- Konu Sahibi Teletabiii
-
Hadi hayırlısı o zaman emeklerimiz boşa çıkmasın.Benimde tek yumurta ile asilama oldu bugun 3.gun ama hiç olmamışim gibi ağrı sizi yok unutuyorum bazenTatlim asilama bugun oldu. Kaybolan kayboldu yerine yenileri buyumus cok sukur.
Canim agri olmasi gerekmiyorki zaten. Ama dedigin gibi hatirlatacak birsey lazimki dikkat edelim. Parmagimiza ip mi dolasak:) bende unutuyorum cunku belli olmasi 2 hafta cok uzun. Bugun yattim ben komple ama yarin hafta basi ve normal hayata devam mecburenHadi hayırlısı o zaman emeklerimiz boşa çıkmasın.Benimde tek yumurta ile asilama oldu bugun 3.gun ama hiç olmamışim gibi ağrı sizi yok unutuyorum bazen
Adetin 2 veya 3 günü igne ya da hapa baslanir yumurtalar buyutulur 19 veya 20 mm olunca çatlatma iğnesi yapılır bir gün sonra eşinden sperm alınır hazırlanır seni çatala alırlar idrara sıkışık bir şekilde çünkü karindan ultrasonla Rahmi görmeleri gerekiyor ucu uzun olan enjektorle rahme enjekte edilirBende aranıza katıldım artık adetimin 2. Günü doktorum yumurta takibine çağırdı ama regl olmama daha 20 Gün var.
Benim ilk aşılamam olacak inşallah.
Benim merak ettiğim aşılama uygulaması nasıl oluyor ve idrara sıkışık yapılıyor diye duydum tecrübeli arkadaşlar beni aydinlatabilirmi?
Kolay bir uygulama endiselenmene gerek yok.Seni gittiğin hastane yönlendirecek zaten.Hayirli olur inşallah
Asilama vucudu cok yipratiyor surekli disardan hormon aliyoruz bu cok tehlikeli birsey bence hap ile yapilan 3. Asilamamda negatif haziranda evliligimin 3. Yili doluyor ve devlette tup yaptirabilmem icin 3ü hapla 2 si igne ile 5 kez asilama olman lazim sonra tüp yapiyorlar bende diyorum ki ne gerek var bu eziyete o ilaclari neden 6 ay kullaniyorum tamam 1 asilama yapilsin olmuyorsa tüp yapilsin ve bence asilamada erkekte problem varsa bayanda hic sıkıntı yoksa yada nedensiz bi durumsa yapilsin
Insan hayati bukadar ucuz olmamali
Özele gidiyorum dr karsima gecmis sana en erken 1 sene sonra tüp yaparim diyor yani 1 sene beni takip edecekmis ya ne gerek var buna ayda 3 kez para bayicam kardesim yap iste vallahi ticari amacla calisan tup bebek merkezlerinden birine gidip tüp bebek yaptirmayi dusunuyorum tutmayinca parayi iade eden yerler varmis bulabilirsem oyle bi yer cok iyi olacak
Canımmm ne alemdesin, var mı bi belirtiler gelişmeler:)
Merhaba hangi sıklıkta kullandi acabaMerhaba. Asilamaniz tuttumu? Benimde esimin sperm sayisi dusuktu. Doktorumuz keci boynuzu pekmezi ve E vitamini verdi.Düzenli bir sekilde 1,5 ay kullandi. Sonuç çok iyi çikti.
Duydum ama hala bulamadim ben ilk asilamami ozelde yaptirdim 2 tanede devlette 1. Asilamayida sayiyorlar yani 3 asilama yaptirdim 2 tanede igneli yaptirmam lazimmis ozaman 3. Yil dolunca tup bebek raporu veriyorlarmis yasim tutuyor zaten bende haziran ayini bekliyorimTutmayınca para iadesi olan bir merkez varsa bizimlede paylaş bu çok önemli bir kıstas bir sorumda özelde yapılan başarısız aşılamalardan sonra tüp bebek raporu için sgk ya gidilebiliyormu bilginiz varmı? Bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım ve 36 yaşındayım.
Bize güzel haberler verir bi umut olursun inşallah canımmmm..Yok kuzum hala beklemedeyim. Bugün 12. Günüm. Ama asilamadan beri kahverengi akintim hic kesilmedi her gün geldi. Doktorun normal diyor. Bunun dışında ne adet nede gebelik belirtim yok. Cuma günü test yapmam gerekiyor ama pazartesi yı beklemek istiyorum.
Güzel haberler vermeyi inan çok istiyorum canım. Ama bugün gariptir ki adet ağrısı gibi kasiklarim ve belim agriyor. Sizce adet mi olacağım yoksa yerleşme falan miBize güzel haberler verir bi umut olursun inşallah canımmmm..
Canım inşallah gebelik belirtisidir. Sen moralini yüksek tutmaya devam et lütfen. Hep dediğimiz gibi oldu ki olumsuz birşeyle karşılaştık , doğru zaman şimdi değilmiş demekki deriz. Söylemesi kolay tabi ama artık umutla beklemek ; hayırlısı ve kısmet demek yaşam tarZımız oldu ...Güzel haberler vermeyi inan çok istiyorum canım. Ama bugün gariptir ki adet ağrısı gibi kasiklarim ve belim agriyor. Sizce adet mi olacağım yoksa yerleşme falan mi
O kadar tanıdık hisler ki... İstanbulla ilgili çok bilgim yok ama oldukça çok seçenek vardır diye düşünüyorum. Öneride bulunacak arkadaşlar çıkacaktır. Ben de direk tüp mü denesem derken aşılamayı bi ilk denemek istedim. O maddi yüke girmeden, bunu da yapmadım demeyeyim diye.Arkadaslar selamlar...
İnşallah benide araniza alir, tecrubelerinizle bana yardimci olursunuz...
Öncelikle Rabbimin isteyen herkese hayirli, saglikli evlatlar vermesini temenni ediyorum.
Ben 30 yasindayim. 2.5 yillik evliyim.
Evliligimin ilk aylarinda Pko teshisi koyup birkac ay dogum kontrol hapi kullandiran bir doktorum oldu.
Daha sonra internetten araştırmalar yaptim ve Mustafa Acet'e muayene oldum. Pko olmadigini, rahmimde sekil bozuklugu olduğunu esimin sonuclarinin iyi oldugunu ama benim bir ameliyat gecirmem gerektiğini soyledi.
Histereskopi oldum ve sonrasındaki kontrolde düzelme 10 uzerinden 8. Küçük bir operasyon daha gerekebilir dedi. Ancak malesef yeni yerine geçince ucuuuuk bir fiyat belirlediginde kendisinde tedavim yarim kaldi.
Simdi hem doktorsuzum hemde ne yapacagimi bilemiyorum.
Aslinda yazin tup bebek denemek istiyorum ama onun oncesinde asilama denemeyi da kafamdan gecirdim.
Siz bu sureci nasil yurutuyorsunuz?
Birde İstanbul Avrupa Yakasinda bana asilama icin önerebileceginiz bir merkez ya da doktor var mi?
Kendimi o kadar cok boslukta hissediyorum ki onerileriniz benim icin cok cok onemli.
Sevgilerimle
O kadar tanıdık hisler ki... İstanbulla ilgili çok bilgim yok ama oldukça çok seçenek vardır diye düşünüyorum. Öneride bulunacak arkadaşlar çıkacaktır. Ben de direk tüp mü denesem derken aşılamayı bi ilk denemek istedim. O maddi yüke girmeden, bunu da yapmadım demeyeyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?