Rabbim hepimizin kucağını doldursun insAllah bugün reglin 2.gunu ignelerim yapılmaya başlandı var mı başka asilama bekleyen benim ilk asilamam olacak ve cok heyecanlıyım.
Hoşgeldin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız sendenİyi günler araniza yeni katildim bende çikolata kisti olanlardanim 30aralikta ilk asilamam yapildi çok heycanliyim dua bekliyorum hepinizden
Hoşgeldiniz kızlar hayırlısı karninizda bebişlerinizin olmasıdır inşallah biraz sancılı bir süreç ama dayancaz artık eş desteği çok önemli Rabbim kolaylik versinHoşgeldin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız senden
Canım inşallah bebisim vardır da bu işlemlere hiç gerek kalmazHoşgeldin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız senden
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım haber et olur muYok canım akşam özelde yaptircam insAllah
Ayy inşallah çok isterdim öyle olsun ama hiç ümidim Yok yavrum..hayırlısı olsun çok şükür eşim ve ailelerimiz destekçimiz o yüzden rahatım vakti zamanı gelince Allah ol deyince olucak biliyorum.Canım inşallah bebisim vardır da bu işlemlere hiç gerek kalmaz
Sabrın sonu selamettir sabır edicez canım birgün bizde müjdeli haberler vericezÇok zorlu süreçler allah yardmcmiz olsun her agri olmasında umutlanyorum geçmedi gunler
İyi günler araniza yeni katildim bende çikolata kisti olanlardanim 30aralikta ilk asilamam yapildi çok heycanliyim dua bekliyorum hepinizden
Canım 7 gün erken bence yapsan çift çizgi çıkar zaten iğne nin etkisiyle benimki bile iğne nin etkisi olabilir erken çünkü. Buarada benim iki yumurta vardı biri 17 biri 14 du iki gün sonra igneyi yap dedi en son kaçtı bilmiorum anestezi ile oldum aşılamayı baktımi ne kadar buyumuslerdi tek mi iki mi yumurta bilmiorum doktor profosör die kurcalamadim.
Gul bebek merhaba. Yazismalarini bir suredir merakla takip ediyordum. 26 aralikta bende ilk asilamami oldum.sanirim seninde ayni gun asilaman oldu. 1 yildir olmuyordu.gecen ay klomen ve otrivelle catlatma ignesi oldum ama olmadi.doktorumda vakit kaybetmeyelim her ay ayni tedaviyi yapmayalim diye asilama onerdi. Esimdede bendede hicbir sorun yok ama olmuyordu bir turlu. Bugun asilama olali 11. Gunum. Merakimdan catlicam ama cesaret edip test yapamadim simdiye kadar. Ilacin etkisiyle pozitif cikarda sonrasinda negatif oldugunda hayal kirikligi yasamayim diye. Sen sanirim kan testi yaptiracaksin yine. Insallahh hamileligin kesinlesir testindeKızlar ben beta hcg yaptirdim 31 çıktı iğne etkisi olabilir mi kafayı yiycem
İnşallah güzel haber verirsin bize Allah yardımcımız olsunGul bebek merhaba. Yazismalarini bir suredir merakla takip ediyordum. 26 aralikta bende ilk asilamami oldum.sanirim seninde ayni gun asilaman oldu. 1 yildir olmuyordu.gecen ay klomen ve otrivelle catlatma ignesi oldum ama olmadi.doktorumda vakit kaybetmeyelim her ay ayni tedaviyi yapmayalim diye asilama onerdi. Esimdede bendede hicbir sorun yok ama olmuyordu bir turlu. Bugun asilama olali 11. Gunum. Merakimdan catlicam ama cesaret edip test yapamadim simdiye kadar. Ilacin etkisiyle pozitif cikarda sonrasinda negatif oldugunda hayal kirikligi yasamayim diye. Sen sanirim kan testi yaptiracaksin yine. Insallahh hamileligin kesinlesir testindeDurumundan haberdar et bizide.bende yarin once idrar testi, pozitif cikarsada hemen kan testi yaptirmaya gidecegim insallah. Hepimiz birbirimize dua edelim.
Çoook şükür çok degerim çıktı 11.gün 31 12.gun:58.82 cook şükür coookkkk 10 seneden sonra gelen bir minnakilk asilama inanamıyorum hala
Can'ım çok mutlu oldum inşallah günden güne katlanarak artacak dikkat et kendineÇoook şükür çok degerim çıktı 11.gün 31 12.gun:58.82 cook şükür coookkkk 10 seneden sonra gelen bir minnakilk asilama inanamıyorum hala
Canım gözümüz aydın çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum :)Çoook şükür çok degerim çıktı 11.gün 31 12.gun:58.82 cook şükür coookkkk 10 seneden sonra gelen bir minnakilk asilama inanamıyorum hala
Ben de senden 1 gün sonra olmuşum canım inşallah Hepimiz hayirlisiyla hamile oluruz:)Gul bebek merhaba. Yazismalarini bir suredir merakla takip ediyordum. 26 aralikta bende ilk asilamami oldum.sanirim seninde ayni gun asilaman oldu. 1 yildir olmuyordu.gecen ay klomen ve otrivelle catlatma ignesi oldum ama olmadi.doktorumda vakit kaybetmeyelim her ay ayni tedaviyi yapmayalim diye asilama onerdi. Esimdede bendede hicbir sorun yok ama olmuyordu bir turlu. Bugun asilama olali 11. Gunum. Merakimdan catlicam ama cesaret edip test yapamadim simdiye kadar. Ilacin etkisiyle pozitif cikarda sonrasinda negatif oldugunda hayal kirikligi yasamayim diye. Sen sanirim kan testi yaptiracaksin yine. Insallahh hamileligin kesinlesir testindeDurumundan haberdar et bizide.bende yarin once idrar testi, pozitif cikarsada hemen kan testi yaptirmaya gidecegim insallah. Hepimiz birbirimize dua edelim.
Evet cnm agrilarim var ama 2gundur adet olcakmisim gibi agrim varMerhaba canim hoşgeldin aynı gün aşılamamız olmhş :) ara ara ağrıların şişkinliğin sürüyor mu senin de?
Gulbebek ya belirti var mı sen de bende arada adet ağrısı gibi kasıklarım da ağrı oluyor sen de böyle şeyler var miCanım gözümüz aydın çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum :)
Ben de de arada bir oluyor diyorum adet olucam sonra bişey yok dün idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti ama ilaçların etkisidir die düşünüyorumEvet cnm agrilarim var ama 2gundur adet olcakmisim gibi agrim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?