- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.541
burda hava kapkaranlık oldu kızlar, sağlam bi yağmur geliyo galibaaa :18:
olabilir kuzu hava berbat burda bildiğin kış kıyamet
merve ne yaptı acaba uyudumu ki
yatıcam dedi ama... Hasta olmadıysa belki de test almaya gitmiştir.
benim de evde bi tane test kuzu gibi yatıyo banyo dolabında
olmamıştır inşallah yaaa
heheheheh sen ne zaman yapıcannn
getiriyodum cnm dün son muzu almıştım yanıma dün akşamda çok soğukdu üşendim manava uğramaya benim çekmecemde küçük çaplı bi acil durum çekmecesi gibi
sizler kurumdasınız benim öyle şansım olmaz yerime birini alırlar ben artık daha sonra başka iş bakarım
bakıcı işide zor be kuzummm vay bizim halimize beeee
eğer yarın hastalanmazsam cuma sabah :18::18::18::18::18:
kızım ücretsiz seninde hakkın işten atarsa sende işe iade davası açabilirsin
evet canım burda herkesin birbirinden haberi var. kötü de olsa iyi de olsa hemen duyuluyo kişi hakkında ne olduğu. işte önemli olan kafanın uyacağı, senin yapına uygun birini bulmak. çünkü şunu farkettim hem temizlikçi hem de bakıcı işlerinde bi kişinin beğendiğini başkası beğenmeyebiliyor. fiyatlarda uygun tabi burda. büyük şehirlerde ev kirası gibi mubarek fiyatlar.
ahhh ahhh anacıklarımız burda olsa. birebir bakamasalar da (yani en azından benimkinin yaşı var bayağı) sık sık kontrol ederlerdi. başlarında dururlardı.
benim anam tam çocuk bakmalık 52 yaşında belki gelir o zaman yanımaaa
hadi hayırlısı o zamann bebeğimmmmmmmm
canım zaten atmazlarda 6 ay misal bensiz olmaz en fazla çıkışımı vermez doğum izni paramı alırım hertürlüDu bakalım o günlerde gelsinde
aynen sağsalim doğsunnnn bebekler bakalım neler görcez
benim anamda k.validemde tam bakmalıkta inşallah kavga çıkmaz sen bakcan ben bakcam die
ha haaaa. Aslında benim kayınvalide ne yapacak çok merak ediyom. Yana yakıla torun torun deyüp deyü. Olunca tutup bi tarafını kopartmasa baliGelse bile bakmaya tam pansiyon ben de kalması lazım ben bunalırım öle. Evdeki özgürlüğüme alışmışım.
aynen öyle kuzummm benimmm o günlerde gelicek inşallah bi havalar ısınsaaa yaz geçse
yaz direk geçsin yancaz ya cayır cayır yancazzz
o değilde bizim ofiste klimada yok yandım anammmmmm
patronun o kadar cazını çekiyon alsın taksın bi tane. Kıs sıcakta pişik olursun vallaaa. Bak hasta olursam işler daha da kalır de, tehdit et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?