Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla pek kaynatamıyoz didem beni uyku bastı akşam olsa da eve gitsem diye can atıyommm.
senin bebiş neler diyoooo. o da göndersin öpücük bizeee

aman da aman taze hamiş seniii diğer bir adında uykucu artık senin

benim bebiş de hanginizin susamını balığını kuzusunu alsam diye düşünüyo ee ne de olsa büyüdü çapkınlık yapacak

eveeeeeeeeettttt günün sorusu geliyorrrrr......

akşama ne pişirsek....???????????sabahtan beri bulamadım fikir istiyorum...

eveeeeeeeeettttt günün sorusu geliyorrrrr......

akşama ne pişirsek....???????????sabahtan beri bulamadım fikir istiyorum...

bugün bende menü zengin bacım yardım edeyim sana ve senin gibi yemek düşünenlere

1-yoğurtlu çorba
2- kuru fasülye
3-pilav
4- kuru dolma biberin dolması
5-hoşaf
6-salata

teşekkür ederizz teyzesiiii
oynadık bir güzel ohh ohhh...

kızz bizim oaralarda hava nasıll yaa burda kapalı kapalı of içim karardı özledim ben güneşi

ay sorma burda da bi kapalı bi güneşli... eşim olsa oynak karı gibi derdi... tövbe yareppim

az önce bankaya gittim çıkarken hava güneşliydi,gelirken yağmurlu....

öyle işte....

bu sene yaz gelmicek galiba.....

bugün bende menü zengin bacım yardım edeyim sana ve senin gibi yemek düşünenlere

1-yoğurtlu çorba
2- kuru fasülye
3-pilav
4- kuru dolma biberin dolması
5-hoşaf
6-salata

wooowwwwwww, bunların hepsini sen mi yaptın?

eeee şeyyyyyyy akşama bizde tam size gelmeyi düşünüyoduk.....

wooowwwwwww, bunların hepsini sen mi yaptın?

eeee şeyyyyyyy akşama bizde tam size gelmeyi düşünüyoduk.....

pilav yapmadım da salata yapılacak sonraa. evet hepsini ben yaptım canım yarına filan da kalsın diye çok yaptım. birazdan da poğaça yapacağım sürekli "aç" gezen "biz" için

gel canım yemekler feda olsun sizee

yaaa benim hamilelik takvimimde ne yazıyorrr önümüzdeki 3 ay içinde çok kilo alacaksınız diyorrr ooo bende zaten bu boğazla ilk 3 ayda almadığım kiloları fazlasıyla alırım heralde vazgeçtimm poğaçadan da kaynanam bir şeyler yolluyordu aklıma onlar geldi

hımmmm o zaman senden aldığım fikir... yoğurt çorbası deyince aklıma geldi yayla çorbası,onu yapayım bari....

yanına da...............
patates kavurayım(çok değişik olarak) ve tavuk kızartayım bari....

kız kaynanan kesin yollucaksa yapma poğaca ama.... göndermezse yap mutlaka...

düşünsene yolda geliyosunuz,acıktın,yolluk hiç bişey yok yanında,mola verilecek yerde çok uzak....

anaaaaaaammmmm skandal.... Allah kimsenin başına vermesin.....

ben kesin ağlardım açlıktan...

bende de o huy çıktı iyi mi acıkınca hemen yemezsem ağlayasım geliyo.... bi keresinde ağlamıştım zaten,eşim hala dalga geçiyo...

didoşşş bende size geliom akşam yemeğe Açıktım zatiiii

Ben akşama davuklu pilav yapıcam yanına ayrannnn misssssssssssss nasıl canım çekio

eşime sorayım da ne kadar yolluyomuş ona göre yapayım dediğin doğru. ben zaten yanıma yiyecek almadan yola çıkamam dediğin gibi aç kalınca insan ne yapacağını şaşırıyor..

açlıktan ben sinirlenirim yolda çaresiz kalınca da kesin ağlardım heralde senin gibi

sende eşine de ki ben değil bebek ağlıyor acıktığı için

ay benim minnak yavruuuuuuummm acıkırmış ta annesinin midesini kazırmış.... kıyamam ben ona....

eeee artık didoş senin kilo almaların yakındır....

artık böyle fit bir vücutla dolaşamayacaksın....

Ben gidim bakim mutfakta ne var acıktım ya laaaaaaa akşama kadar idare etsin bizi

ben de şimdi midemi bastırsın diye muz yedim... 1saat sonra çıkıyom zaten.. hemen çorbamı yaparım... patatesimi kavururum...

eşime de tavuk kızartayım.. ay ben tavuk yiyemiyorum ya.... sadece öğlende tavuk çorbası içebildim o kadar..

haaaaaaaaaa bu arada size bişey danışcam...

konserve ton balığı yesek mi acaba zararlı değildir demi?:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…