- 20 Aralık 2016
- 170
- 59
- 13
- 33
- Konu Sahibi Teletabiii
-
Bende kabizim canım ve çok fazla gaz sancim oluyor. Akintim dine kadar kahverengi geliyordu dun sarıya dondu bugünde şeffaf beyaz gibi. Bel ağrıların vardı bugün onlarda geçti. İyiye mi gidiyor yoksa kötüye mi bilemiyorum ama ben deki durum bukizlar bende afedersiniz ama kabızlık var - normalde böyle bi sikayetim olmazdi hic- bide su gibi akinti var. Renksiz kokusuz kaşıntı yapmıyor. Cuma gunu test günüm. Bazen adet öncesindeki bacak agrilarim oluyo. İnsallah adet olmam. Olmayız hicbirimiz insallah
İyiye yoralim iyi olsun inşallah canimBende kabizim canım ve çok fazla gaz sancim oluyor. Akintim dine kadar kahverengi geliyordu dun sarıya dondu bugünde şeffaf beyaz gibi. Bel ağrıların vardı bugün onlarda geçti. İyiye mi gidiyor yoksa kötüye mi bilemiyorum ama ben deki durum bu
İnşallah canım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasını. Bizi hayırlı evlatlarla mukafatlandirsin inşallahİyiye yoralim iyi olsun inşallah canim
Ben kullanmadim kuzum bilmiyorum yaKızlar bu klomen adet döngüsünü etkiler mi? 5günüm var daha ama 2gündür resmen adet sancısı çekiyorum, erken başlardı ağrılarım ama bu sefer çok erken oldu
Kızlar bu klomen adet döngüsünü etkiler mi? 5günüm var daha ama 2gündür resmen adet sancısı çekiyorum, erken
Bende hic kullanmadim canim hic bi fikrim yokKızlar bu klomen adet döngüsünü etkiler mi? 5günüm var daha ama 2gündür resmen adet sancısı çekiyorum, erken başlardı ağrılarım ama bu sefer çok erken oldu
Canim nasil oldun devam ediyor mu agrilarinKızlar bu klomen adet döngüsünü etkiler mi? 5günüm var daha ama 2gündür resmen adet sancısı çekiyorum, erken başlardı ağrılarım ama bu sefer çok erken oldu
Devam canım yaCanim nasil oldun devam ediyor mu agrilarin
Hayirli cumalar kizlar. Kan verdim geldim sonuc için. Ogleden sonra sonucu alicam. Şimdi gorunmez ama bi ultrasonda bakalim yinede dedi. Gebelik goremedi ultrasonda. İnsallah kanda cikar. İkinci asilamam bu. Öncekinde hic boyle degildim. Tutmadığını hissediyodum, eşimede sürekli, sakin umutlanma tutmadi bence diyodum. Ama bu sefer daha degisik hissediyorum. Olmustur insallah
Cuma günü inşallah olumlu sonuç görürsün hayırlısı olsunHayirli cumalar kizlar. Kan verdim geldim sonuc için. Ogleden sonra sonucu alicam. Şimdi gorunmez ama bi ultrasonda bakalim yinede dedi. Gebelik goremedi ultrasonda. İnsallah kanda cikar. İkinci asilamam bu. Öncekinde hic boyle degildim. Tutmadığını hissediyodum, eşimede sürekli, sakin umutlanma tutmadi bence diyodum. Ama bu sefer daha degisik hissediyorum. Olmustur insallah
Malesef kizlar. Benim ikinci aşılamamda hüsranla sonuçlandı. Hiç hazir değildim olumsuz sonuca ama hakkimda hayırlı değilmiş demekki. Rabbim bilir ne zaman vereceğini. Ben sanirim en az 1 ay ara vereceğim. Mübarek Cuma günü dualarim sizlerle inşallah müjdeli haberleri alırsınız. İçten dua ediyorum tüm isteyenlere, yillarca bekleyenlere.
Sagol canim Allah razi olsun. Ben iki ay ust uste aşılama yaptirdim. İnsallah bu ay tedavisiz kendiliginden olur. Adetime 2 gün var. Beta hcg 2 çıktı. Sonucu gorunce çok ağladım, ama baktim sonradan degerleri yükselen olmuş. Umutlanmak istemiyorum tekrar ama eğer durumumda bi değişiklik olursa yazarim mutlaka burdada.Canım hayırlısı böyleymiş diyelim, vardır bunda da bir hayır. Sen ara verdim dersin ama bellimi olur kendiliğinden olur inşallah. Sen her zaman dualarımdasın benimde..
Canim ben bu forumda ne okudum yeter ki Allah ol desin. Umudunu kaybettiği anda veya bebek için vazgectikleri anda oluyormus strese bagli galiba. Rabbim hepimize (tüm isteyenlere)nasip etsin indallahhSagol canim Allah razi olsun. Ben iki ay ust uste aşılama yaptirdim. İnsallah bu ay tedavisiz kendiliginden olur. Adetime 2 gün var. Beta hcg 2 çıktı. Sonucu gorunce çok ağladım, ama baktim sonradan degerleri yükselen olmuş. Umutlanmak istemiyorum tekrar ama eğer durumumda bi değişiklik olursa yazarim mutlaka burdada.
Amin canim insallah. Hayırlı cumalar.Canim ben bu forumda ne okudum yeter ki Allah ol desin. Umudunu kaybettiği anda veya bebek için vazgectikleri anda oluyormus strese bagli galiba. Rabbim hepimize (tüm isteyenlere)nasip etsin indallahh
Hayirli cumalar canim. Bu hayirli vakitte dualarimiz kabul olsunAmin canim insallah. Hayırlı cumalar.
Sagol canim Allah razi olsun. Ben iki ay ust uste aşılama yaptirdim. İnsallah bu ay tedavisiz kendiliginden olur. Adetime 2 gün var. Beta hcg 2 çıktı. Sonucu gorunce çok ağladım, ama baktim sonradan degerleri yükselen olmuş. Umutlanmak istemiyorum tekrar ama eğer durumumda bi değişiklik olursa yazarim mutlaka burdada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?