Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

didemmm canım seni Allah gönderdi inanki.. ya ben 3 yaşındaki oğlumuda lilly denilen yerden imza alanına eklemek istiyorum ama bir türlü yapamadım :S nasıl olacak acaba :S

canım o sitelerden bende baya uğraşmıştım ama olmamıştı. tickerfactory den yap orda sıkıntı çıkmıyor. orda takvimini hazırlıyorsun sonra sana linkerin olduğu bir sayfa çıkıyor karşına o linki de alıyorsunnn profil düzenle sayfandan altlarda bir yerlerde yerini göreceksin adı aklıma gelmedi oraya yapıştırıyorsun oluyor canımm

didem en kısa zamanda beklerim canm. çok mutlu olurum inan gördüğüme :) hatta beni ilk canlı gören sen olursun :) kuzularımızda kaynaşır :) çook teşekkür ederim ben nexte basmıyormuşum :):):): inş. olmuştur :) birini ekleyip de diğerini eklememek olmaz değil mi :) hayırlı yolculuklar çok dikkatli ol Allaha emanet olun inş.

hastaneye ulaşana kadar çatladım bi yerimden. bi de öle yoğunum
Eveett SONUÇ 67,43

Canım benimmmmm. Çok sevindim, çoook. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bu değer katlaya katlaya çığ gibi büyüsün hayırlısıyla:))) Çok mutluum senin adına. Allaha şükürler olsun binlerce kere:))

Meryemcim, seni de canı gönülden tebrik ediyorum canım. Allah sana da sağlıklı bir hamilelik nurtopu gibi bir bebe neasip etsin canım benim. Oh ne güzel, Allah gerideki kızlara nasip etsin bundan sonra inşallah. Umuta, Yelize, Merveye, diar'a, Hülya sultana adını hatırlayamadığım herkese güzel Allahım bu mutluluğu yaşatsın en geç bu ay.

Canım Allah yardımcın olsun, on parmağına on melek konsun inşallah:) Hayırlarla gel inşallah.

sırayla hamişlerimiz çoğalıyor inşallah o takvimi yapmak banada nasip olur tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

öp bacımsende öp beni

o göğüsler süt dolu ondan öyle füze gibi
ayrıca ağzından bal damlıyo tatlım
sağlıklın olsunda kız erkek farketmez canım
güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim
gel bende seni şöyle kocaman bi öpiyim

ablacım çoook teşekkür ederim iyi dileklerin için. inşallahhh duandaki gibi değerlerim artar, pıt pıtları duyarım. allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. allahım müjde bekleyen diğer arkadaşlarıma da en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsınn. AMİNNN

günaydın canım 2 dakka erken çıktım dün işten yazmışsınızda yazmışsınız oku oku bi hal oldum ben iyiyim sen nasılsın
ha haaa çenesi düşükler topiği diyom buraya ben boşuna deil
benim midem kötü fatmam ya üşüttüm ya hamişlik dicem ama. daha erken psikolojik de olabilir. dün akşam başladı. bulantı deilde ağırlık var midemde, boğazımdan zor geçiyo yediğim. ve çok şişkinlik yapıyo iştahsızlık var.
günaydın kızlarrr
günaydın bacımmm nasılsınnn....

şimdi adet olamadığın için (şükür) bi şişlik olacak sonra dün iremin dediği gibi gaz büyük problem yediklerini sadeleştir belki midene dokunuyodur keşfetmeye çalış bide miden bulanmazken sütü yoğurdu filan ye bol bol

ben de yediklerimi daha az baharatlı falan gibi sadeleştirmeye çalışayım bali mide sorunum artmasın daha da. gaza gelince sabah dümdüz bi karınla uyanıyorum, akşama davul gibi çıkıyo :) bi şey de çıkartamıyom. uyuyunca hallediyom herhal ha haaa
ara öğünde süt içiyorum son 2 aydır, ama inanılmaz ayran istiyo canım. ayran derken bile ağzım sulanıyo şimdi

Son düzenleme:

iyidir tatlım seni sormalı diycem ma haberlerini aldım

aa didemmiydi ayran aşeren bi ara bende çok içtim ferahlatıyordu şimdi ise çok içtim diye midem bulandı

aa didemmiydi ayran aşeren bi ara bende çok içtim ferahlatıyordu şimdi ise çok içtim diye midem bulandı

ben hatırlayamadım kimdiii...
ha ha psikolojide bi tabir vardır BIKTIRMA...
diyelim ki canın zararlı bi şeyi çook çookkk istiyo. onubi oturuşta doyana kadar tiksinene kadar ye, bi daha canın daha az ister.
bi arkadaşta uygulamıştık biz bunu. ürün hamburgerdi. o oturuşta kaç tane yedi hatırlamıyom şimdi ama işe yaradı, tiksindi hamburgerden.
seninki de o hesap olmuş ben de olmasın amaaaa ben ayranı çook seviyommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…