Aralık ve Ocakta asilama yaptiranlar toplaşalim konuşalım paylaşalım :)

Canlarım olmazmi hemde nasıl midem ağrıyor uyku basıyor kasik ağrısı adet Olcam gibi geliyor 1 damla pembemsi kanamam oldu asilamanin 9.günü duygu değişikliği aşırı duygusallik ve a
İştahım açıldı hamile olduğumu bilmiyordum ama bunları yasadim☺ Hepinizden Allah razı olsun

Senden de canım. Şimdi dikkat et kendine hamileyken yenmemesi gereken şeylere bak yeme ayakta duş alma 3 ay suyunu çok kaynar yapma olurmu lütfen mümkün olduğunca 3ay dikkat et lütfen

Allah razi olsun elimden geleni yaparim insAlah bakicam hepsine tek tek bakim insAllah☺Çok yeni ve hala daha ınanmasi guc

Maasallah canim ya ne guzel bir haber verdin. Allah saglikla gecirmeyi, kalp atisini duymayi, vakti zamani gelince de saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Sen 11. Gun diye sayarken asilama olduguun gunu mu 1 diye sayiyorsun ertesi gunu mu canim?

Gece çok fazla agrim oldu ayni adetmisim gibi çok kotydum morelim düştü herallde tutmadi

Benim de 3. Gunum Diyarbakır'da yaptırdım hakan çoksüer e ortalama 2000 liraya mal oldu Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin ümmeti Muhammed'e

Canım benim aminn insAllah Allah razı olsun darısı tüm olmayanlara ne günlerim geçti şu KKda ne üzülür ağlardim şükür Allahıma inşallah sağlıkla yukselir. Evet ben asilama olduğum günüde saydim ☺

Gece çok fazla agrim oldu ayni adetmisim gibi çok kotydum morelim düştü herallde tutmadi
Hiç moralini bozma kaçıncı günundesin bilmiyorum ama 7-8-9gunlerdeysen insAllah olumlu olur diye düşünüyorum ☺

Cnm 11.gün kan testi yaptrmissin ya ilk asilama olduğun günü saydin mi
Canım asilama olduğum günüde saydım ben

Cnm eğer asilama olduğum günü sayarsam 9.günüm bugün 30aralikta olmuştu asilamam 3yumirtam oluşmuştu 21,17,15 buyukluklerinde iyi düşünmek istiyorum ama iste elimde değil üzülüyorum ama senin adına çok sevndm Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inş. Darisida hepimize olsun

Canın inşallah sende müjdeli haber verirsin bize

İnşallah canım ben test yaptım bugün negatif çıktı pztsi kan testi var

Dün aksam dayanamadim erken gebelik testi yaptim.11. Gunumdu benimde negatif cikti. Okadar uzuldumki yikildim resmen cok umitliydim bu ay. Ama testte yazildigi sure kadar idrarda tutamadim aparati ordada şüphede kaldim acaba dogrumu sonuc verdi diye. Bugun doktorumu aradim durumu anlattim acele etme idrar testleri kesin sonuc vermez sali carsmba gel kan testine dedi. Normalde yarin adet olmam gerekiyor. Bu yasima kadar hayatta hicbirseyi bukadar cok istememisim. insallah sinavimiz bu olmaz ve hepimizin sonuclari pozitif olur. Rabbim dualarimizi kabul etsin gözlerimizden akanlar sevinç gözyaşlari olsun

Canım dur sakin ol ben de yaptım negatif ama daha erken bide akşam deil sabah uyandığında ilk idrarla yapman gerekirdi pztsi kan testi vercem ben sende erken öğrenmek istiyorsan kanda baktir olur mu.sıkma canını

Canım dur sakin ol ben de yaptım negatif ama daha erken bide akşam deil sabah uyandığında ilk idrarla yapman gerekirdi pztsi kan testi vercem ben sende erken öğrenmek istiyorsan kanda baktir olur mu.sıkma canını

Evet haklisin. Sabah yapiliyormus. Erken gebelik testinin ustunde adetine 6 gun kalaya kadar net sonuc verir yaziyordu sabahi beklemedim o yuzden hassastir silikde olsa cikar diye. Tek süphem uzerinde yazildigi sure kadar tutamadim idrarda insallah o yuzden negatif cikmistir. Ufacikta olsa tek bir umut... Insallah seninde sonucun pozitif cikar hepimiz icin dua ediyorum

İnşallah hepimizin sonucu pozitif çıkar dualarimdasin iz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…