Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar ben yemeğe gidiyorum. karnım gurulduyo aslında ama isteksizlik var bende bugün heyecandan iştahım tıkandı galiba:44:

kızlar selamm ben geldimm. şöyle bir bakıyordum kiii biri tebrik yazmış tubişimeeee

tubişşş hamile misin canımm?? ayyyy çok heyecanlandım yaa

kızlar ben yemeğe gidiyorum. karnım gurulduyo aslında ama isteksizlik var bende bugün heyecandan iştahım tıkandı galiba:44:

hehe normal şimdiii eniştem ne dedi kızzzz habreeee hadi siz gidin mama iyinnnn afiyet olsunnnn yarasın minnak yiğenimeeee

kampanya modeli olan bebekler çok tatlı maşallahhhh

evet evet evettt

kızlar selamm ben geldimm. şöyle bir bakıyordum kiii biri tebrik yazmış tubişimeeee

tubişşş hamile misin canımm?? ayyyy çok heyecanlandım yaa

günaydın didoşummmmmmmmmmm nasılsın bebekimm ağrın sizin varmııı

tubişimmm günün haberine geç kalmışım halaya yetişemedim ammaaa çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimm

ben iyiyim canım dinlendimm geçti bel ağrımm sabahtan yemek filan yaptım akşama eşim gelecek. bi uğrayım dedim kızlar ne yapıyorlarr.. yarın sabahtan dönüş yoluna çıkacağız kısmet olursa vee yarına randevu aldım doktora öğlene bebişimizi göreceğizz inşallah.

kızlar beni merak etmişsinizz geldimm geldimm burdayımm ama çok uzun kalmayacağımm.. fulicim tahminde bulunmuşsun belki annesinin yanına geçmiştir diye dee malesef kuzum bu imkansız anneannem istanbulda oturuyor annem de orda yani burda olsa 1 dk durmazdım giderdim yanınaa anacığımınnn..

maşallahh maşalaahhhhh kaç cmmişşşş canım sesi dinlettimiii

15 mm yazıyo resmin üstünde , dinletmedi gösterdi şimdilik ama 2 hafta sonra tekrar çağırdı 2 kere daha 15 güne bir gidecem, 3. aydan sonra ayda bir gelecen dedi, progesterana bir süre daha devam dedi ve günü tutarlı dedi 7+6 mışız ......

ben cesaret edemiyomm almaya yaaa

valla ben bugünün heycanı sevinciyle aldımmmm

ne bilim kuzum ben öyledir die düşündümm ama yarın bebişinizi göreceğinize çok ama çok sevindim kuzummmm

yerim ben onu yerrrrrrr yerrrrrrrr biz 7+2 olucazzzzz bizde net görürüz inşallahhhhh

canım yemeğe gidip geleyim tararım ama bu sefer kese kadar belirgin değil gerçekten minnak çıkmış bebişim

tamam kuzucum benimm olsunnnn kurban olurum yiğenlerime bennn

maşallah canıma benim bebeğim seninkine çok yakın 8+1deyim bebeğe göre maşallah maşallahhh

kızçelerrrrr kalbi pıt pıt atan bir fasulyemmmmm varrr

gözün aydın canımmmm yeriz biz o fasülyeyiiii resim istiyoruzzz evet karnını doyur gel de

teşekkür ederimm fulicimmmm.. sen nasılsın yaa geçmişi bir türlü okuyamadımm internet gidip geliyo zaten deli ediyo beni

irem fulya fatma ve kübra peşpeşe doğurcaksınız hatta belki de aynı gün doğurcaksınızz..

kübra napmış dün o da doktora gidecektiii görmüş mü bebişini?

iyiyz kuzum bizde c.tesiyi bekliyoruz sabırsızlıkla 7+0 olduk bügün dün ara ara karın ağrım oldu ama bugün yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…