Aralık ve Ocakta asilama yaptiranlar toplaşalim konuşalım paylaşalım :)

İyi günler araniza yeni katildim bende çikolata kisti olanlardanim 30aralikta ilk asilamam yapildi çok heycanliyim dua bekliyorum hepinizden

Canım inşallah bebisim vardır da bu işlemlere hiç gerek kalmaz
Ayy inşallah çok isterdim öyle olsun ama hiç ümidim Yok yavrum..hayırlısı olsun çok şükür eşim ve ailelerimiz destekçimiz o yüzden rahatım vakti zamanı gelince Allah ol deyince olucak biliyorum.

İyi günler araniza yeni katildim bende çikolata kisti olanlardanim 30aralikta ilk asilamam yapildi çok heycanliyim dua bekliyorum hepinizden

Merhaba canim hoşgeldin aynı gün aşılamamız olmhş :) ara ara ağrıların şişkinliğin sürüyor mu senin de?

Evet evet canım daha zaten yapmam test ama sanırım haftaya da yapmam beklerim iyice gecikmesini insallah. Bilmiyorum tabii haftaya psikolojim ne okur :) aa neden anestezi ile oldun ki asilama pek zahmetsiz ve agrisiz bi islem canim? Ben hem rahim filmini hem iki asilamami anestezi almadan oldum, asilama pek kolay bir islemmis ilkinde daha anldim ki. Benim de iki yumurtam vardi mm tam bilmiyorım, asilama sirasinda da sordum doktora ama uştrasonda tam mm goremiyoruz alttan muayene de gorunuyor o ancak dedi. Neyse zaten bosverin hayirlisi dedim ben de aynen kurcalamadım:) ama doktorum iki yumurta istemeyiz ama neyse sansimizi arttiralim bu kez deyince daha umitliyim insallah guzel olur

Kızlar ben beta hcg yaptirdim 31 çıktı iğne etkisi olabilir mi kafayı yiycem
Gul bebek merhaba. Yazismalarini bir suredir merakla takip ediyordum. 26 aralikta bende ilk asilamami oldum.sanirim seninde ayni gun asilaman oldu. 1 yildir olmuyordu.gecen ay klomen ve otrivelle catlatma ignesi oldum ama olmadi.doktorumda vakit kaybetmeyelim her ay ayni tedaviyi yapmayalim diye asilama onerdi. Esimdede bendede hicbir sorun yok ama olmuyordu bir turlu. Bugun asilama olali 11. Gunum. Merakimdan catlicam ama cesaret edip test yapamadim simdiye kadar. Ilacin etkisiyle pozitif cikarda sonrasinda negatif oldugunda hayal kirikligi yasamayim diye. Sen sanirim kan testi yaptiracaksin yine. Insallahh hamileligin kesinlesir testindeDurumundan haberdar et bizide.bende yarin once idrar testi, pozitif cikarsada hemen kan testi yaptirmaya gidecegim insallah. Hepimiz birbirimize dua edelim.

İnşallah güzel haber verirsin bize Allah yardımcımız olsun

Çoook şükür çok degerim çıktı 11.gün 31 12.gun:58.82 cook şükür coookkkk 10 seneden sonra gelen bir minnakilk asilama inanamıyorum hala

Aaa senin adina cok sevindim simdi gordum mesajini. Boyle olumlu haberler aldikca cok mutlu oluyorum daha bir umutlaniyorum. Insallah hayirlisi ile saglikli bir sekilde kucagina alirsin bebegini.

Çoook şükür çok degerim çıktı 11.gün 31 12.gun:58.82 cook şükür coookkkk 10 seneden sonra gelen bir minnakilk asilama inanamıyorum hala
Can'ım çok mutlu oldum inşallah günden güne katlanarak artacak dikkat et kendine

Canım gözümüz aydın çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum :)

Ben de senden 1 gün sonra olmuşum canım inşallah Hepimiz hayirlisiyla hamile oluruz:)

Canım gözümüz aydın çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum :)
Gulbebek ya belirti var mı sen de bende arada adet ağrısı gibi kasıklarım da ağrı oluyor sen de böyle şeyler var mi
Evet cnm agrilarim var ama 2gundur adet olcakmisim gibi agrim var
Ben de de arada bir oluyor diyorum adet olucam sonra bişey yok dün idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti ama ilaçların etkisidir die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…