- Konu Sahibi antidepresif
-
bu ay tam yumurtlama günlerimde eşim antalyaya gidiyor yanımda olmayacak nasıl olacak bilmiyorum pazar günü gidecek şansım var mı acaba ?belli de olmaz değil mi teek geceyle hamile kalıyor insan inşallah tutar
Umutcum inşallah Bat'ını yanlış hatırlamıyorumdur. Yanlışsa da düzeltiriz. Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. İnşallah bu ay müjdeli haberler alırsınız. Bat tarihlerinizi belirtirseniz listeye eklerim.
antidepresif, sen napıyosn.. sen nasılsın.. benim halimi anlatmakal bitmez =)
sen ne kadar yıllık evlisin ..
benide ekle canım belki uğurlu gelirsiniz. bat 7 veya 10 aralık, ben bu ay menogon iğne kullandım yarında çatlatma iğnesi olucam inşallah bu ay tutar
Aralık ayında bu haberi almakk istiyorummm artıkkk(
inşallah bu topik sanaada ugurlu gelir canım
Aralık ayında bu haberi almakk istiyorummm artıkkk(
insallah cnm.. bnde yılladır bekliyorum o haberni almaya..
senin durum ne, ne kadarlık evlisin diye sorsam ?
ben 1 yıllık evliyim nisan ayından beri deniyoruz. Yani 6 aylık evliyken başladık ama hala yok. ben 20 yaşındayım 19 yaşında evlendim bazıları rahmin daha çok cılız gibi saçma yorum yapıyo ama ben 12 yaşımdan beri düzenli adet görüyorum ve herşey yolunda. ama olmuyo
güzelim daha 1yıllık evliymişsiniz.. ah keske bende öyle olmayı isterdim..
hem yaşın da küçük ..
bak simdi nasıl imrendim sana :)
o bazıları çok söyler durur, duymazdan gel derim sana.. bnde küçükken çok söylenirdi..insan artık belli bi yaşa geldi mi kaldıramıyo o tür lafları..
bitanem testler sonuçlar fln doktar ne diyor, sorun neymiş ?
evlendikten bir süre sonra isteniyo cnm yahemn ben kendimi 25 falan hissediyorum Ben doktora 2 ay önce falan gitmiştim herşey normal zaman lazım dedi ama eşim henüz gitmedi bu ay oda gidicek.
evt .. kimisine zaman lazım oluyo..hani hersey normal olupta.. zaman.. hani hormonlar vs.. kimisi geç düzene giriyo derler ..
hayırlısı olsun..
hepimiz için hayırlı olsun... sen ne zamandır bekliyosun. sanırım senin biraz daha uzun ?
evt.. sizlere göre çok uzun bi bekleyiş benim ki.
Allah bol sabır, bol şans versin.. En hayırlısıyla meleğini versin canım....
yeni evlendiğim yıllarımda, duyardım etraftan..
işte şu kadar yıllık çocuğu yok olmuyo vs..
derdim.. nasıl yaşıyolar, nasıl dayanıyolar..
dedim.. böyle oluyormuş..
tsk ederim.. saolasın antidepresif.. tabi Rabbim uygun görürse ..meleğimi almak isterim bu ay kucağıma ..
esimle artık dha mutlu, daha huzurlu bi evimiz olsun Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?