• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

“Çocuk,Anne ve Babanın Kabul Olmuş En Büyük DUA’sıdır ''

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhh ....

yüreğimin en derininde Rabbime emanet duamsın bebeğim... gel çok bekletmeden ...

canım daha gelmedi gelsin hemen yazıcam buraya:16::16::16:

hoşgeldin umudum:16::16::16:

saolasın gamyoncuu :16:

OOOO PATRON NASILSIN YAA :27::27: ARADA BİZİM TOPİĞEDE UGRAA:ssz::ssz::ssz::ssz:SENİN BATASICA NEYDİ CANIM YAA :26:

anti alemsin kuzum yaa.. patron he :9::9::9:
iyidir dostum :51:, sen nasılsın :D :52::52:
uğruyom cnm yaa.. 2. adresim burası dermisim :1:
valla kesin olmamakla birlikte ; 26-27-28 Aralık diyebiliriz :1:
üçünden biri olabilir, cünkü son ki adetlerimde hesapladıklarımda oynama olabiliyo, o yüzden .
sen nasılsın kusum :54:

“Çocuk,Anne ve Babanın Kabul Olmuş En Büyük DUA’sıdır ''

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhh ....

yüreğimin en derininde Rabbime emanet duamsın bebeğim... gel çok bekletmeden ...

Amin amin inşallah.allah hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.bizi evlatsızlıkla sınamasın.

heveslen tabı canım aynı alısverişleri kendin içinde yapcaksn canım benim:29:

ay kızlar bişey itirqaf ediyim ben oldum olası orjinal bebek kıyafetleri almaya bayılırım... evlenmeden önce de alırdım :)
tabi sonra bebği olan arkadaşlarıma akrabalarıma filan hediye ettim hep ama hala en 10 parça dolapta duran bebek giysisi var...
eğer olursa bebişim geri isticem wallaaa :) çok enteresan parçalar almıştım zamanında...

ya bebeğim umut yitirmek değilde ne bilim herhalde hassas dönemdeyim yımırrtttttt yaklaştı ondan böyleyim sanırımmm

sana katılıyorum cnm, özellikle yumurtladığı zaman dahahassas oluyo, en küçük biseye tepkiverebiliyosun.
yada, daha kolay yumurtlayıp, yumurtlama günlerini çabucak geçmesini istersek,
gııdd gıdd gıdaakkkk diyebiliriss :52::52:

saolasın gamyoncuu :16:

anti alemsin kuzum yaa.. patron he :9::9::9:
iyidir dostum :51:, sen nasılsın :D :52::52:
uğruyom cnm yaa.. 2. adresim burası dermisim :1:
valla kesin olmamakla birlikte ; 26-27-28 Aralık diyebiliriz :1:
üçünden biri olabilir, cünkü son ki adetlerimde hesapladıklarımda oynama olabiliyo, o yüzden .
sen nasılsın kusum :54:

o zaman orta yolu bulup 27 aralık diyelim:ssz:bende iyiyim cok şükür :6::6::6:ayrıca ask olsn dün iki parca esyamı ütülemedin :84::84:

sana katılıyorum cnm, özellikle yumurtladığı zaman dahahassas oluyo, en küçük biseye tepkiverebiliyosun.
yada, daha kolay yumurtlayıp, yumurtlama günlerini çabucak geçmesini istersek,
gııdd gıdd gıdaakkkk diyebiliriss :52::52:

evet muhtemelen ondan böyle duygusalımmm eli kulağında benim gıdaklamamın inşallah tutarda sevincimiz olur minik kelebeğimmmm

o zaman orta yolu bulup 27 aralık diyelim:ssz:bende iyiyim cok şükür :6::6::6:ayrıca ask olsn dün iki parca esyamı ütülemedin :84::84:

bi sor bakim, kendininkileri ütüledin mi diye :ssz:
kk da çene yarıstırcağna ,:17: ütüle :51::52::52:

nyse bana müsade, sizlere kolay gele..
hadi rast gele, bol bebisli günler :1:

Back
X