- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.881
didemmm canım seni Allah gönderdi inanki.. ya ben 3 yaşındaki oğlumuda lilly denilen yerden imza alanına eklemek istiyorum ama bir türlü yapamadım :S nasıl olacak acaba :S
hastaneye ulaşana kadar çatladım bi yerimden. bi de öle yoğunum
Eveett SONUÇ 67,43
meryemcimm hoşgeldinnn 5 dk lığına uğradıydımm seninde güzel haberini aldımm çifte bayram yaptık bugün wallaaaikiz mi üçüz mü bilmem de canım bulantıların şimdiden varsaa yani bebek minnacıktan azcık büyüktür gibime geliyor yeni evinizin misafiriiii hoşgeldii canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın... bu arada ben ankaradayımm ama yarın sabah dönüyoruz başka zaman geldiğimde görüşmek nasip olur inşallah göbüşler de büyümüş olur o zamana
kızlar poğaçamı da yaptım azcık uzanayım artık dinleneyim. gelebildiğim ilk fırsatta gelicem yanınızaa bana dua edin sınavım için de güzel geçsinn iyi haftasonları diliyorum şimdidennn
evet canlarım hamileyim Allahın izni ile.... dün test yaptım 3 gündür özellikle akşam ciddi mide bulantılarım oluyordu. hatta sürekli istifar durumum vardı. oğlumda 2 aya kadar bulantım olmamıştı bu kez başımı kaldıramıyorum... :) şükür burada takvim eklemek bana da nasip oldu. darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına :)
benim dünden tavuk sotem ve makarnam var. yanına domates çorba yaparım tımamdır. üşenmezsem yeşillik salata...
günde belli bi gr ma kadar kafein varmış bacım. ben çay hiç içmem aram yoktur zaten. hem ben hamişlerle birlikte içtim öle çok kahveli deil az hahveli. sütün rengi az bi şey değişmiş
canım benim bizim burdaki hamiş arkadaş ilk 5 ay toplam 2-3 kilo aldı, ama 6. ay 1 ayda 5 kilo aldı. dr.u diyetisyene göndermiş. yani normal bu aralarr...
bu arada tebrik ediyorum bacım seni, menü süper.. ellerine sağlık...
ben de öpiiimmmmm
wooouuvvv süper yalnız ben karından önce göğüslere takıldım. füze gibiler maşallahhhh... ama mavisini yaptır, senin oğlun olcakmış gibime geliyi benim
Canım benimmmmm. Çok sevindim, çoook. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bu değer katlaya katlaya çığ gibi büyüsün hayırlısıyla:))) Çok mutluum senin adına. Allaha şükürler olsun binlerce kere:))
topikimin güzel bayanları nasılsınızzz
ha haaa çenesi düşükler topiği diyom buraya ben boşuna deilgünaydın canım 2 dakka erken çıktım dün işten yazmışsınızda yazmışsınız oku oku bi hal oldum ben iyiyim sen nasılsın
günaydın bacımmm nasılsınnn....günaydın kızlarrr
ha haaa çenesi düşükler topiği diyom buraya ben boşuna deil
benim midem kötü fatmam ya üşüttüm ya hamişlik dicem ama. daha erken psikolojik de olabilir. dün akşam başladı. bulantı deilde ağırlık var midemde, boğazımdan zor geçiyo yediğim. ve çok şişkinlik yapıyoiştahsızlık var.
günaydın bacımmm nasılsınnn....
şimdi adet olamadığın için (şükür) bi şişlik olacak sonra dün iremin dediği gibi gaz büyük problem yediklerini sadeleştir belki midene dokunuyodur keşfetmeye çalış bide miden bulanmazken sütü yoğurdu filan ye bol bol
ha haaa çenesi düşükler topiği diyom buraya ben boşuna deil
benim midem kötü fatmam ya üşüttüm ya hamişlik dicem ama. daha erken psikolojik de olabilir. dün akşam başladı. bulantı deilde ağırlık var midemde, boğazımdan zor geçiyo yediğim. ve çok şişkinlik yapıyoiştahsızlık var.
günaydın bacımmm nasılsınnn....
ben de yediklerimi daha az baharatlı falan gibi sadeleştirmeye çalışayım balimide sorunum artmasın daha da. gaza gelince sabah dümdüz bi karınla uyanıyorum, akşama davul gibi çıkıyo :) bi şey de çıkartamıyom. uyuyunca hallediyom herhal ha haaa
ara öğünde süt içiyorum son 2 aydır, ama inanılmaz ayran istiyo canım. ayran derken bile ağzım sulanıyo şimdi
aa didemmiydi ayran aşeren bi ara bende çok içtim ferahlatıyordu şimdi ise çok içtim diye midem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?