- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.041
ya bizim ofiste ablalar doğum bitene kadar saç kesilmez diyolar ben bu pırasalarla ne yapıcam bilmiyorum acayip uzarlar yıkamak zorlaşır iyice
evet evet ençokta yaz meyveleri için istiyorum yaz gelmesini dün akşam peyniri kavun gibi görmem sebebi ile eşim yaz erken gelse ii olucak die söyleniyodu
ya bizim ofiste ablalar doğum bitene kadar saç kesilmez diyolar ben bu pırasalarla ne yapıcam bilmiyorum acayip uzarlar yıkamak zorlaşır iyice
evet öyle derler ama batıl inanç işte benim bi arkadasım kestirmişti tabi oda son alarında kestirdi ama :26::26::26:
ben her kokudan bir şey her kelimeden her görüntüden bir tat çıkarabilrimm. eşim yeter artık her gördüğünü istiyon diyo
yaz gelsin ama herşeyden kilo kiloo alıcamha canım bu arada kavun var canın çok çekerse marketlerde küçük küçükk bir elma boyutunda var
bende öyle duydum canımm aslında batıl inanç amaa bende kestirmeyi düşünmüyorum zaten kısa saçlarım.
hem ben size demedim mii hamile kalmadan önce kestirin şu saçları sonra kestiremezsiniz diyee
ben her kokudan bir şey her kelimeden her görüntüden bir tat çıkarabilrimm. eşim yeter artık her gördüğünü istiyon diyo
yaz gelsin ama herşeyden kilo kiloo alıcamha canım bu arada kavun var canın çok çekerse marketlerde küçük küçükk bir elma boyutunda var
bende öyle duydum canımm aslında batıl inanç amaa bende kestirmeyi düşünmüyorum zaten kısa saçlarım.
hem ben size demedim mii hamile kalmadan önce kestirin şu saçları sonra kestiremezsiniz diyee
ya batıl ama insan bi kere duyunca etkileniyor maalesefff
ya bebiş supriz hamile kalmadık mı biz planlı bile değildi saçımı bile boyatmıştım hatırlarsan artık ben rapunzel olur sallarım saçlarımı aşağı dicem ama zaten zemin katta oturuyoruz
canım öyle çok istemedi de kavun gibi gözüktü gözüme şimdi onların tadı yoktur bide sarı kavun sevmem ben böyle kırçıllı olanlar varya onları çok severim artık beklerizde mevsiminde yerizdün sıkıntıdan ben bilmem eşim biliri seyrettim kadınlar acı biberi yiyolar bendeki tepkiii hhhhhhhhhıııııııııyyyyyyyyy ne güzel yiyolar yaaaa eşimde dio ki sen yakında mobilya flnda aşerirsin
evet sen en iyisi kestirme topla tepende boşver
evet bizimkiler süpriz yumurta çıktıbende gidip boyatmıştım saçımı ama kestirmek gibi bi düşüncem yok zaten omuzlarımın az aşağısında uzasın benim için daha iyi
bende kestirmem şimdi salıyorum ama yazın kaçarı yok bir prenses topuzu tepeme tamam yeter
canım öyle çok istemedi de kavun gibi gözüktü gözüme şimdi onların tadı yoktur bide sarı kavun sevmem ben böyle kırçıllı olanlar varya onları çok severim artık beklerizde mevsiminde yerizdün sıkıntıdan ben bilmem eşim biliri seyrettim kadınlar acı biberi yiyolar bendeki tepkiii hhhhhhhhhıııııııııyyyyyyyyy ne güzel yiyolar yaaaa eşimde dio ki sen yakında mobilya flnda aşerirsin
evet bizimkiler süpriz yumurta çıktıbende gidip boyatmıştım saçımı ama kestirmek gibi bi düşüncem yok zaten omuzlarımın az aşağısında uzasın benim için daha iyi
ya az önce facede ayvareçeli tarifi gördümmmtubişşş gel artık
iki gün evde ev yeme düzenine alışıyorum 2 gün bitiyor sonra iş düzeni yemeği dengem bozuldu resmen
eşin doğru söylüyo canım benim kuzenim kömür yemişti
yanımızda çalışan bi kız vardı oda çiğ ciğer yemişti
hamilelik yaptırır böyle şeyler
bu hamilelik de bize eğlence oldu kızz en çok da eşlerimizeee
evet yaa tubiş gelsinn artıkkk hemde müjdeli haberle gelsinnn halay çekelimm tey teyyyy
eşin doğru söylüyo canım benim kuzenim kömür yemişti
yanımızda çalışan bi kız vardı oda çiğ ciğer yemişti
hamilelik yaptırır böyle şeyler
selam hatunlarr, nasil gecti haftasonunuz? hepinizi ayri ayri opuyorumm, fatma dr.a mi gidecektin, tam hatirlayamadim, fulyadan sonra biri daha dr. a gidecekti yaa
ayyyy Allah yedirtmesin öyle şeyleriiii :18::18::18:
evet sorma kuzummmm hep bi muzurluk peşindeyizzz benimde midem bulnaınca bizimki dio iidir iidiirrrr
ay ablaaa deme öylee inşallaahh çekmez canım öyle şeyle ryaaa
selam hatunlarr, nasil gecti haftasonunuz? hepinizi ayri ayri opuyorumm, fatma dr.a mi gidecektin, tam hatirlayamadim, fulyadan sonra biri daha dr. a gidecekti yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?