Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

irem fulya fatma ve kübra peşpeşe doğurcaksınız hatta belki de aynı gün doğurcaksınızz..

kübra napmış dün o da doktora gidecektiii görmüş mü bebişini?

aynen kuzum beraber doğurucaz yemek yerken seni gördüm cevap veremedim güzelce dinlen canım hesapladım ben benim bebek 6 kasıma geliyor umarım bi gün erken bi gün geç doğar 6 kasımı istemiyorum

slm kızlar nasılsınızzzzzzz nasıl gidiyo hayatlarınız?? ben okul ev arasındayım oğlum hasdtaydı giremedim hiç. var mı yeni hamişler en son fulyave kübrayı duymuştumm

aynen kuzum beraber doğurucaz yemek yerken seni gördüm cevap veremedim güzelce dinlen canım hesapladım ben benim bebek 6 kasıma geliyor umarım bi gün erken bi gün geç doğar 6 kasımı istemiyorum

canım zaten gününde doğmz bebekler ya erken ya geç doğar sen nie 6 kasımı istemiyon

slm kızlar nasılsınızzzzzzz nasıl gidiyo hayatlarınız?? ben okul ev arasındayım oğlum hasdtaydı giremedim hiç. var mı yeni hamişler en son fulyave kübrayı duymuştumm

selam canım hoşgeldinnn geçmiş olsun oğluşuna yeni hamişimiz ayvareçeli yani tubiş

kızçelerrrrr kalbi pıt pıt atan bir fasulyemmmmm varrr
oyyy maşallahhh senin fasulyeneeeee.. allahım o günleri bana ve bekleyen diğer arkadaşlarıma da nasip etsin, AMİİNNNN...

he heee sabah onu uyandırdım kendine gelince elini aldım göbüşüme koydum. hemen dikti kafayı, test mi yaptın kıs dedi. (çünkü dün akşam bana daha yapma bekle dedi. erkenden öğreniriz sora bi şey olur üzülürüz demişti.)evet dedim. hemen kalktı sarıldı bana gözyaşlarımı sildi işte böleeeee

geçmişi okuyamadım ama son gördüğüme göreee tubiş hamiş misin hayırlı olsun datlummmm ben sana didim ben sana didim
eveeeetttttt iremikommmm
teşekkür ederim canım, ayrıca diğer tüm kızlara da kübra, bambu...

hastaneye ulaşana kadar çatladım bi yerimden. bi de öle yoğunum
Eveett SONUÇ 67,43
tuğbişim gözün aydın bebegim Allahım kucagına almayı nasip etsin :))

umudum seninde transverin olacakmış insallah güzel haberleri sendende alıcaz ,,

selam kızçeler çok güzel haberler var bugun yinee

çocuk bjk li olacak seninki gibi babalar bjkli olunca
he he bizde anası da danası da fenerbahçeli olcak, tabi teknik bi ağrıza olmaz da başka bi takımı seçmezse

canım teşekkür ederim, daha güzelleri senin başına inşallahh.. benimki de ilaçla oldu bak, inşallah sen de en kısa sürede bu güzel haberi al canım...

insallahcanım dün sol kasık agrım cok oldu doktora gittim tesadüfen hastanedeydim.. bişe yok dedi belki geç bir yumurta döllenmiş o çatlamış olabilir dedi öbürleri önceden çatlamiş dedi ama bakalım kısmet hayırlısı ise olur benimde zanını bekliyordur elbet anası gibi nazlı olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…