Aralık ve Ocakta asilama yaptiranlar toplaşalim konuşalım paylaşalım :)

Canlar aşılamanın 8 .günü karnım çok şiş dik yuruyemiyorum yatakta dönerken karnımdan zor dönüyorum sanki 6 aylık hamileyim:) sizlerde de oluyor mu böyle durumlar.bide ne yesem mide asidi yükseliyor.
Aşılaman hayırlı olsun Can'ım umarım müjdeli haberlerinide alırız ben bu ay aşılama yaptırıcam o yüzden soruna cvp veremiyorum

Aşılaman hayırlı olsun Can'ım umarım müjdeli haberlerinide alırız ben bu ay aşılama yaptırıcam o yüzden soruna cvp veremiyorum
Teşekür ederim inşallah hayırlısı olur can.umarım güzel geçer senin için bu süreç.

Canlar aşılamanın 8 .günü karnım çok şiş dik yuruyemiyorum yatakta dönerken karnımdan zor dönüyorum sanki 6 aylık hamileyim:) sizlerde de oluyor mu böyle durumlar.bide ne yesem mide asidi yükseliyor.

Gunaydinlar. Benim de bugun 5. Gunum bende de bazi belirtiler var boyle. Karnim sis ve ara ara agrilar oluyor saplanan. Bir de tuvaletimi tutmakta cok zorlaniyorum, zor yetisiyorum tuvalete. Uyku halim de var acayip. Ama ben progestan vajinal fitil kullaniyorum o da boyle yan etkiler yapiyor sanirim, ondan da olabilir.yine de guzel sonucun habercisi olsun insallah bunlar.

Aşılaman hayırlı sonuçlar verir inşallah canım bizleri haberdar edersin müjdeli haberlerini alırız

Günaydın hayırlı sonuçlar alırız inşallah ben de cironier jel kullanıyorum onun da yan etkisi olabilir tabi.Rabbim bu cektiklerimizin karşılığında önce karnımızı sonra da kucagimizi doldurur insallah:)

Evet olabilir hatta ben doktorum oyle önerdiğinden gunde 3 kez kullaniyorum vajinal fitili. Daha onceki asilamada gunde 1 kullanmistim yan etki yasamamistim ama bu kez gunde 3 e cikinca galiba yan etkiler de belirgin oluyor. Insallah ya ne guzel dua ettin.

Arkadaslar ben firsat buldukca Meryem suresini acip okuyorum, okumaya firsatim yoksa da aciyoeum internetten onu dinliyorum islerimi hallederken. Size de bu zamanlarda tavsiye ederim.

Arkadaslar ben firsat buldukca Meryem suresini acip okuyorum, okumaya firsatim yoksa da aciyoeum internetten onu dinliyorum islerimi hallederken. Size de bu zamanlarda tavsiye ederim.
Aynen can ben de öyle Meryem ve Al-i İmran surelerini okuyorum.Rabbim kabul eder inşallah.

Canlar.bu ay çapada asilamam vardı adet olmam lazımdı her zaman oldugu gibi gunum geçmişti çünki pko var .ve 15 gun içinde adet olmam lazum rapor yanması dıe cuma kan verdim pazartesi cıkar dedi bende 5 bardak maydonoz kaynatum içtim söksun die
Pazartesi tarlusal yazar dıe Dr gittim kan 3.85 cıktı Dr gebelik yok 5 altı deger dedi..Ben dedimki 4 yıldır kan veririm 0.1 asla geçmez bence supheli Dr hadi bi daha kan ver dedi beni kırmamak için .ve dun 57 çıktı,Dr hamilesin dedi bu allahın hikmeti.dedi ben söktürücü yazıp sen gönderecektim
Dün benım doğumgünümdü Rabbim verdi en güzel hediye.
Az önce kan verdim inşallah
Hepimiz kucağımıza alalım yavrularımuzı inşallah

Çok güzel bir haber canımmm hayırlı olsun darısı bizlereee benimde 1 damla pembemsi kanamam oldu asilamanin 9.günü sonra gelen giden olmadı nasip bakalım

Çok sevindim canım Allah hayırlı şekilde kucağına Almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına amin inşallah

Allah korumuş valla dikkat et kendine limon bitki çayları maydanoz taze nane uzak dur bunlardan Rabbim korusun seni ve meleğini.

Kizlar cuma 3.85 cikti
Pazartesi 57 cikti
Bugun 167 cikti.dr tamam dedi bir hafta sonra gel ultfasonda bakalim dedi.daha hic bakmadi.devleti sevdim bu kez hic ozele gitmiycem bu dr la devam insalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…