Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende kabizim canım ve çok fazla gaz sancim oluyor. Akintim dine kadar kahverengi geliyordu dun sarıya dondu bugünde şeffaf beyaz gibi. Bel ağrıların vardı bugün onlarda geçti. İyiye mi gidiyor yoksa kötüye mi bilemiyorum ama ben deki durum bu

İyiye yoralim iyi olsun inşallah canim

Kızlar bu klomen adet döngüsünü etkiler mi? 5günüm var daha ama 2gündür resmen adet sancısı çekiyorum, erken başlardı ağrılarım ama bu sefer çok erken oldu

Kızlar bu klomen adet döngüsünü etkiler mi? 5günüm var daha ama 2gündür resmen adet sancısı çekiyorum, erken
Kızlar bu klomen adet döngüsünü etkiler mi? 5günüm var daha ama 2gündür resmen adet sancısı çekiyorum, erken başlardı ağrılarım ama bu sefer çok erken oldu
Bende hic kullanmadim canim hic bi fikrim yok

Kizlar bugum asilamanin 11. Gunu doktora p.tesi gidicem ins olumlu sonuc alirim dua istiyorum kizlar rabbim hayirlisini nasip etsin

Hayirli cumalar kizlar. Kan verdim geldim sonuc için. Ogleden sonra sonucu alicam. Şimdi gorunmez ama bi ultrasonda bakalim yinede dedi. Gebelik goremedi ultrasonda. İnsallah kanda cikar. İkinci asilamam bu. Öncekinde hic boyle degildim. Tutmadığını hissediyodum, eşimede sürekli, sakin umutlanma tutmadi bence diyodum. Ama bu sefer daha degisik hissediyorum. Olmustur insallah

Az önce sana mesaj atacaktım ne oldu diye. Doktor kan tahlilini bekle dediyse vardır bi bildiği yinede umudunu kaybetme. Dualarımız seninle.

Cuma günü inşallah olumlu sonuç görürsün hayırlısı olsun

Malesef kizlar. Benim ikinci aşılamamda hüsranla sonuçlandı. Hiç hazir değildim olumsuz sonuca ama hakkimda hayırlı değilmiş demekki. Rabbim bilir ne zaman vereceğini. Ben sanirim en az 1 ay ara vereceğim. Mübarek Cuma günü dualarim sizlerle inşallah müjdeli haberleri alırsınız. İçten dua ediyorum tüm isteyenlere, yillarca bekleyenlere.

Canım hayırlısı böyleymiş diyelim, vardır bunda da bir hayır. Sen ara verdim dersin ama bellimi olur kendiliğinden olur inşallah. Sen her zaman dualarımdasın benimde..

Canım hayırlısı böyleymiş diyelim, vardır bunda da bir hayır. Sen ara verdim dersin ama bellimi olur kendiliğinden olur inşallah. Sen her zaman dualarımdasın benimde..
Sagol canim Allah razi olsun. Ben iki ay ust uste aşılama yaptirdim. İnsallah bu ay tedavisiz kendiliginden olur. Adetime 2 gün var. Beta hcg 2 çıktı. Sonucu gorunce çok ağladım, ama baktim sonradan degerleri yükselen olmuş. Umutlanmak istemiyorum tekrar ama eğer durumumda bi değişiklik olursa yazarim mutlaka burdada.

Canim ben bu forumda ne okudum yeter ki Allah ol desin. Umudunu kaybettiği anda veya bebek için vazgectikleri anda oluyormus strese bagli galiba. Rabbim hepimize (tüm isteyenlere)nasip etsin indallahh

Sonucun 2 çıkması da bi şey negatif deyince sıfır sandm hem adet tarihine de varmış. Ben çok aceleyle kan vermisimdir yeri geldi 15 gün bile bekleyip verdim hepsi 0 yani 0.1 bile değil. Sabırla bekleyin 0 üstü hep bi umuttur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…