hasta olduk hiç sebze yiyemiyorum salçalı yemek yiyemiyorum felan falan işte tipik şeyler. dğn duygusal olarakta kötüydüm 2 haftadır annemleri bekliyorum gelmediler daha doğrusu gelemediler ama ben kötü oldum beni sevmiyolar diye ağlayıp durdum

Kızlar günaydınnn ben geldimmm..

hülya ablacım geç geldim bugün yatıyordumm dünden beri çok fena başağrısı ve sırt ağrım var. sırtım büyük ihtimalle yel aldı sıcak su torbası koydum yattım biraz şimdi daha iyiyim hemen geldim yanınızaa.

sizler nasılsınızz?

geçmişe bir bakayımm

hoşgeldin canım dikkat et kendine
sıcak tut üstünü bide ayaklarını şimdi siz daha narinsiniz

canım benim duygusallığımız çok normal ben daha çok sinirliyim parlıyorum hemen herşeye bi sorun olmuştur gelememişlerdir sevmez olurlarmı seni gerçi sende çok iyi biliyosun sevildiğini hamilelik duygusallığı işte herşeye alınıyoruz gel bi sarılım ben sana kuzum benimmm

kuzu dikkat et bebeğim kendine çok geçmiş olsun bizler de iyiyiz işte hoş hastalık işte

günaydın aynur abla. haftasonu kimsecikler olmaz buralarda herkes eşiyle ev işiyle meşgul olyuyo. ben eşim evdeyken giremiyorum.
bebiş de büyüyor rahmimi elimle hissedebiliyorum ama sağa sola dönerken zorlanmıyorum. sadece mesela emniyet kemeri takacağım uzacağım ya sağıma ya da soluma o zaman karnım acıyo iştee. karnım geriliyor daha önce de demiştim içindeki bağları biri çekiyo sanki

günaydın canlarım kızçelerim

günaydın fatmişimmmm.. bulantıların gün ortasına kadar hafifler inşallah canım..
bende dün yine bulantı yaşadım iğrençç

günaydın kızlar

günaydınn iremmm napıyon kızz bi cee diyon kaçıyorsun sonra

günaydın hatuniçelerimmmmmm

nasılsınızzzzz

biz iki beyinimizle ehliyet sınavını geçmişizzz

şimdi geçmişe dalıp geliyorummmm

günaydın fuliiiimm ehliyeti almaya hak kazandın hayırlı olsun :)

bugün tekrarladı bulantımm sabh sabah hiç bişey yiyemedim kötüyüm bugün

kızlar didoş yok fitoş yok
onlar sabah erkenden gelirdi hayırdır

fitoş ders çalışmaya başlayacaktı gelince sorarız ne yapıyormuş

ah bu anne meselesiniii bana hiççç deme canımm.. bizimkilerde gelecekler gelecekler dee benim anneannem hasta oldu annem de onun yanında ordan kendi evine dönebilirse daha bana gelecekler de oooooooo.. buralarda yalnız kaldım diye ağlayıp duruyom zaten

geçmiş olsun bebeğimm dikkat et ilaçta alamıyoruz ii bakalm kendimize

sinirli hallerim geçti sanırım ama duygusallık diz boyu bağıra bağıra ağladım valla gel sarılalım bebeğim
hamilelik haberimi aldığımızdan beri hiç görüşmedik onun duygusallığı var üzerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…