- Konu Sahibi Teletabiii
-
Canım benimde cuma günü test günüm ama ben pazartesiye kadar beklemek istiyorum. Benim bel agrim ve kahverengi akintim hiç geçmedi asilamadan sonra. Sen neler yasadinKizlar bende gecen ay yaptırdım. Tutmadi. Ara vermeden ikinciyi yaptik. Bugün 12. Gün. Cuma test günüm. Bu işin en zor kismi kesinlikle bu bekleyiş. Gonal f ve ovitrelle kullandim. Gecen ay catlatma ignesinden 36 saat sonra, bu ay 40 saat sonra yapti dr asilamayi. Esimde morfoloji %3 ve sayi biraz azdi. Certix diye bi ilac kullandi, keciboynuzu pekmezi falan sayimiz arttı. Görünürde bi problemimiz yok 2bucuk yıldır evliyiz.
İnşallah canım. Şimdi sadece bel agrim var doktorun normal bunlar diyor ama benim içime bugün bi kurt düştü. Şimdiye kasar hep oldu diye düşünüyordum ama bugün imitsizlestim. Yinede herşey Allahtan bekleyip göreceğiz bakalımCanım inşallah gebelik belirtisidir. Sen moralini yüksek tutmaya devam et lütfen. Hep dediğimiz gibi oldu ki olumsuz birşeyle karşılaştık , doğru zaman şimdi değilmiş demekki deriz. Söylemesi kolay tabi ama artık umutla beklemek ; hayırlısı ve kısmet demek yaşam tarZımız oldu ...
Geçen ay hiç bisey hissetmedim. Adetime yakin adet belirtilerim ve inanilmaz baş ağrım oldu. Bu ay benimde bel agrim oldu aşılamadan beri devam ediyor. Akşamları göğüslerimde dolgunluk ve agri oluyo. Baska da hic bir farklılık yok bende. İnsallah güzel haberlerimizi veririz birbirimize. Crinone jel kullaniyo musun sendeCanım benimde cuma günü test günüm ama ben pazartesiye kadar beklemek istiyorum. Benim bel agrim ve kahverengi akintim hiç geçmedi asilamadan sonra. Sen neler yasadin
Kizlar bende gecen ay yaptırdım. Tutmadi. Ara vermeden ikinciyi yaptik. Bugün 12. Gün. Cuma test günüm. Bu işin en zor kismi kesinlikle bu bekleyiş. Gonal f ve ovitrelle kullandim. Gecen ay catlatma ignesinden 36 saat sonra, bu ay 40 saat sonra yapti dr asilamayi. Esimde morfoloji %3 ve sayi biraz azdi. Certix diye bi ilac kullandi, keciboynuzu pekmezi falan sayimiz arttı. Görünürde bi problemimiz yok 2bucuk yıldır evliyiz.
Bİz ikinci asilamayi yatirdik 12 gün oldu. Simdi sonucu bekliyoruz. Yine tutmazsa biraz mola vermeyi düşünüyorum.Aynı ilacı benim esimede verdi doktorumuz 1 ay içinde değerleri normale döndü bizde bu ay reglin 2. Gününü bekliyoruz aşılama için. Sen şimdi tekrar aşılama mı yaptiracaksin yoksa tüp bebeğemi geçeceksiniz?
Bİz ikinci asilamayi yatirdik 12 gün oldu. Simdi sonucu bekliyoruz. Yine tutmazsa biraz mola vermeyi düşünüyorum.
Yok canım gerek duymuyorum dedi dokturum. Bende dedim kullananlari duyuyorum bende kullanacak miyim diye hayır gerek yok dediGeçen ay hiç bisey hissetmedim. Adetime yakin adet belirtilerim ve inanilmaz baş ağrım oldu. Bu ay benimde bel agrim oldu aşılamadan beri devam ediyor. Akşamları göğüslerimde dolgunluk ve agri oluyo. Baska da hic bir farklılık yok bende. İnsallah güzel haberlerimizi veririz birbirimize. Crinone jel kullaniyo musun sende
Hangi hastanede yaptirdin canım sen İstanbul da misinYok canım gerek duymuyorum dedi dokturum. Bende dedim kullananlari duyuyorum bende kullanacak miyim diye hayır gerek yok dedi
İnsallah sende güzel haberlerini yazarsın tesekkurler canimİnşallah iyi haberlerini alırız canım Allah yardımcın olsun.
Yok canım gerek duymuyorum dedi
maltepe de ozel bi tıp merkezinde yaptirdim canim. Acaba jel mi kahverengi akinti yapiyo diye sormuştum. Sen nerde yaptirdinHangi hastanede yaptirdin canım sen İstanbul da misin
Bende maltepe de oturuyorum ama ümraniye Medicana da yaptırdım canim. Valla JEL kullanmadim ama akintim ilk günden beri var. Keza bel agrimda ayni şekilde hic kesilmeden devam ediyorİnsallah sende güzel haberlerini yazarsın tesekkurler canim
maltepe de ozel bi tıp merkezinde yaptirdim canim. Acaba jel mi kahverengi akinti yapiyo diye sormuştum. Sen nerde yaptirdin
Bende maltepe de oturuyorum ama ümraniye Medicana da yaptırdım canim. Valla JEL kullanmadim ama akintim ilk günden beri var. Keza bel agrimda ayni şekilde hic kesilmeden devam ediyor
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Bugün güzel uyandım hic bir agrim sizim yok çok şükür. Bakalım günün ilerleyen saatlerinde neler yasayacagim :)Bende Cevizlide Gülen tıp merkezinde yaptırıyorum, doktorum Bülent Kars.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Bugün güzel uyandım hic bir agrim sizim yok çok şükür. Bakalım günün ilerleyen saatlerinde neler yasayacagim :)
İnşallah canım mutlaka yazacağım. Olumlu olumsuz illaki bir belirti verecek vücudum. Tabiki de gönlüm olumlu olması yönünde ama olumsuza da isyan edecek değiliz. Oda Allahdan olan birşey ve mutlaka simdi zamanı değilmiş deyip tedaviye devam edeceğimSon durumunu bizimle paylaş, Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız.
Benim dr umda Bülent Kars :)Bende Cevizlide Gülen tıp merkezinde yaptırıyorum, doktorum Bülent Kars.
Benim dr umda Bülent Kars :)
Evet bulent bey cok iyi ama bekleme işi çok kötü. Ama hic panik yapmama müsade etmedi. Çok aklima takilan şeyler vardi önceleri, ama sonra düşünmekten vazgeçtim. Bülent bey herseyi yoluna koyuyo. Gonalf ve ovitrelle kullandim. Her sabah aspirin ve folik asit, crinone jel verdi bide.Güzel tesadüf oldu bu inşallah iyi haberlerini alırım. Ben Bülent beyi çok seviyorum çok iyi bir doktor ama klinikteki bekleme süreleri kafama çok takılıyordu. Aşılamayı yapmadan öncede bekletirmi diye tereddütlerim vardı. Sana hangi ilaçları verdi yumurta geliştirmek için?
Evet bulent bey cok iyi ama bekleme işi çok kötü. Ama hic panik yapmama müsade etmedi. Çok aklima takilan şeyler vardi önceleri, ama sonra düşünmekten vazgeçtim. Bülent bey herseyi yoluna koyuyo. Gonalf ve ovitrelle kullandim. Her sabah aspirin ve folik asit, crinone jel verdi bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?