• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben dün gece yaptım onunla yattım. Simdi hastanedeyiz yıkama işleminin bitmesini bekliyoruz şimdi yine yapistirdim aşılamadan önce. Hakkımızda hayırlısı insallah Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah
Canim sag salim ins hamile kalirsin bizede umut olursun. 2016 nin son hamisi olursun kim bilir

Kizlar bugun 12. Günum ve biraz once yeni adet oluyormusum gibi kirmizi leke geldi ustelik estrofemde kullaniyorum adeti engelliyor diye biliyordum

Kizlar ben tüp bebek yaptirmayi düşunuyorm ankaradayim bana tavsiye edeceginiz bi dr var mi acaba hic kafami sulandirmadan direk islem yapacak asla yapmam git gel git gel yapip kontrole cagirmadan yani para sömurmeyen bi dr bide i kac kisiden duydum tüp bebek olumsuz sonuclanirsa ücret geri iade ediliyormus asli var mi acaba

Bu ay aşılamayı es geçti doktorum. Klomen yetmedi galiba yumoşları büyütmeye:( doğal yolla devam bidahaki adette görüşürüz dedi:) oysaki çok hazırlamştm kendşmi buay aşılama için

Benden herkese tavsiye eger problem erkekteyse asilama bi cozum olabilir ama problem kadindaysa asilama hic ise yaramiyor ve resmen kadina bir eziyet en mantiklisi tüp bebek orda da isin icine para giriyor iste Rabbim yardimcimz olsun

Ama sebep bilinmelidiği için muhakkak bir kere denenmesi tavsiye ediliyor. Mesela ben tüp yapmak istedim çünkü sebep yok deniliyor . Ama tabi tüp dışında yymurtaların durumu bilinmez . Doktorum yaptı sperm sayısı çok iyi olduğu için 2. Aşılama ya gerek yok ddi bu ay hapla büyüttü yumurtalari. Yani malesef yine de hiç bi şeyden emin olunamadigo için bi kere yapılması gerekiyor doktorlara göre

Bana bazi doktorlar polikistik oversin diyor bazilarida degilsin progestronum menopoz aralaginda yani yumurtlamam hic yok bana kalirsa progestan 200 mg la hamile kalirim diye dusunuyorum yada daniel 35 dogum kontrol hami ile deli gonul bu ay progestan fitil kullan olmazsa 5 ay dogum kontrol hapi kullan biraktigim ay hamile kalirim diye dusunuyorum bir doktorda ya sen su ilacinkullan demiyor deli oldum amcamin kizi bi arkadasim ve nette de arastirsigim kadariyka pek cok kisi benim durumumda ve bir ilacla hamile kaliyorlar
Asilama ile ilgili internette ne varsa hepsini okudum yani artik cumleye bi basliyorum devamini hatirlayip baska yazilara yorumlara geciyorum

Asilama vucudu cok yipratiyor surekli disardan hormon aliyoruz bu cok tehlikeli birsey bence hap ile yapilan 3. Asilamamda negatif haziranda evliligimin 3. Yili doluyor ve devlette tup yaptirabilmem icin 3ü hapla 2 si igne ile 5 kez asilama olman lazim sonra tüp yapiyorlar bende diyorum ki ne gerek var bu eziyete o ilaclari neden 6 ay kullaniyorum tamam 1 asilama yapilsin olmuyorsa tüp yapilsin ve bence asilamada erkekte problem varsa bayanda hic sıkıntı yoksa yada nedensiz bi durumsa yapilsin
Insan hayati bukadar ucuz olmamali
Özele gidiyorum dr karsima gecmis sana en erken 1 sene sonra tüp yaparim diyor yani 1 sene beni takip edecekmis ya ne gerek var buna ayda 3 kez para bayicam kardesim yap iste vallahi ticari amacla calisan tup bebek merkezlerinden birine gidip tüp bebek yaptirmayi dusunuyorum tutmayinca parayi iade eden yerler varmis bulabilirsem oyle bi yer cok iyi olacak

Gunaydin kizlar bende ilk defa tedavi gordum ve doktor dun asilama yapti bana :( ama hayatimda bole aci cekmedim ben cok zor gecti doktor rahime giremiyorum dedi duvari gecemiyorum dedi kac tane igne degisti :( en sonunda oldu yapti asilamayi ama ben cok etkilendim bu durumdan herkeste bole oluyormu

Evet kesinlikle yipratiyor ve %15 ya da 20 diyorlar ben bi kez yaptırdım tekrar yaptırmak istemem doktor dese bile çünkü dediginiz gibi maddi manevi çok yorucu.bana biri polikistik olabilir diyor diğeri Hayır sadece yavaş çalışıyor diyor ama sonuçta ortada kaliteli yumurta var ve sperm var demekki hiç bukusamiyorlar .bnde sizin gibi düşündüm ddm bana bi faydası olmayacak çünkü sebebi yok yani.zaten Allah tan tabi bundan iyi bi sebep insanı teselli edemez yoksa.
Benim aşılamam zor geçmedi ama bnm için psikolojik açıdan aynı ani yaşamak istemem doktor nazik ti ama utanç verici yine de.sadece 2 kez şiddetli ağrı yaşadım onlarda geçti.

Ben de ilacı kullandığımla kaldım işte:( bide kist oluşturursa bana tam katmerli olur. Bu iğne vs gibi pahalı ilaçlarda raporla uygunu alınıyor deniyor ya, o rapor nasıl çıkartılıyor arkadaşlar , devlet hastanesi ya da üni hastanesi falan mı yönlendiriyor?

Gunaydin kizlar bende ilk defa tedavi gordum ve doktor dun asilama yapti bana :KK43: ama hayatimda bole aci cekmedim ben cok zor gecti doktor rahime giremiyorum dedi duvari gecemiyorum dedi kac tane igne degisti :KK43: en sonunda oldu yapti asilamayi ama ben cok etkilendim bu durumdan herkeste bole oluyormu
O kadar acı oluyor mu canım bende yarın aşılama olucam

Back
X