Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu ay tam yumurtlama günlerimde eşim antalyaya gidiyor yanımda olmayacak nasıl olacak bilmiyorum pazar günü gidecek şansım var mı acaba ?belli de olmaz değil mi teek geceyle hamile kalıyor insan inşallah tutar

canım spermler 48saatten daha bır uzun süre yasıyor bildiğim kadarıyla:44:siz calışın yani

benide ekle canım belki uğurlu gelirsiniz. bat 7 veya 10 aralık, ben bu ay menogon iğne kullandım yarında çatlatma iğnesi olucam inşallah bu ay tutar

antidepresif, sen napıyosn.. sen nasılsın.. benim halimi anlatmakal bitmez =)
sen ne kadar yıllık evlisin ..

insallah cnm.. bnde yılladır bekliyorum o haberni almaya..
senin durum ne, ne kadarlık evlisin diye sorsam ?

ben 1 yıllık evliyim nisan ayından beri deniyoruz. Yani 6 aylık evliyken başladık ama hala yok. ben 20 yaşındayım 19 yaşında evlendim bazıları rahmin daha çok cılız gibi saçma yorum yapıyo ama ben 12 yaşımdan beri düzenli adet görüyorum ve herşey yolunda. ama olmuyo

güzelim daha 1yıllık evliymişsiniz.. ah keske bende öyle olmayı isterdim..
hem yaşın da küçük ..
bak simdi nasıl imrendim sana :)
o bazıları çok söyler durur, duymazdan gel derim sana.. bnde küçükken çok söylenirdi..insan artık belli bi yaşa geldi mi kaldıramıyo o tür lafları..
bitanem testler sonuçlar fln doktar ne diyor, sorun neymiş ?

Son düzenleme:

evlendikten bir süre sonra isteniyo cnm ya hemn ben kendimi 25 falan hissediyorum Ben doktora 2 ay önce falan gitmiştim herşey normal zaman lazım dedi ama eşim henüz gitmedi bu ay oda gidicek.

evlendikten bir süre sonra isteniyo cnm ya hemn ben kendimi 25 falan hissediyorum Ben doktora 2 ay önce falan gitmiştim herşey normal zaman lazım dedi ama eşim henüz gitmedi bu ay oda gidicek.

evt .. kimisine zaman lazım oluyo..hani hersey normal olupta.. zaman.. hani hormonlar vs.. kimisi geç düzene giriyo derler ..
hayırlısı olsun..

umut81 merhaba.seni daha önceki paylaşımlarından hatırladım.nasıl bir özlemle beklediğini biliyorum.bende yaklaşık 2 yıldır beklememe rağmen hala sonuç yok.ben artık tüp bebek için doktorumdan randevumu aldım.aralık ayında ilk görüşmemiz olucak.artık hayırlısı.sen tüp denedin mi hiç canım?tam olarak sorununuz ne bilmiyorum ama yıllardır süren bekleyişin insallah en kısa zamanda sona erer.sen elinden geleni yaptıgına emin ol gerisini allah a bırak canım.yaşının 30 larda olduğunu olduğunu hatırlıyorum o yüzden bekleyişin cok uzunda olsa yasından dolayı avantajlı olduğunu unutma.ümidini kaybetme,allah gönlünün muradını versin insallah.yaşıyorum bu anlatılmaz özlemi ve seni cok iyi anlıyorum ,allah kimseye aratmasın evladını,isteyen herkeze versin.hayırlı evlatlar versin en önemlisi.

Ah arkadaşım sen beni öldürdün bugün. Aynı yaşlardaymışız. Ben de 34 girdim eylülde. Genç yaşında evlenmişsin, onca şey yaşamışsın. Allah anneciğine rahmet ve merhamet etsin. Seni de inşallah haırlı bir ana yapsın. Ben Allaha çok şükür daha ilk gecemden hamile kaldım. Bebeğim 13 aylıkken ikinci kızıma hamile kaldım. İlk çocuğum için daha bekarken ne adaklar adamıştım. Çünkü adet olmuyordum ve herkes çocuğun olmayacak diyordu. Oysa haatta en çok istediğim şey sevdiğim adamdan bir bebeğim olmasıydı. Düğünümden 8 ay önce adet olmuştum. Ama Allahın işine bak ki hiç adetsiz hamile kalmışım. İkinci çocuğumda yanlızca tek bir korunmasız ilişki sonucu dünyaa geldi. Ki ondan öncede 5-6 ay adet olmamıştım. İlk çocuğumu ne kadar aşkla istemişsem ikinciyi öğrendiğimde o kadar kötü oldum. Hamileliği kabul edemedim ve tam 14 ay hamilelerde yaşanan bir depresyon geçirdim. Durumum o kdar kötüydü ki, yanlız kaldığım her fırsatta karnımı yumrukluyordum. Karnımı görmemek için tuvalete bile gitmek istemiyordum. Doktorum bu durumum doğumdan sonra değişeceğini eğer geçmezse tedavi olmam gerektiğini söylemişti. Sezeryandan sonra bebeği yanıma getirdiler. Görmek istemedim. O gün akşama kadar bebek hemşirelerin kucağında ağladı. Sonra yanıma bir kadın geldi. Hastalardan birinin refakatçisiymiş. Kadın bana öyle şeyler anlattı ki iki gözüm iki çeşme bebeğimi kucağıma alıp emzirdim. O kadıncağız 11 kere hamile kalmış, hepsini 9. aylarında kaybetmiş. Ama öyle güler yüzlüydü ki, sanki o acıları o yaşamamış gibiydi. Hiç hamile kalmamak, zorla doğurup ölüsünü kucağına almaktan daha iyi değil midir?Bazı insanlar sabredebiliyor işte. Allah gerçekten dağına göre duman veriyor demek ki. Ben inanıyorum ki senin de bir bebeğin olacak canım. Bitkisel çayları 15 günden fazla denememen gerektiğini biliyorsundur zaten. Benim tavsiyem hayıt tohumundan çay yapman. Ben çok faydasını gördüm. Adetlerimi ve hormonlarımı düzene soktu. 27 kasım yakınmış. Ben senden çok heyecanlıyım. Ama olmasa da canın sağolsun. Allah sana ve kocana sağlık ve huzur versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…