Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sizin şimdi tam yeme aylarınız
boşver ye anacım nasılsa doğumdan sonra gider kilolar ye gitsin
veririz demi abla gerçekten?
amaaaaaaaannnnnn ben 25 kilo vermiş biriyim onumu veremicem.... yarasın bebişime....
ben dalga geçiorum zaten beni vinçle doğuma götürürsünüz die

devlet gibi hatunsun beeeeeeeee......
maşallah
yakışır sana fulim... boyun da uzun senin nasılsa....

veririz demi abla gerçekten?
amaaaaaaaannnnnn ben 25 kilo vermiş biriyim onumu veremicem.... yarasın bebişime....

devlet gibi hatunsun beeeeeeeee......
maşallah
yakışır sana fulim... boyun da uzun senin nasılsa....

veririz kuzum veririz merak etme

devlet gibi hatunum evet enine boyuna maşşallahhh
evde 83 geliodum dr mont ayakkabı ne varsa hepsiyle tarttı 85 geldim yerin dibine giriyodum heeee dio bide sakin ol hep üstünle tartıcam seni ben düşerim 2 kg üstünden 10-11 kg de sınırla kg ni dedi nasıl olacak bilmiyorum boy olmasa yandım allahhh 1.73 te bu hızla bu boyda kurtarmıycak beni

kızlar ben ufaktan kaçıyorum...

öpüyorum hepinizi......

yarına kadar kendinize en önemliside yavrucuklarınıza iyi bakın...

seviyom sizi...

evet canlarım hamileyim Allahın izni ile.... dün test yaptım 3 gündür özellikle akşam ciddi mide bulantılarım oluyordu. hatta sürekli istifar durumum vardı. oğlumda 2 aya kadar bulantım olmamıştı bu kez başımı kaldıramıyorum... :) şükür burada takvim eklemek bana da nasip oldu. darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına :)

Son düzenleme:

hayırlı olsun o zaman canımmm sağlıcakla devamını getirsin rabbim

eveeeeeeeeettttt günün sorusu geliyorrrrr......

akşama ne pişirsek....???????????sabahtan beri bulamadım fikir istiyorum...
benim dünden tavuk sotem ve makarnam var. yanına domates çorba yaparım tımamdır. üşenmezsem yeşillik salata...

ne kahvesi sadece sütttt kafein tein sonu ein le biten hiç bişeye bulaşmıyoruz
günde belli bi gr ma kadar kafein varmış bacım. ben çay hiç içmem aram yoktur zaten. hem ben hamişlerle birlikte içtim öle çok kahveli deil az hahveli. sütün rengi az bi şey değişmiş

canım benim bizim burdaki hamiş arkadaş ilk 5 ay toplam 2-3 kilo aldı, ama 6. ay 1 ayda 5 kilo aldı. dr.u diyetisyene göndermiş. yani normal bu aralarr...
bu arada tebrik ediyorum bacım seni, menü süper.. ellerine sağlık...

öp öp öp öp öp öp öp öp beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben de öpiiimmmmm

Eki Görüntüle 670929

kızlar hamile kalıyım ahanda bu pastadan istiyom

wooouuvvv süper yalnız ben karından önce göğüslere takıldım. füze gibiler maşallahhhh... ama mavisini yaptır, senin oğlun olcakmış gibime geliyi benim

canım hayırlı olsunnn hamişliğinn. belkim bu sefer istediğin gibi ikiz sağlıklı bebişlerin vardır göbişinde... o kadar bulantıya di miiii..
bu arad benim tazeliğim 24 saat bilem sürmedi ya laaa maşallahhh maşallahhh

canım benimmm :) batıma son birkaç gün var hala :) birkaç gün öndesin sen kuzum :) ben mide bulantıma dayanamadım. birde implantsyon yani yerleşme gerçekleştiğinde lekelenmem oluyor benim oğlumda da ve bu kuzucukda da oldu aynısı ordan anladım :) dün sabah da çift çizgiyi gördüm çok şükür :) sen hala tazesin bana göre :) desene yavrucuklar aynı zamanda geliyor :) inş. ikizdir ama herşeyden önce sağlıklı sıhhatli olurlar inş. :)) ama şu bir gerçek serap gibi kocama silkeletemedim de kendi kendimi deli gibi silkeledim valla :) bu silkeleme olayı doğru valla :))

didemmm canım seni Allah gönderdi inanki.. ya ben 3 yaşındaki oğlumuda lilly denilen yerden imza alanına eklemek istiyorum ama bir türlü yapamadım :S nasıl olacak acaba :S

meryemcimm hoşgeldinnn 5 dk lığına uğradıydımm seninde güzel haberini aldımm çifte bayram yaptık bugün wallaaa ikiz mi üçüz mü bilmem de canım bulantıların şimdiden varsaa yani bebek minnacıktan azcık büyüktür gibime geliyor yeni evinizin misafiriiii hoşgeldii canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın... bu arada ben ankaradayımm ama yarın sabah dönüyoruz başka zaman geldiğimde görüşmek nasip olur inşallah göbüşler de büyümüş olur o zamana

kızlar poğaçamı da yaptım azcık uzanayım artık dinleneyim. gelebildiğim ilk fırsatta gelicem yanınızaa bana dua edin sınavım için de güzel geçsinn iyi haftasonları diliyorum şimdidennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…