Aralık ve Ocakta asilama yaptiranlar toplaşalim konuşalım paylaşalım :)

Can'ım ben şimdi hasta oldum yarın dr yok pztesi işteyim acaba salı günü gitsem geç mi kalmış olurum pztesiye izin şansımızı kullanim
Salı günü geç canım 2. Ya da 3. Günü alttan muane ve hormon testi yapicaklar doktor bana bu günlerin dışında gelirsen gelecek ay başlarız demisti

herkese merhaba kızlar
aşılaması tutanların gözü aydın Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin test gününü bekleyenlerin hakkında hayırlısı olsun inşallah sonuçları beklenen gibi pozitif olur aşılaması tutmayanlara da Allah tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
ben kasım ayında ilk aşılmamı yaptırdım ama maalesef tutmadı bu salıda 2. aşılamam yapılacak yumurtalarım biraz zor gelişti ama inşallah bu aşılamam tutar 2 yıldır uğraşıyoruz geçen yıl bir kimyasal gebelik geçirdim bakalım Allahın izniyle benimde bu ay aşılama tutarda bende burda hamile olduğumu yazarım inşallah :)

İnşallah canım bende ilk aşılamama başlıyorum pztesi günü umarım herşey yolunda gider ve şubat ayında müjdeli haberler veririz şubat bizim ayımız olur

İnşallah canım bende ilk aşılamama başlıyorum pztesi günü umarım herşey yolunda gider ve şubat ayında müjdeli haberler veririz şubat bizim ayımız olur

amiinnn inşallah canım pazartesi iğnelere mi başlayacaksın

11.gün tahlilim 31
12.gün tahlilin 58
14.gün tahlilim 139
şükürler olsunnnm
Yüce Rabbim hayirlisiyla bebek isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarimdasinz umut olsun diye yazmak istedim umutsuzluga düşecek gibi olursaniz duaya başvurun her zaman dua edin ama dusuncelerimiz bize geri dönüyor o yüzden iyi düşünelim iyi olsun

Masallah canim. Cok sevindim. Rabbim anasina babasina devletine milletine hayirli evlat etsin. Saglikla kucagina aldigin gunleride gorursun insallah.Bizler icinde dua et canim

maşallahh :) çok sevindim senina adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza :)

Kızlar merhaba,
Ben geçen ay Başkent Hastanesi'nde ilk aşılamamı olmuştum, tutmadı. Bu aydan itibaren Zübeyde Hanım'a geçtim. Çarşamba günü sabah saatlerinde 2. aşılamamı olacağım. Hayırlısı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…