- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.761
oyyy maşallahhh senin fasulyeneeeee.. allahım o günleri bana ve bekleyen diğer arkadaşlarıma da nasip etsin, AMİİNNNN...
he heee sabah onu uyandırdım kendine gelince elini aldım göbüşüme koydum. hemen dikti kafayı, test mi yaptın kıs dedi. (çünkü dün akşam bana daha yapma bekle dedi. erkenden öğreniriz sora bi şey olur üzülürüz demişti.)evet dedim. hemen kalktı sarıldı bana gözyaşlarımı sildi işte böleeeee
eveeeetttttt iremikommmm
teşekkür ederim canım, ayrıca diğer tüm kızlara da kübra, bambu...
tuğbişim gözün aydın bebegim Allahım kucagına almayı nasip etsin :))
umudum seninde transverin olacakmış insallah güzel haberleri sendende alıcaz ,,
selam kızçeler çok güzel haberler var bugun yinee
benim de dün vardı ama bugün geçti.şu bel ağrısı ne zaman geçicek acabaaa
insallahcanım dün sol kasık agrım cok oldu doktora gittim tesadüfen hastanedeydim.. bişe yok dedi belki geç bir yumurta döllenmiş o çatlamış olabilir dedi öbürleri önceden çatlamiş dedi ama bakalım kısmet hayırlısı ise olur benimde zanını bekliyordur elbet anası gibi nazlı olacak galiba
iyiyim kuzucum sağol valla gittikçe ümitlerim ttükeniyor hayırlısı aartık bakalımoyyy maşşşallahh sizeeeeeeee yaaaaa sevincimiz daim olsun kuzummm
çileğim hoşgeldin sen nasılsınnnnn az kaldı seninde güzel hrbin yolda inşallah geliyodur
benim de dün vardı ama bugün geçti.
canım ilaç kullanınca farklı büyüklüklerde yumoşlar oluşuyo ve farklı zamanlarda çatlıyo. ben dr. gittiğimde 1. çatlamış, ötekisi duruyodu 3 gün arayla çatladılar.
inşallahhh alt tesislerde bulmuşlardır kendilerine uygun sipoşlarııı...
maşallah canıma benim bebeğim seninkine çok yakın 8+1deyim bebeğe göre maşallah maşallahhh
kızlar sizlere nacizane tavsiyem 0-3 ay arası cok fazla tulum zıbın takımı almayın cok cabuk büyüyorlar o dönemde mervenin hiç giymeden küçük kalan o kadar cok zıbını tulumu var ki anlatamam yanii..tabiki insan hevesle cok cok almak istiyor ama israf edilck devir de degılız bence :44::44:ben en fazla 7 8 takım alırsam alırım fazla almıcm bu kez
iyiyim kuzucum sağol valla gittikçe ümitlerim ttükeniyor hayırlısı aartık bakalım
çocuk bjk li olacak seninki gibi babalar bjkli olunca
hayvan figürlü patklere bayıldımmmm çok tatlılarrr yaaaa :13:
kızlar sizlere nacizane tavsiyem 0-3 ay arası cok fazla tulum zıbın takımı almayın cok cabuk büyüyorlar o dönemde mervenin hiç giymeden küçük kalan o kadar cok zıbını tulumu var ki anlatamam yanii..tabiki insan hevesle cok cok almak istiyor ama israf edilck devir de degılız bence :44::44:ben en fazla 7 8 takım alırsam alırım fazla almıcm bu kez
iyiyim kuzucum sağol valla gittikçe ümitlerim ttükeniyor hayırlısı aartık bakalım
işte benim minnakımmm deyzeleriii
Eki Görüntüle 670542 Eki Görüntüle 670541
senin ki arayı kapatır tatlım bizim arkadaşın ki 2 hafta geriden geliyodu bir gitti 9 haftalık dedi bir hafta sonra hopp oldu 11 küsür , senin kide 3. ayını çabuk geçirecek gör bak
tatlım bize yardımcı olcan tecrübenle ayaklısı mı iyi ayaksızımı, hangisi daha çok lazım anla işte sorularımız, farkettir tecrübeni
senin ki arayı kapatır tatlım bizim arkadaşın ki 2 hafta geriden geliyodu bir gitti 9 haftalık dedi bir hafta sonra hopp oldu 11 küsür , senin kide 3. ayını çabuk geçirecek gör bak
tatlım bize yardımcı olcan tecrübenle ayaklısı mı iyi ayaksızımı, hangisi daha çok lazım anla işte sorularımız, farkettir tecrübeni
kızçeler idrar yollarında ki sıkıntı da bulantı yaparmış bilginize , üşütmeyin ve bol su için
ilk 3 ay gaz sıkıntısı olur, yağlı acı türü şeyler mümkün mertebe tüketmemeliymişiz gaz sıkıntısı ağrı şeklinde hissettirebilirmiş kendini .................
valla cnm ilk 3 ayımız kış ayına denk geldiği için ayaklı tavsiye ederim kii ben öyle alıcm..sonra bahara dogru babyler büyüdükçe ayaksıza gecicem
benimde bir gün bel bir gün kasık agrım oluyo az kaldı bugünlerde gecicek
öyle tabi canım daha cok erken bende biliyorum ama insan istyince ve olmayınca ve bir sorun yok deyip olmadıgında çok üzülüüyor insan kendimden cok eşime üzülüyorum cok istiyor cok özniyor gecende ya bizim bebegimiz hiç olmazsa dedi cok üzüldüm bende ne diyecegimi bilemedmcanım benim. insan bazen kendini çok güçsüz hissediyo. sanki bi ay daha şansımız olmayacakmış gibi, sanki çoook uzakmış gibi. ben öle bi buhran yaşadım ki geçen hafta allahla ben bilirim. eşim bile anlayamaz belki beni. ama kul sıkışmayınca rabbim ol demiyo. en bunaldığın anda geliveriyor müjden. sen sadece iniş çıkışlar olsa da moralini yüksek tut canım.
insallah canım olacak ama olana kadar göbegimden çatlatıcak benihehe evet yawru kartal olucaklarrrrr
evettt ben inekli olanlardan da aldımmm sütü çok seviyorum die hep sütü seven inek diyorum ben kendime eşimde hep gülerrrr görünce aklıma geldi aldım bendeee
kuzu bende ilk aldım zaten heves ettim aldım gitti artık gelsinlerde 0-3 ay eksik kalan bişeyi varsa onu alır peşine 3-6 6-9 die devam ederizzzz
gülcanım hepimiz umutsuzluk sonucu hamile olduğumuzu öğrendik Allah ahyırlara çıkarsın çabanızı tez zamanda inşallahh
benim de ara ara adet olcakmışım gibi ağrım oluyo karnımda. korkuyom akıvericek diye :18::18::18::18:
kurban oluyon verdiğim bilgiyede okumuyon mu ne , gaz sonucu veya rahim genişlediği için olabilir her türlü 3 ayı doldurcan arada çekcen o sıkıntıyı, rahim genişliyo belinizde ağrıycak karnınızda kasığınızda, o bebiş o rahme yerleşecek agaaaaa ötesi yokbende ayaklı aldım bendeeee
kız küboş karın ağrısı ne zaman gecicek dün oldu benim ara ara az öncede yine oldu
kurban oluyon verdiğim bilgiyede okumuyon mu ne , gaz sonucu veya rahim genişlediği için olabilir her türlü 3 ayı doldurcan arada çekcen o sıkıntıyı, rahim genişliyo belinizde ağrıycak karnınızda kasığınızda, o bebiş o rahme yerleşecek agaaaaa ötesi yok
kurban oluyon verdiğim bilgiyede okumuyon mu ne , gaz sonucu veya rahim genişlediği için olabilir her türlü 3 ayı doldurcan arada çekcen o sıkıntıyı, rahim genişliyo belinizde ağrıycak karnınızda kasığınızda, o bebiş o rahme yerleşecek agaaaaa ötesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?