• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

KIzlar yarın misafirim gelecek iftara benim eve biraz el atmam lazım ama karnım bi acayip bugün hiç kımıldayacak halim yok.

Dün yeni evli bi arkdaşımızın evine davetliydik yaa yeni ev gezmesi de pek güzel oluyor hem eve hem eşyalara bayıldım :)) Sonra gelip de kendi evimi böyle yerler halısız dekorsuz filan görünce evi değiştiresim geldi. :31::31::31: Ama şöyle bir derlenip toparlansa halılar serilse ev ben burdayım diyecek de iştee sıpa doğacak diye bekliyoruzz:31::31::31:

Aynur abla bu arada senin dediğin kasılmalar kendini yorduğun için de olabilir ya da bakarsın Narin imiz erken gelmek istiyordur (inşallah yaramazlık yapmaz az daha büyüsün annesinin karnında). İHmal etme yine de 2 çocuk doğurmuş kadınsın kasılmaların ne türde olduğunu az çok anlarsın ;)

Kasılma bebek hareketine benzemiyor. Karın bir tarafa top oluyor. elini koyunca hareket hissetmiyorsan ve çok sertse ve bir dakika gibi sürüyorsa kasıklarında basınç hissediyorsan bu kasılmadır. Doğuma hazırlık içindir. 30.haftalardan sonra olur genelde. Erken de başlayabilirmiş...Neyse baramdan sonra randevum var, bakacağız artık. O zamana da nerdeyse 37 olacağız....Amanınnn böyle deyince hiç bir şey kalmamış gibi oldu.

Doğrudur fatmikim, bu doktorlara kalsa herşey sezeryan sebebi. Keşke benim normal doğum hakkım elimden alınmasaydı. Keşke bugünkü aklım benle olsaydı :(( Ama bu sefer sancım gelmeden ameliyat olmayacağım. İnşallah doktorun verdiği tarihe kadar sancım gelir hayırlısıyla.

ablacım aslında normal yapabilrisin bi çok örneği var 2. yi yada 3.yü normal yapan sezeryandan sonra

valla ben hala normal doğumun peşindeyim ama doktor sezeryan diyince şimdi ona ısınmaya çalışıyorum ablacım banada benim doktor normal doğurtmayacak gibi geliyo :50::50::50::50::50:

senin normal doğum eğer beklerse son günü elele doğururuz mavişimmmm :1::1::1::1::1::1:

al bendende o kadar abla annem diyoki yarım saatte 50 fırça attın başlıycam senin hamileliğine :9::9::9::9:

valla bende çatır çatır doğururum diyorum ama nasip bana zor gözüküyo o :31::31:

iwitt abla kocaman oldu sıpammm :9::9::9::9:

evet dar giyince iyice ben burdayım dio sıpalar :9::9::9::9: ben bi gün hastaneye gittim üstümde bol bi gömlek altımda kendi diktiğim hamile kotu doktorun asistanı bana ne dese beğenirsin "gebelik varmı" kaldırdım gömleği dedim yok gibimi duruyo ay kusura bakma valla gömlekten hiç belli olmuyo dedi:9::9::9::9:

banada benzeri oldu geçen iftara eşimin dayılarını çağırmıştım bir grup pazar gelinleriyle geldi gelinlerden biri hamile büyük sordu kaç aylık diye dedim 6 doldu sayılır hamile olan şaşırdı hamilemisin diye ki kız benden 1.5 ay küçük hamilelikte :9::9::9::9:

selam kızçeler nasılsınız bakim.. :16:
misafirlerimiz vardı , dün aksam da iftarım vardı.. epey yorucu olmus.. sabah 11 lerde uyandım..:17:
smdi bi bakim dedim sizlere..
herkes iyidir umarım.. :54:

banada benzeri oldu geçen iftara eşimin dayılarını çağırmıştım bir grup pazar gelinleriyle geldi gelinlerden biri hamile büyük sordu kaç aylık diye dedim 6 doldu sayılır hamile olan şaşırdı hamilemisin diye ki kız benden 1.5 ay küçük hamilelikte :9::9::9::9:

ahahahahahah seninkide bombaymış hadi benim gömlek çok boldu onun bolluğu ile göbek kilo gibi gözükmüş kızın gözüne :9::9::9:

seninki en bombası olmuş yerim o göbüştekileriii yiirrrr

Dün sonuçları aldım sonuç poitif :artmış down sendromu riski dünyam başıma yıkıldı o an. Ağlamaya başladım doktora gösterdik amniyosentez dedi.Aksi gibi amniyosentez yapacak doktor bayram tatiline çıkmış bile:43: 12 ağustosa gün verdi ben nasıl bekleyeceğim .. bu test kesin down sendromu demek değil dedi doktor moral vermeye çalıştı eşim de aynı desteek olmaya çalışıyor. Ailelerimize de söyleyemedik test sonucu çıkmamış dedik söyleyemem böyle bişeyi kimse bilmeyecek amniyosentezi .

Ne olur kimseye söyleyemedğimiz için dua istyemiyorum...

Allah yardımcın olsun canım :( Kötü bir durum biliyorum. Ne desek için rahat etmeyecek ama benim kardeşime öyle testlerde değil, bildiğin ayrıntlı usglerde dawn sendrolu doğacak bebeğin dediler. Cüce olacak dedler. 4 hafta gelişi geri dediler. Böbrekleri iflas etmiş dediler...Neler demedilerki...Bebek bir doğdu 4 kilonun üzerinde ve sapasağlam. Şimdi 2 yaşında. Tarama sonucu pozitif çıkıp bebeği hasta doğan kimseye rastlamadım sitede de. Allah yardımcın olsun, üzme oğlunu. Bu mübarek günlerde senin için dua edeceğim.

selam kızçeler nasılsınız bakim.. :16:
misafirlerimiz vardı , dün aksam da iftarım vardı.. epey yorucu olmus.. sabah 11 lerde uyandım..:17:
smdi bi bakim dedim sizlere..
herkes iyidir umarım.. :54:

hoş geldin canım, biz iyyiz ramazan koşturması bende de var. ama ben keyifli zamanına girdim işin. aileleri 2şer 3er çağırdım ramazanın başında şimdi hergün bi yere iftara gidiyom. en son pazar günü yemek yaptım evde :9::9:
evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun canım, yeni yılınız size gönlünüzdekileri getirsin inşallah:nazar:

evettt kızlar benim mesaim bitiyo. eve gidiyorum. dışarda az güneşli serin bi hava var yürüye yürüye giderim.
hepinizi çook çookk öpüyom. bugün çok güzeldi hepinizi bi arada görmek çooook hoşuma gitti :16:
ben seviyommm bu topikiiiiiiiii:54::54::54::54:
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
hepinize iyi hafta sonları:3:

evettt kızlar benim mesaim bitiyo. eve gidiyorum. dışarda az güneşli serin bi hava var yürüye yürüye giderim.
hepinizi çook çookk öpüyom. bugün çok güzeldi hepinizi bi arada görmek çooook hoşuma gitti :16:
ben seviyommm bu topikiiiiiiiii:54::54::54::54:
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
hepinize iyi hafta sonları:3:

güle güle ballı lokmaammmmmmmm

evet bugün hep birlikteydik çok güzeldi bundan sonrada devamını bekliyorum hepimizden :9::9::9::9::9:

heyy ben artık c.tesileri çalışmıyorum size demeyi unutuummm :9::9::9::9::52::52::52::52::52:

Allah yardımcın olsun canım :( Kötü bir durum biliyorum. Ne desek için rahat etmeyecek ama benim kardeşime öyle testlerde değil, bildiğin ayrıntlı usglerde dawn sendrolu doğacak bebeğin dediler. Cüce olacak dedler. 4 hafta gelişi geri dediler. Böbrekleri iflas etmiş dediler...Neler demedilerki...Bebek bir doğdu 4 kilonun üzerinde ve sapasağlam. Şimdi 2 yaşında. Tarama sonucu pozitif çıkıp bebeği hasta doğan kimseye rastlamadım sitede de. Allah yardımcın olsun, üzme oğlunu. Bu mübarek günlerde senin için dua edeceğim.

yaa peki nasıl söylüyorlar bütün bunları ne güzel sapasağlam allah ömür versin
tüm dua edenlerden allah razı olsun sağol abla

yaa peki nasıl söylüyorlar bütün bunları ne güzel sapasağlam allah ömür versin
tüm dua edenlerden allah razı olsun sağol abla

canım sen sakın üzme kendini benim de bi arkadaşım aynı durumu yaşadı ve şimdi maşallah sapasağlam bi oğlu var.. bak b urda herkes bunun örneklerini veriyo bu sadece bi ihtimal sen içini ferah tut duanı eksik etme.. bizim de dualarımız seninle şu mübarek günlerde hayırlı haberler alırsın inşallah.. biliyorum çok zor ama stress yapmamaya çalış bak herkes böyle bi risk ihtimaliyle sağlıklı bebekler doğduğunu söylüyor.. inşallah senin kuzun da sağlıklı mutlu bi bebek olacak.. yarın gece kandil senin için hepimiz dua edicez.. allah ım bebeğine sizinle birlikte sağlıklı bi ömür versin inşaallahhhh

Dün sonuçları aldım sonuç poitif :artmış down sendromu riski dünyam başıma yıkıldı o an. Ağlamaya başladım doktora gösterdik amniyosentez dedi.Aksi gibi amniyosentez yapacak doktor bayram tatiline çıkmış bile:43: 12 ağustosa gün verdi ben nasıl bekleyeceğim .. bu test kesin down sendromu demek değil dedi doktor moral vermeye çalıştı eşim de aynı desteek olmaya çalışıyor. Ailelerimize de söyleyemedik test sonucu çıkmamış dedik söyleyemem böyle bişeyi kimse bilmeyecek amniyosentezi .

Ne olur kimseye söyleyemedğimiz için dua istyemiyorum...

canım emin ol ben bu testleri yaptırırken dr kesin sonuç değil dedi..negatif çıkar pozitif olabilir pozitif çıkar negatif olabilir dedi...hatta yaptırmayabilirsin de dedi...kesin bir garantisi yok anlayacağın...sen kendini üzme...bak bebikinde üzülür yoksa annesi...emin ol hiç bişi çıkmayacak...

Doktorun sana daha 26.haftada sezeryan fikrini sokması çok saçma. İstediğin kadar kilolu ol. Ne kilolular doğuruyor. Bel fıtığı için bir şey diyemem baK. Belki rsiklidir. Tansiyonsa geçici olabilior, ki sen ölçtün sonra düzelmiş. Daha aylar olan doğumu sırf tansiyon bahanesiyle sezeryan diyor. Bir tane normal doğumcu doktor bulsam elini öpeceğim :( İnşallah hayırlısıyla bebişin kolayca normal doğumla gelir canım. Şimdi ağzırsız normal doğum diye birşey var çok şükür. Bence kendini her iki doğum şekline de açık tut. Son haftalarında herşey netleşir, ama senin doktorun normal doğurtacağını sanmıyorum...

benim doktorum benim doktorum....sezeryana tamamen karşı...olabildiğince zorlayacam hayati tehlike olmadığı müddetçe sezeryanı aklından çıkar dedi...:46:

oturduğum yerde şöyle bi kendime baktım da :9::9::9::9::9:Eki Görüntüle 770429

gel gel göbüşe gel...maşallah kuzu ya...:nazar:nerelerden nerelere geldik...kesenin boyunu ölçüyorduk..geeçende kalktım totomun boyunu ölçtüm ne kaddan büyümüş diye...

kızlar bana sürpriz oldu size de olacak mı bilmem ama bi paşa da bana geliyoo öpüyorumm

bu sene erkekler aldı başını gidiyo canım..mevlam analı babalı sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütsün kuzunu...

Back
X