- Konu Sahibi antidepresif
- #31.981
KIzlar yarın misafirim gelecek iftara benim eve biraz el atmam lazım ama karnım bi acayip bugün hiç kımıldayacak halim yok.
Dün yeni evli bi arkdaşımızın evine davetliydik yaa yeni ev gezmesi de pek güzel oluyor hem eve hem eşyalara bayıldım :)) Sonra gelip de kendi evimi böyle yerler halısız dekorsuz filan görünce evi değiştiresim geldi.Ama şöyle bir derlenip toparlansa halılar serilse ev ben burdayım diyecek de iştee sıpa doğacak diye bekliyoruzz
Aynur abla bu arada senin dediğin kasılmalar kendini yorduğun için de olabilir ya da bakarsın Narin imiz erken gelmek istiyordur (inşallah yaramazlık yapmaz az daha büyüsün annesinin karnında). İHmal etme yine de 2 çocuk doğurmuş kadınsın kasılmaların ne türde olduğunu az çok anlarsın![]()
Kasılma bebek hareketine benzemiyor. Karın bir tarafa top oluyor. elini koyunca hareket hissetmiyorsan ve çok sertse ve bir dakika gibi sürüyorsa kasıklarında basınç hissediyorsan bu kasılmadır. Doğuma hazırlık içindir. 30.haftalardan sonra olur genelde. Erken de başlayabilirmiş...Neyse baramdan sonra randevum var, bakacağız artık. O zamana da nerdeyse 37 olacağız....Amanınnn böyle deyince hiç bir şey kalmamış gibi oldu.