Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

şişko olmak istemiyorum yaaa.. ama bebeğim büyüsünn karnım büyüsün zevk alırım bundann..
yaa ben kıyafet bakacaktım kendimee normalde 38 giyiyorum daa 40 mı alsam ki acepp ??

Ben gidim bakim mutfakta ne var acıktım ya laaaaaaa akşama kadar idare etsin bizi

ehheh açlar topiği olacak bizim topikk yiyin bir şeyler kuzummm iki canlıyız iki canlıııı boşa dememişlerr

konserve hiç bir ürün kullanma derim canımm zararlı mıdır bilmiyorum ama hiç sağlııklı gibime gelmiyor benim..
kız git marketten al balık onu yee marka vermek gibi olacak ama pekdemirlerde hep oluyo balık ordan al ye daha sağlıklı bebeğimmm

şışşşşşt kızlar
yemeyin o kadar çok sonra şişko şiko
dolanırsınız ortalıkta

ya abla doymuyorum ben ya

bu aralarda tahin pekmeze taktım....
olmadan kahvaltı anlamsız geliyo....
evde bitmişti dün akşama eve giderken 2markete uğradık ikisindede bitmiş.. boşver dedim,eşim de almalıyız mutlaka dedi.. yana yakıla aradık peynircide bulduk aldık.. çok mutlu oldum

abla tonbalıklı salata yapmış acıkırım die kıyamam yaaaa oda olmasaaaaa vay halime oohh mis gibi geldi

fitoşcum abartmamak şartıyla yenebilir die biliyorum ben :44::44::44::44::44:

ben de 40 giyiyodum canım pantolonumu 42 aldım,şuan epey bol ama çok rahat... tişörtlerimi de L beden aldım,normalde M oluyo...

arkadaşım son ayında şuan,kıyafette çok zorlanıyorum diyo. mesela başlarda tam gelen hamile kıyafetlerimi şuan giyemiyorum diyo,1 beden büyük almamı önerdi bana....

aaaa yok olmaz ben kocama ihanet edemem,başka marketten alışveriş yapamam....
ya zaten taze balık konusunda sıkıntımız yok burda bi yer var,eşim orada pişirttiriyo,evde yiyoruz... ben evde hiç balık yapmam... da sorun bende.... tiksindiğim için yiyemiyorum...ama alışmam lazım,normalde çok severim aslında ama işte bebiş.........

fulicim afiyet olsun ohhh.. fitoşun canı iyice çekecek şimdi

hülya ablam sen napıyon nasılsınnn ??

kızlar benim başıma ağrı girdi yine offf ben gideyim poğaçamı yapayım eşimde gelir o zamana kadar kaynımda geliyomuşş ortalığı toplamam lazım çamaşır serili her yerde.

gelemezsem tekrar merak etmeyinn pazartesi ancak gelebilirmm.. görüşmek üzereee

abla tonbalıklı salata yapmış acıkırım die kıyamam yaaaa oda olmasaaaaa vay halime oohh mis gibi geldi

fitoşcum abartmamak şartıyla yenebilir die biliyorum ben :44::44::44::44::44:
ohhhhh ne güzel senin ablan orad ben burda yalnız yalnız takılıyorum... bu arada yakınlarda lokanta yok diyodum ya,sonunda buldum ara sokaklarda varmış,hemde çok güzel yemekleri var ve çok temiz.... yaşasın artık pide gözleme ekmek arası yemekten kurtuldum..
3gündür sulu yemek yiyorum öğlenleri....

Kızlar kızlar gelemmmiiii yanağğııızzzzzdannnn öpemmm miiiiiii

öp öp öp öp öp

kolay gelsin didoşum hayırlı yolculuklarrrrrr fırsat bulursan eğer bizede hayırlı haberlerini ilet...

yawru öz ablam değil bizim ofisin yemkelerini temizliğini yapan abla ama öz ablam gibi severim 4 senedir beraberiz

oohhh ne güzel sulu ymek yiyosun artıkkk zaten ne olucak bizim bu iştahımızzzzzz

öperim kiiii

çektiğinden değil aslında,normal balık yiyemiyorum diye dediydim...belki onu yerim dedim...

benim de başım ağrıdı yahu...

güle güle git sevgi kelebeğim....
yolda dikkatli olun... hayırlısıyla yuvanıza gelin inşallah... öpüyorum seni ben de yarım saate kaçarı eve..byeeeeeeee.hayırlı yolculuklar...

anladım canım.. ben de öyle abla yok ki... ben büroda tek başıma takılıyorum... hiç kimsecikler yok

valla iştahımız tavan olucak onu biliyorum da bizim halimiz ne olacak onu düşünmek istemiyorum....

sizin şimdi tam yeme aylarınız
boşver ye anacım nasılsa doğumdan sonra gider kilolar ye gitsin

anladım canım.. Ben de öyle abla yok ki... Ben büroda tek başıma takılıyorum... Hiç kimsecikler yok

Valla iştahımız tavan olucak onu biliyorum da bizim halimiz ne olacak onu düşünmek istemiyorum....

ben dalga geçiorum zaten beni vinçle doğuma götürürsünüz die

kendine dikkat et tatlım pazartesi çok bekletme bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…