- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.861
yaaaa abbllaaaaaa eşim bana söz verdi allahın izniyle temmuzda doğum günü pastamı böyle yaptırıcak
Sende hamile kal bundan yaptır ablammmmm yakışırrrrr
:)) ben geldimmm :)) nasılsınız??
veririz demi abla gerçekten?sizin şimdi tam yeme aylarınız
boşver ye anacım nasılsa doğumdan sonra gider kilolar ye gitsin
ben dalga geçiorum zaten beni vinçle doğuma götürürsünüz die
çok güzel dimi bayıldım ben kızım diyoki ben yaparım sana aynısından
:)) ben geldimmm :)) nasılsınız??
veririz demi abla gerçekten?
amaaaaaaaannnnnn ben 25 kilo vermiş biriyim onumu veremicem....yarasın bebişime....
devlet gibi hatunsun beeeeeeeee......
maşallah
yakışır sana fulim... boyun da uzun senin nasılsa....
veririz demi abla gerçekten?
amaaaaaaaannnnnn ben 25 kilo vermiş biriyim onumu veremicem....yarasın bebişime....
devlet gibi hatunsun beeeeeeeee......
maşallah
yakışır sana fulim... boyun da uzun senin nasılsa....
evet abla çok güzelllll kübraya söyle bende istiyom temmuzun 21 de
kızlar ben ufaktan kaçıyorum...
öpüyorum hepinizi......
yarına kadar kendinize en önemliside yavrucuklarınıza iyi bakın...
seviyom sizi...
evet canlarım hamileyim Allahın izni ile.... dün test yaptım 3 gündür özellikle akşam ciddi mide bulantılarım oluyordu. hatta sürekli istifar durumum vardı. oğlumda 2 aya kadr buylantım olmamıştı bu kez başımı kaldıramıyorum... :) şükür burada takvim eklemek bana da nasip oldu. darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına :)
benim dünden tavuk sotem ve makarnam var. yanına domates çorba yaparım tımamdır. üşenmezsem yeşillik salata...eveeeeeeeeettttt günün sorusu geliyorrrrr......
akşama ne pişirsek....???????????sabahtan beri bulamadım fikir istiyorum...
günde belli bi gr ma kadar kafein varmış bacım. ben çay hiç içmem aram yoktur zaten. hem ben hamişlerle birlikte içtim öle çok kahveli deil az hahveli. sütün rengi az bi şey değişmişne kahvesi sadece sütttt kafein tein sonu ein le biten hiç bişeye bulaşmıyoruz
canım benim bizim burdaki hamiş arkadaş ilk 5 ay toplam 2-3 kilo aldı, ama 6. ay 1 ayda 5 kilo aldı. dr.u diyetisyene göndermiş. yani normal bu aralarr...yaaa benim hamilelik takvimimde ne yazıyorrr önümüzdeki 3 ay içinde çok kilo alacaksınız diyorrr ooo bende zaten bu boğazla ilk 3 ayda almadığım kiloları fazlasıyla alırım heraldevazgeçtimm poğaçadan da kaynanam bir şeyler yolluyordu aklıma onlar geldi
ben de öpiiimmmmmöp öp öp öp öp öp öp öp beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet canlarım hamileyim Allahın izni ile.... dün test yaptım 3 gündür özellikle akşam ciddi mide bulantılarım oluyordu. hatta sürekli istifar durumum vardı. oğlumda 2 aya kadar bulantım olmamıştı bu kez başımı kaldıramıyorum... :) şükür burada takvim eklemek bana da nasip oldu. darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına :)
sipariş alındı canım sen merak etme
canım hayırlı olsunnn hamişliğinn. belkim bu sefer istediğin gibi ikiz sağlıklı bebişlerin vardır göbişinde... o kadar bulantıya di miiii..
bu arad benim tazeliğim 24 saat bilem sürmedi ya laaa maşallahhh maşallahhh
evet canlarım hamileyim Allahın izni ile.... dün test yaptım 3 gündür özellikle akşam ciddi mide bulantılarım oluyordu. hatta sürekli istifar durumum vardı. oğlumda 2 aya kadar bulantım olmamıştı bu kez başımı kaldıramıyorum... :) şükür burada takvim eklemek bana da nasip oldu. darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?