- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.841
ay benim minnak yavruuuuuuummm acıkırmış ta annesinin midesini kazırmış.... kıyamam ben ona....
eeee artık didoş senin kilo almaların yakındır....
artık böyle fit bir vücutla dolaşamayacaksın....
Ben gidim bakim mutfakta ne var acıktım ya laaaaaaa akşama kadar idare etsin bizi
ben de şimdi midemi bastırsın diye muz yedim... 1saat sonra çıkıyom zaten.. hemen çorbamı yaparım... patatesimi kavururum...
eşime de tavuk kızartayım.. ay ben tavuk yiyemiyorum ya.... sadece öğlende tavuk çorbası içebildim o kadar..
haaaaaaaaaa bu arada size bişey danışcam...
konserve ton balığı yesek mi acaba zararlı değildir demi?:44::44::44:
şışşşşşt kızlar
yemeyin o kadar çok sonra şişko şiko
dolanırsınız ortalıkta
ben de şimdi midemi bastırsın diye muz yedim... 1saat sonra çıkıyom zaten.. Hemen çorbamı yaparım... Patatesimi kavururum...
Eşime de tavuk kızartayım.. Ay ben tavuk yiyemiyorum ya.... Sadece öğlende tavuk çorbası içebildim o kadar..
Haaaaaaaaaa bu arada size bişey danışcam...
Konserve ton balığı yesek mi acaba zararlı değildir demi?:44::44::44:
şişko olmak istemiyorum yaaa.. Ama bebeğim büyüsünn karnım büyüsün zevk alırım bundann..
Yaa ben kıyafet bakacaktım kendimee normalde 38 giyiyorum daa 40 mı alsam ki acepp ??
Ehheh açlar topiği olacak bizim topikkYiyin bir şeyler kuzummm iki canlıyız iki canlıııı boşa dememişlerr
ben de 40 giyiyodum canım pantolonumu 42 aldım,şuan epey bol ama çok rahat... tişörtlerimi de L beden aldım,normalde M oluyo...şişko olmak istemiyorum yaaa.. ama bebeğim büyüsünn karnım büyüsün zevk alırım bundann..
yaa ben kıyafet bakacaktım kendimee normalde 38 giyiyorum daa 40 mı alsam ki acepp ??
ehheh açlar topiği olacak bizim topikkyiyin bir şeyler kuzummm iki canlıyız iki canlıııı boşa dememişlerr
aaaa yok olmaz ben kocama ihanet edemem,başka marketten alışveriş yapamam....konserve hiç bir ürün kullanma derim canımm zararlı mıdır bilmiyorum ama hiç sağlııklı gibime gelmiyor benim..
kız git marketten al balık onu yee marka vermek gibi olacak ama pekdemirlerde hep oluyo balık ordan al ye daha sağlıklı bebeğimmm
ohhhhh ne güzel senin ablan orad ben burda yalnız yalnız takılıyorum... bu arada yakınlarda lokanta yok diyodum ya,sonunda buldum ara sokaklarda varmış,hemde çok güzel yemekleri var ve çok temiz.... yaşasın artık pide gözleme ekmek arası yemekten kurtuldum..abla tonbalıklı salata yapmış acıkırım die kıyamam yaaaa oda olmasaaaaa vay halime oohh mis gibi geldi
fitoşcum abartmamak şartıyla yenebilir die biliyorum ben :44::44::44::44::44:
Kızlar kızlar gelemmmiiii yanağğııızzzzzdannnn öpemmm miiiiiii
fulicim afiyet olsun ohhh.. Fitoşun canı iyice çekecek şimdi
Hülya ablam sen napıyon nasılsınnn ??
Kızlar benim başıma ağrı girdi yine offf ben gideyim poğaçamı yapayım eşimde gelir o zamana kadar kaynımda geliyomuşş ortalığı toplamam lazım çamaşır serili her yerde.
Gelemezsem tekrar merak etmeyinn pazartesi ancak gelebilirmm.. Görüşmek üzereee
ohhhhh ne güzel senin ablan orad ben burda yalnız yalnız takılıyorum... Bu arada yakınlarda lokanta yok diyodum ya,sonunda buldum ara sokaklarda varmış,hemde çok güzel yemekleri var ve çok temiz.... Yaşasın artık pide gözleme ekmek arası yemekten kurtuldum..
3gündür sulu yemek yiyorum öğlenleri....
öp öp öp öp öp
fulicim afiyet olsun ohhh.. fitoşun canı iyice çekecek şimdi
hülya ablam sen napıyon nasılsınnn ??
kızlar benim başıma ağrı girdi yine offf ben gideyim poğaçamı yapayım eşimde gelir o zamana kadar kaynımda geliyomuşş ortalığı toplamam lazım çamaşır serili her yerde.
gelemezsem tekrar merak etmeyinn pazartesi ancak gelebilirmm.. görüşmek üzereee
yawru öz ablam değil bizim ofisin yemkelerini temizliğini yapan abla ama öz ablam gibi severim 4 senedir beraberiz
oohhh ne güzel sulu ymek yiyosun artıkkk zaten ne olucak bizim bu iştahımızzzzzz
öperim kiiii
ya abla doymuyorum ben ya
bu aralarda tahin pekmeze taktım....
olmadan kahvaltı anlamsız geliyo....
evde bitmişti dün akşama eve giderken 2markete uğradık ikisindede bitmiş.. boşver dedim,eşim de almalıyız mutlaka dedi.. yana yakıla aradık peynircide bulduk aldık.. çok mutlu oldum
anladım canım.. Ben de öyle abla yok ki... Ben büroda tek başıma takılıyorum... Hiç kimsecikler yok
Valla iştahımız tavan olucak onu biliyorum da bizim halimiz ne olacak onu düşünmek istemiyorum....
Kızlar kızlar gelemmmiiii yanağğııızzzzzdannnn öpemmm miiiiiii
fulicim afiyet olsun ohhh.. fitoşun canı iyice çekecek şimdi
hülya ablam sen napıyon nasılsınnn ??
kızlar benim başıma ağrı girdi yine offf ben gideyim poğaçamı yapayım eşimde gelir o zamana kadar kaynımda geliyomuşş ortalığı toplamam lazım çamaşır serili her yerde.
gelemezsem tekrar merak etmeyinn pazartesi ancak gelebilirmm.. görüşmek üzereee
öp öp öp öp öp öp öp öp beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?