- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.001
günaydın tatlım afferim sana aldın ehliyetini
günaydın abla hoşgeldinnn
günaydın ablacımmm çok saollnisan 15 gibi almış olurum inşallahh
nasılsın ablammm
evet yawrummm ya bende bilmiyorum ki insan bunları düşününcede geriliyo ister istemez ben şu testleri atlatıyım sonra ikili test sıkıntısına düşerim herhalde birde senin bulantıların geçtimi bebeğim
ben iyiyim ablam sen nasılsın
iyi dielim iyi olsun ablacımm çalışmaya çalışıyoruz işte
kıyamam ben size çok zor çalışan için ama olsun bu günleri çok beklediniz
kucağınıza aldınızmı herşeyi unutursunuz
evet ablacımmm Allah o güneride görmeyi nasip etsin inşallahh sizlerinde haberlerini tez zamanda almayı nasip etsinnn (AMİİNNN)
bugün tekrarladı bulantımm sabh sabah hiç bişey yiyemedim kötüyüm bugün
ben iyiyim ablam sen nasılsın
pek iyi değilim abla midem kötü
kuzum benim siniki kadar değil ama bulandıkça sen ve serapı anıyorum şükür daha yemekten kesmedi beni ama hasta gibi yapıyo o ayrıkraker fln yemeye çalış bebeğimmm
Kızlar günaydınnn ben geldimmm..
hülya ablacım geç geldim bugün yatıyordumm dünden beri çok fena başağrısı ve sırt ağrım var. sırtım büyük ihtimalle yel aldı sıcak su torbası koydum yattım biraz şimdi daha iyiyim hemen geldim yanınızaa.
sizler nasılsınızz?
geçmişe bir bakayımm
off sorma ya hasta olmadan hasta olduk hiç sebze yiyemiyorum salçalı yemek yiyemiyorum felan falan işte tipik şeyler. dğn duygusal olarakta kötüydüm 2 haftadır annemleri bekliyorum gelmediler daha doğrusu gelemediler ama ben kötü oldum beni sevmiyolar diye ağlayıp durdum
hülya ablacım geç geldim bugün yatıyordumm dünden beri çok fena başağrısı ve sırt ağrım var. sırtım büyük ihtimalle yel aldı sıcak su torbası koydum yattım biraz şimdi daha iyiyim hemen geldim yanınızaa.
sizler nasılsınızz?
geçmişe bir bakayımm
kıyamam ablam sana kraker falan ye bulantını bastırsın
en zor zamanların şimdi senin dikkat et kendine
Bugün, bu saat oldu kimsecikler yok. Böyle mahzun bırakmayayım topiği dedim:)))
Günaydın güzel insanlarrrr. Sağlık ve hayırla güzel pazarlar diliyorum hepiciğinize....
Hülyacım, üzüldüm gerçekten. Ama olacak böyleymiş. İnşallah önümüzdeki ay Allah muradını verir canım benim. Kocan da neden vazgeçti sanki. Sanki sıkıntıyı o çekiyor(
Fatmacım, en sonunda duydun gümbürtüyü ha, maşallah:)) Gözün aydın.
Tuba hala yok mu? Onun bat ne zamandı acaba?İnşallah bu sefer kabul olur dilekleri.
Umut, diğer topikte döktürüyorsun gözüm, buraya iki sitem yazıp çıkıyorsun:)) Şaka tabi. Nerde rahat ediyorsan. İnşallah tedavin bir an önce ve başarıyla sonuçlanır canım. Her sözünü takip ediyorum acaba gelişmeler ne aşamada diye. Her seferinde de dua ediyorum. Yumoşların ne alemde baktırdın mı, azıcık da bize malumat ver kız:)
Didoşcum, bebişin büyüdü mü canım:) Ben artık yatakta sağa sola dönerken zorlanıyorum. Ani bir harekette hemen karnıma kramp giriyor. Doktora sordum rahim büyüdüğü içinmiş.
Neyse sonra gene gelirim. Kendi kendime konuşmak sıkıcıymış:))
günaydın canlarım kızçelerim
günaydın kızlar
günaydın hatuniçelerimmmmmm
nasılsınızzzzz
biz iki beyinimizle ehliyet sınavını geçmişizzz
şimdi geçmişe dalıp geliyorummmm
bugün tekrarladı bulantımm sabh sabah hiç bişey yiyemedim kötüyüm bugün
kızlar didoş yok fitoş yok
onlar sabah erkenden gelirdi hayırdır
off sorma ya hasta olmadan hasta olduk hiç sebze yiyemiyorum salçalı yemek yiyemiyorum felan falan işte tipik şeyler. dğn duygusal olarakta kötüydüm 2 haftadır annemleri bekliyorum gelmediler daha doğrusu gelemediler ama ben kötü oldum beni sevmiyolar diye ağlayıp durdum
sizler nasılsınızz?
geçmişe bir bakayımm
canım benim duygusallığımız çok normal ben daha çok sinirliyim parlıyorum hemen herşeye bi sorun olmuştur gelememişlerdir sevmez olurlarmı seni gerçi sende çok iyi biliyosun sevildiğini hamilelik duygusallığı işte herşeye alınıyoruz gel bi sarılım ben sana kuzum benimmm
kuzu dikkat et bebeğim kendine çok geçmiş olsun bizler de iyiyiz işte hoş hastalık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?