• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Canım benim çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bekleyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın şöyle söyleyeyim cuma günü evde tekrardan test yapmayı düşünüyorum ve pazartesi tam net belli olur kanda diye düşünüyorum yani şimdi bile gitsem düşük değer alırım hani o yüzden işte yükseldi mi yükselmedi mi o strese girmek istemiyorum zaten doktorum evde net çizgiyi gör öyle kan ver demişti cuma günü yaparım evde tekrardan pazartesi günü nasip olursa kan veririm öyle bakalım hayırlısı inşallah çok değişik hissediyorum ya çok mutluyum heyecanlıyım çok farklı
Amin canım sende sağlıkla kucağına al inşallah 🥰

Ben yazmıştım buraya hani listeye beni de ekler misin diye arada kaynadı herhalde kuzum ya çünkü tabii sen de haklısın o kadar çok mesaj geliyor ki kaçırmış olabilirsin vallahi inşallah gerçekten vardır yani şöyle bir plan yaptım cuma günü evde testi tekrarlayacağım ona göre pazartesi günü kan vereceğim yani gebeliğin tam netleşmesi için pazartesi ideal bir gün olacağını düşünüyorum kan vermem için zaten sağlık ocağı hemen yan binamda doktorum evdeki testte gördüğünde gel kan ver demişti yani cuma günü tekrarlayınca her şey daha da belli olur diye düşünüyorum yani her sonucu açıktım aslında negatif çıksa da yine 3-4 gün sonra tekrarlayacaktım erken diye ben Nisan ayında hamile kaldım Mayıs sonu haziran başında 2 aylık bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum onda geç döllenme olmuştu ama adetim bir hafta geçmişti ilk yaptığım testi aynen bu şekilde çıkmıştı bir hafta gecikmeyle zaten hep bir hafta geriden geliyordu 1-1,5 hafta hatta bakalım bu İnşallah sağlıkla ve hayırla ilerler darısı isteyen herkesin başına inşallah canım benim
İlk sayfada da belirttiğim gibi beni etiketleyin lütfen arada kaynıyor yoksa çok mesaj olunca. Bence birkaç gün testle takip et daha sonra kan verirsin. İnşallah bu bebişini sağlıcakla kucağına alırsın canım

İlk sayfada da belirttiğim gibi beni etiketleyin lütfen arada kaynıyor yoksa çok mesaj olunca. Bence birkaç gün testle takip et daha sonra kan verirsin. İnşallah bu bebişini sağlıcakla kucağına alırsın canım
Kuzum benim seni etiketlemiştim aslında da olabilir görmemiş olabilirsin problem değil doğrudur ya çok mesaj olunca sen de haklısın hangi birine yetişirsin ki öyle yapacağım zaten canım benim cuma günü tekrarlayacağım testi ona göre pazartesi günü nasip olursa kan vereceğim zaten öyle topigin hayırlı uğurlu olsun bu arada 🌸🌸

Ben ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum ve silik malesef , ovulasyonda pik görmemek bir şey ifade eder mi BAT a 4 gün var
Yani herkes ovulasyonda pik görüyormu gebelik pozitif olduğunda

Ben ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum ve silik malesef , ovulasyonda pik görmemek bir şey ifade eder mi BAT a 4 gün var
Yani herkes ovulasyonda pik görüyormu gebelik pozitif olduğunda
Ben 2 gebeliğimde de gördüm. Ama bata varmış bence yapmaya devam et.

Merhaba bence ovulasyon testi fena halde umut veriyor 😃 dpo 9 dan itibaren aslında başlayabilirsiniz bence testlere 🤭
Abooo pik bu kesinlikle gebelik testi yapmalısın
Civcivimmm Civcivimmm dpo 9 oldu hadi patlat bir erken gebelik güvenilir marka olsun ama dikkat et
Bence de gebelik yap bakalım kuzum
Kızlar yaptım varla yok gibi bir şey emin değilim Predictor early. Anlaşılsın diye biraz oynadım burada kalite düşüyor

Back
X