- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.821
valla pek kaynatamıyoz didem beni uyku bastı akşam olsa da eve gitsem diye can atıyommm.
senin bebiş neler diyoooo. o da göndersin öpücük bizeee
aman da aman taze hamiş seniii diğer bir adında uykucu artık senin
benim bebiş de hanginizin susamını balığını kuzusunu alsam diye düşünüyo ee ne de olsa büyüdü çapkınlık yapacak
o zaman bu şarkı didoşun bebişine gelsin...
haydiiiii hoppaaaaaaaaaaaaa
yan oda arkadaşım kahveli süt ısmarlıyo bana içip geleyimmm....
eveeeeeeeeettttt günün sorusu geliyorrrrr......
akşama ne pişirsek....???????????sabahtan beri bulamadım fikir istiyorum...
teşekkür ederizz teyzesiiii
oynadık bir güzel ohh ohhh...
kızz bizim oaralarda hava nasıll yaa burda kapalı kapalı of içim karardı özledim ben güneşi
bugün bende menü zengin bacım yardım edeyim sana ve senin gibi yemek düşünenlere
1-yoğurtlu çorba
2- kuru fasülye
3-pilav
4- kuru dolma biberin dolması
5-hoşaf
6-salata
wooowwwwwww, bunların hepsini sen mi yaptın?
eeee şeyyyyyyy akşama bizde tam size gelmeyi düşünüyoduk.....
pilav yapmadım da salata yapılacak sonraa. evet hepsini ben yaptım canım yarına filan da kalsın diye çok yaptım. birazdan da poğaça yapacağım sürekli "aç" gezen "biz" için
gel canım yemekler feda olsun sizee
yaaa benim hamilelik takvimimde ne yazıyorrr önümüzdeki 3 ay içinde çok kilo alacaksınız diyorrr ooo bende zaten bu boğazla ilk 3 ayda almadığım kiloları fazlasıyla alırım heraldevazgeçtimm poğaçadan da kaynanam bir şeyler yolluyordu aklıma onlar geldi
pilav yapmadım da salata yapılacak sonraa. Evet hepsini ben yaptım canım yarına filan da kalsın diye çok yaptım. Birazdan da poğaça yapacağım sürekli "aç" gezen "biz" için
Gel canım yemekler feda olsun sizee
kız kaynanan kesin yollucaksa yapma poğaca ama.... göndermezse yap mutlaka...
düşünsene yolda geliyosunuz,acıktın,yolluk hiç bişey yok yanında,mola verilecek yerde çok uzak....
anaaaaaaammmmm skandal.... Allah kimsenin başına vermesin.....
ben kesin ağlardım açlıktan...
bende de o huy çıktı iyi mi acıkınca hemen yemezsem ağlayasım geliyo.... bi keresinde ağlamıştım zaten,eşim hala dalga geçiyo...
didoşşş bende size geliom akşam yemeğeAçıktım zatiiii
Ben akşama davuklu pilav yapıcam yanına ayrannnn misssssssssssss nasıl canım çekio
gel canımmm bende size geleyimmm madem tavuklu pilav varmış
eşime sorayım da ne kadar yolluyomuş ona göre yapayım dediğin doğru. ben zaten yanıma yiyecek almadan yola çıkamam dediğin gibi aç kalınca insan ne yapacağını şaşırıyor..
açlıktan ben sinirlenirim yolda çaresiz kalınca da kesin ağlardım heralde senin gibi
sende eşine de ki ben değil bebek ağlıyor acıktığı için
Ben gidim bakim mutfakta ne var acıktım ya laaaaaaa akşama kadar idare etsin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?