Aşılaman hayırlı olsun Can'ım umarım müjdeli haberlerinide alırız ben bu ay aşılama yaptırıcam o yüzden soruna cvp veremiyorumCanlar aşılamanın 8 .günü karnım çok şiş dik yuruyemiyorum yatakta dönerken karnımdan zor dönüyorum sanki 6 aylık hamileyim:) sizlerde de oluyor mu böyle durumlar.bide ne yesem mide asidi yükseliyor.
Teşekür ederim inşallah hayırlısı olur can.umarım güzel geçer senin için bu süreç.Aşılaman hayırlı olsun Can'ım umarım müjdeli haberlerinide alırız ben bu ay aşılama yaptırıcam o yüzden soruna cvp veremiyorum
Amin hepimizin sonuçları güzel olur inşallahTeşekür ederim inşallah hayırlısı olur can.umarım güzel geçer senin için bu süreç.
Canlar aşılamanın 8 .günü karnım çok şiş dik yuruyemiyorum yatakta dönerken karnımdan zor dönüyorum sanki 6 aylık hamileyim:) sizlerde de oluyor mu böyle durumlar.bide ne yesem mide asidi yükseliyor.
Aşılaman hayırlı sonuçlar verir inşallah canım bizleri haberdar edersin müjdeli haberlerini alırızGunaydinlar. Benim de bugun 5. Gunum bende de bazi belirtiler var boyle. Karnim sis ve ara ara agrilar oluyor saplanan. Bir de tuvaletimi tutmakta cok zorlaniyorum, zor yetisiyorum tuvalete. Uyku halim de var acayip. Ama ben progestan vajinal fitil kullaniyorum o da boyle yan etkiler yapiyor sanirim, ondan da olabilir.yine de guzel sonucun habercisi olsun insallah bunlar.
Günaydın hayırlı sonuçlar alırız inşallah ben de cironier jel kullanıyorum onun da yan etkisi olabilir tabi.Rabbim bu cektiklerimizin karşılığında önce karnımızı sonra da kucagimizi doldurur insallah:)Gunaydinlar. Benim de bugun 5. Gunum bende de bazi belirtiler var boyle. Karnim sis ve ara ara agrilar oluyor saplanan. Bir de tuvaletimi tutmakta cok zorlaniyorum, zor yetisiyorum tuvalete. Uyku halim de var acayip. Ama ben progestan vajinal fitil kullaniyorum o da boyle yan etkiler yapiyor sanirim, ondan da olabilir.yine de guzel sonucun habercisi olsun insallah bunlar.
Aşılaman hayırlı sonuçlar verir inşallah canım bizleri haberdar edersin müjdeli haberlerini alırız
Günaydın hayırlı sonuçlar alırız inşallah ben de cironier jel kullanıyorum onun da yan etkisi olabilir tabi.Rabbim bu cektiklerimizin karşılığında önce karnımızı sonra da kucagimizi doldurur insallah:)
Aynen can ben de öyle Meryem ve Al-i İmran surelerini okuyorum.Rabbim kabul eder inşallah.Arkadaslar ben firsat buldukca Meryem suresini acip okuyorum, okumaya firsatim yoksa da aciyoeum internetten onu dinliyorum islerimi hallederken. Size de bu zamanlarda tavsiye ederim.
Çok sevindim canım Allah hayırlı şekilde kucağına Almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına amin inşallahCanlar.bu ay çapada asilamam vardı adet olmam lazımdı her zaman oldugu gibi gunum geçmişti çünki pko var .ve 15 gun içinde adet olmam lazum rapor yanması dıe cuma kan verdim pazartesi cıkar dedi bende 5 bardak maydonoz kaynatum içtim söksun die
Pazartesi tarlusal yazar dıe Dr gittim kan 3.85 cıktı Dr gebelik yok 5 altı deger dedi..Ben dedimki 4 yıldır kan veririm 0.1 asla geçmez bence supheli Dr hadi bi daha kan ver dedi beni kırmamak için .ve dun 57 çıktı,Dr hamilesin dedi bu allahın hikmeti.dedi ben söktürücü yazıp sen gönderecektim
Dün benım doğumgünümdü Rabbim verdi en güzel hediye.
Az önce kan verdim inşallah
Hepimiz kucağımıza alalım yavrularımuzı inşallah
Çok sevindim Can inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder.gözün aydınKızlar hamileyimmmmmmmm
Allah korumuş valla dikkat et kendine limon bitki çayları maydanoz taze nane uzak dur bunlardan Rabbim korusun seni ve meleğini.Canlar.bu ay çapada asilamam vardı adet olmam lazımdı her zaman oldugu gibi gunum geçmişti çünki pko var .ve 15 gun içinde adet olmam lazum rapor yanması dıe cuma kan verdim pazartesi cıkar dedi bende 5 bardak maydonoz kaynatum içtim söksun die
Pazartesi tarlusal yazar dıe Dr gittim kan 3.85 cıktı Dr gebelik yok 5 altı deger dedi..Ben dedimki 4 yıldır kan veririm 0.1 asla geçmez bence supheli Dr hadi bi daha kan ver dedi beni kırmamak için .ve dun 57 çıktı,Dr hamilesin dedi bu allahın hikmeti.dedi ben söktürücü yazıp sen gönderecektim
Dün benım doğumgünümdü Rabbim verdi en güzel hediye.
Az önce kan verdim inşallah
Hepimiz kucağımıza alalım yavrularımuzı inşallah
Amin inşallah canımAllahim hepinize bu guzel haberi tattirsin 2017 de insalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?