- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.721
kızlarrr ben bişi yaptımmm
unnadodan her iki cinsiyetinde giyebileceği renklerde önlük patik eldiven setlerinden ve tulumlardan aldımmmm 0-3 ay olanlardan
ha ha süperrrrrr canım benimmm.
merak ettim ben de bakiimmm, hangilerinden kiiii...
bak bak çok güzellerrrrrr önlük patik setleri ilk kampanyaaaadaaa n.y die bişeyde tulumlarda onun altındaki elizbabyde bizimkiler kış bebesi olcak uzunkollu olanlardan aldım
kızlar selamm ben geldimm. şöyle bir bakıyordum kiii biri tebrik yazmış tubişimeeee
tubişşş hamile misin canımm?? ayyyy çok heyecanlandım yaa
bak bak çok güzellerrrrrr önlük patik setleri ilk kampanyaaaadaaa n.y die bişeyde tulumlarda onun altındaki elizbabyde bizimkiler kış bebesi olcak uzunkollu olanlardan aldım
kızlar ben yemeğe gidiyorum. karnım gurulduyo aslında ama isteksizlik var bende bugün heyecandan iştahım tıkandı galiba:44:
kampanya modeli olan bebekler çok tatlı maşallahhhh
kızlar selamm ben geldimm. şöyle bir bakıyordum kiii biri tebrik yazmış tubişimeeee
tubişşş hamile misin canımm?? ayyyy çok heyecanlandım yaa
kızçelerrrrr kalbi pıt pıt atan bir fasulyemmmmm varrr
evet talım en azından testler öle diyo. sonuç 67,43 çıktı.
sen nasılsın yola çıkıyo musunuz, belin ağrıyodu geçti mi.
maşallahh maşalaahhhhh kaç cmmişşşş canımsesi dinlettimiii
canım yemeğe gidip geleyim tararım ama bu sefer kese kadar belirgin değil gerçekten minnak çıkmış bebişimanüüü remini koy kız çok merak ediyorummmmmmmm maşallahhhh maşşallahhhh
ben cesaret edemiyomm almaya yaaa
tubişimmm günün haberine geç kalmışım halaya yetişemedim ammaaa çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimm
ben iyiyim canım dinlendimm geçti bel ağrımm sabahtan yemek filan yaptım akşama eşim gelecek. bi uğrayım dedim kızlar ne yapıyorlarr.. yarın sabahtan dönüş yoluna çıkacağız kısmet olursa vee yarına randevu aldım doktora öğlene bebişimizi göreceğizz inşallah.
kızlar beni merak etmişsinizz geldimm geldimm burdayımm ama çok uzun kalmayacağımm.. fulicim tahminde bulunmuşsun belki annesinin yanına geçmiştir diye dee malesef kuzum bu imkansız anneannem istanbulda oturuyor annem de orda yani burda olsa 1 dk durmazdım giderdim yanınaa anacığımınnn..
15 mm yazıyo resmin üstünde , dinletmedi gösterdi şimdilikama 2 hafta sonra tekrar çağırdı 2 kere daha 15 güne bir gidecem, 3. aydan sonra ayda bir gelecen dedi, progesterana bir süre daha devam dedi ve günü tutarlı dedi 7+6 mışız ......
canım yemeğe gidip geleyim tararım ama bu sefer kese kadar belirgin değil gerçekten minnak çıkmış bebişim
15 mm yazıyo resmin üstünde , dinletmedi gösterdi şimdilikama 2 hafta sonra tekrar çağırdı 2 kere daha 15 güne bir gidecem, 3. aydan sonra ayda bir gelecen dedi, progesterana bir süre daha devam dedi ve günü tutarlı dedi 7+6 mışız ......
valla ben bugünün heycanı sevinciyle aldımmmm
ne bilim kuzum ben öyledir die düşündümmama yarın bebişinizi göreceğinize çok ama çok sevindim kuzummmm
yerim ben onu yerrrrrrr yerrrrrrrrbiz 7+2 olucazzzzz bizde net görürüz inşallahhhhh
tamam kuzucum benimm olsunnnn kurban olurum yiğenlerime bennn
gözün aydın canımmmm yeriz biz o fasülyeyiiiiresim istiyoruzzz evet karnını doyur gel de
teşekkür ederimm fulicimmmm.. sen nasılsın yaa geçmişi bir türlü okuyamadımm internet gidip geliyo zaten deli ediyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?