Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynen kuzum beraber doğurucaz yemek yerken seni gördüm cevap veremedim güzelce dinlen canım hesapladım ben benim bebek 6 kasıma geliyor umarım bi gün erken bi gün geç doğar 6 kasımı istemiyorum

kız ben hiç yerimde durabilir miyim akşama gezme planlarım var.. 5 kasım 3 kasımm farketmez ama canım seninki de ilerleyen haftalarda kapatır arayıı. benimki kapattı yaa 12.haftada seninkide kapatır merak etme ekim sonu ya da kız olursa ekim ortası doğar o bebek.

slm kızlar nasılsınızzzzzzz nasıl gidiyo hayatlarınız?? ben okul ev arasındayım oğlum hasdtaydı giremedim hiç. var mı yeni hamişler en son fulyave kübrayı duymuştumm

selam hoşgeldinn iyiyizz seni sormalııı. oğluşuna geçmiş olsunn canımm

kızzz senin fasülyenin el ve ayak çıkıntıları belliii maşallah ultrason da baya kaliteli yaa benim doktorunki o kadar net değil vee kesen de ne güzelmiş öylee yusyuvarlakk özendim walla benim öyle kesem olmadı armut tipliydi benimki ben erkek sen kız doğuracan heralde

bilgiler için teşekkürler canım kızartma yağlı salçalı şeyler dediğin sıkıntıyı yapıyor kesinliklee ve çorbayı öğünlerle değil öğün arası oolarak tüketinn

yok tatlım belirtim, yine sordu doktor yine güldü bu haftalar başlayabilir dedi bulantılar için ama dedim ya idrar yollarıda bulantı yaparmış aşırı olursa bilgilendir bakalım onada dedi, ben mesela c.tesi kötü oldum ama biliyorum üşüttüm ve sabah kahvaltıyı fazla kaçırdım, çok yeme az ve sık ye , çok dolunca mide oda bulantı yapıyo bilgine özellikle yağlı yeme Inşallah tez zamanda kartlaşırsında diğer arkilerimizede halay çekeriz tez elden

tememmmmmm beyaa ne bağırıyooonnnnn çoocuğumm ürküyo sonra Panik yapıom işte benide böle kabul edin anacımmmmm

ürkütürmüyüm ben o küççükkk balığııı yaşlandım kulak duymayınca sesim çok çıkıyo ona öyle de deyzelerine bakma bebem de onlar seni çok seviyo de de işte bişeycikler aaa her şeyi ben mi deyim sana

canım sen deyince farkettim uzun kese yuvarlanmış ha du bakalım teori devam ediyo Doktorda dedi kese güzel gününe günsün pıhtı falan yok görünürde dedi çok fazla gazım varmış bebeği bile göstermeyecek nerdeyse dedi ama ben hiç hissetmiyom sıkıntısıda yok 3. Aydan sonra düzelir dedi,

çorbayı niye öğün arası tüketiyoz ben yemekten önce çorba içiyom hep alışkanlık oldu yoksa kuru kuru geliyo

maşallah sana ve o bebişee

çorbayı öğün arası tüketmenin sebebi canım mide rahatsızlığı çekmemek için kiii sende zaten bir sıkıntı yok .. öğün arası yersen hem karnın doyuyo hem de normal öğünde ana yemeklerden daha rahat tüketebiliyorsun. diğer türlü çorba içince zaten midenin çoğu doluyo ana yemeğe çok yer kalmıyo e malum mideyi de full doldurmamak lazım. onun için demiştim canımm

söyledim söyledimmmmm balığımda teyzelerini çok seviyomuş hem dediki balığım anne irem teyzem bana değil sana bağırıyo zaten ben üstüme alınmadım ki dio

maşallah kuzum çok güzelmiş bebeğin kesen ne kadar yuvarlak benimki patlıcan gibi
ya iremim valla bana 2. ay geçmedi gitti sürekli bi 8 hafta civarında dolaştım 12 çabuk olsun

anladım az yemek için, yok ben yemeği çok yemiyom zaten anlaşılmıştır

ben geldim,pardon biz geldikkkkkkkkkk

napıyonuz bakem..

ya bu hafta muhabbete hiç dahil olamıyorum,tam ders çalışmaya niyetlendim,bu hafta işler yoğunlaştı...
ne size yazabildim ne ders çalışabildim....
sohbeti de kaçırıyom....
ama özlüyom ben sizi ya:31

hoşgeldiniz bebeğimmmmmmm olsun bende gacılara laf yetiştirmekten iş yapamıyom doğumdan önce kovulucammmm

hoşgeldin fitoşummm nasılsınızzz? sen yoksun diye bende seni ders çalışıyo sanıyordum ama iştee baak gördün mü çalışmaya niyetlenince öyle aksilikler çıkarr iyisi mi sen fırsatları değerlendirmeyi ihmal etme son aylarda hiç çalışamayacaksın zaten canım benim..

özle bizi bacımm özle tabii burda kim eksik kalsa eksikliği belli oluyor gerçektenn

hoşgeldiniz bebeğimmmmmmm olsun bende gacılara laf yetiştirmekten iş yapamıyom doğumdan önce kovulucammmm

amannnnnnnnnn boşver kovarlarsa kendileri kaybeder..
tek maaşla iki personel çalıştırıyolar zaten... kafam bozukkk...
patrondan çift maaş isticem artık... bebişim boşuna mı çalışıyo.. allah allahhhhh

doğru diyon bu işin üçü beşi yok bebeğimm işte saçma bir kuruntu benimki

kızzz senin bebek amuda kalkmışş geçenlerde benimkine diyodun yaa şimdi seninki kalkmış

aynen öyle didoşum.. ben de seni merak etmiştim sabah,karşılaşamadık bitürlü...
yarın sabah mı yola çıkıyosunuz.. yanlış okumadım herhalde.. öğleden sonra da doğruuuuuuuu bebeişi görmeye... hem yolculuk sonrasında kontrol de iyi gelir...

ben de pazartesi gidicem.. bir an önce geçsin istiyorum...

canım ya geçen gittimizde doktor beni bi korkuttu böyle ultrasonu koydu karnıma bakıyo bakıyo netleştiremedi sonra döndü lekelenmen oluyomu dedi evyah dedim gitti bebek sonra başladı kalp atmaya içim rahatladı

amannnnnnnnnn boşver kovarlarsa kendileri kaybeder..
tek maaşla iki personel çalıştırıyolar zaten... kafam bozukkk...
patrondan çift maaş isticem artık... bebişim boşuna mı çalışıyo.. allah allahhhhh

haklısın vallaaaa toplu greve geçelim o zaman

çenesi düşük hatun seniiii zaten bi sen bide tubiş olmayınca forum formdan düşüyo

iwiiiitttttt ama sizlerde olmayınca topiğin tadı olmuyoooooo bebeğimmmm
kızzz senin bebek amuda kalkmışş geçenlerde benimkine diyodun yaa şimdi seninki kalkmış

yaaaa ama zaman çabucak geçsinnnn bizim bebelerde amuda kalksın artıkınnn

haklısın vallaaaa toplu greve geçelim o zaman

iwiiiitttttt ama sizlerde olmayınca topiğin tadı olmuyoooooo bebeğimmmm

yaaaa ama zaman çabucak geçsinnnn bizim bebelerde amuda kalksın artıkınnn

kalkcaklar canım sizinkiler de kalkcakkkkk....

sonra taklalar tekmeler atcaklar inşallahhhhhh.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…