- 20 Aralık 2016
- 170
- 59
- 13
- 33
- Konu Sahibi Teletabiii
-
Ben dün gece yaptım onunla yattım. Simdi hastanedeyiz yıkama işleminin bitmesini bekliyoruz şimdi yine yapistirdim aşılamadan önce. Hakkımızda hayırlısı insallah Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallahBende duydum onu canim ama denemedim
Canim sag salim ins hamile kalirsin bizede umut olursun. 2016 nin son hamisi olursun kim bilirBen dün gece yaptım onunla yattım. Simdi hastanedeyiz yıkama işleminin bitmesini bekliyoruz şimdi yine yapistirdim aşılamadan önce. Hakkımızda hayırlısı insallah Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah
Canımm ne yaptın oldu mu işlem. Hayırlı haberler innşallahhhhBen dün gece yaptım onunla yattım. Simdi hastanedeyiz yıkama işleminin bitmesini bekliyoruz şimdi yine yapistirdim aşılamadan önce. Hakkımızda hayırlısı insallah Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah
Yok kan testi yaptirmadim da adet belirtilerim var bugün yarın olacağım.Canim kanda baktirsana
Canım yapıldı aşılama evdeyim. Dinleniyorum. İnşallah 15 gün sonra güzel haberler alacağız.Canımm ne yaptın oldu mu işlem. Hayırlı haberler innşallahhhh
İnşallah canim insallah. Yapıldı bakalım hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallahCanim sag salim ins hamile kalirsin bizede umut olursun. 2016 nin son hamisi olursun kim bilir
Veeeee sonucum negatif
Amin inşallahdurmak yok, yeni yıl yeni umutlar canım...
Hepimiz için mutlu bir yıl olsun inşallah arkadaşlar, kimin ne dileği varsa gerçek olsun inşallahh...
O kadar acı oluyor mu canım bende yarın aşılama olucamGunaydin kizlar bende ilk defa tedavi gordum ve doktor dun asilama yapti banaama hayatimda bole aci cekmedim ben cok zor gecti doktor rahime giremiyorum dedi duvari gecemiyorum dedi kac tane igne degisti en sonunda oldu yapti asilamayi ama ben cok etkilendim bu durumdan herkeste bole oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?